![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
ovi manji su oko 40 lipa https://www.hafele.com/com/en/info/kroatien/11895/ nazoves pa ce ti reci gdje ih ima za kupiti. |
Probao im poslat mail no baca mi send error na tu adresu.
Valja ih nazvat izgleda. Hvala u svakom slučaju.:beer: |
Dakle u mojoj blizini drže u Frischeis u Velikoj Gorici, Akordu u Dubravi te Sigma Plus na Žitnjaku. Valja na turneju. :D
|
Ako može savjet:
tražim električni odvijač za kojekakve gluposti po stanu, kad se ukaže potreba (sitni namještaj, itd.); ništa skupo ni previše ozbiljno, hoću samo da ima različite nastavke. Što je bitno gledati kod kupnje? Ima svakakvih modela uokolo, pa pojma nemam što bih uzeo. |
Lidl aku odvijac. I uzmes i bitove kod njih i miran si.
|
OK, to bi bilo taman. Hvala.
|
ima li tko ovako šta?
https://www.einhell.de/shop/de-de/tc-mg-135-e.html jel se isplati za 299 kuna? uglavnom bi koristio za sitnija poliranja.. |
Imam ja...samo plave boje...ok je za sitnice. Imam i orginal Dremel koji sam uzeo za 70€,nekako se više njega hvatam,on mi je nekako bolji.
A da se isplati za 300kn,isplati se... Poslano sa mog ZTE Blade A452 koristeći Tapatalk |
Imam ja iz lidla i izgleda mi maltene isto, meni je ok za moje sitnice, samo nekad fali snage, ali sa dijamantnim diskom sam kidao pločice ko maslac, tako da je rekao bih okej
|
Citiraj:
|
Ovaj tjedan ima u Lidlu bezicni "dremel". Neka smiješna lova, 100 i nešto
|
Pozdrav, trebam 4 kratke stege za drvo (max. dubina reza 55mm). Trebaju dobro držat a biti što jeftinije pa me zanima koje i gdje kupit?
|
Citiraj:
|
Pozdrav; meni došlo vrijeme za nabavit nešto alata pa mi se čini za moje potrebe Parkside najbolji. Druga opcija što sam našao je neki Boxer ali ne ulijeva mi neko povjerenje. Što vi kažete? Kako se kreću ove Lidl akcije, koliko je to često?
|
Alat ti u Lidlu bude cca svaki drugi tjedan, s time da aku alat nebude uvjek.
Što se Parkside alata, sad trenutno imaš 2 vrste 20V alata, X20 team i Performance nešto. Ovaj Performance je Brushless alat, ali naravno baterije nisu kompatibilne sa X20 Team alatom Pogledaj si einhell alate, imaju seriju sad sa dost aku alata koji imaju iste baterije imaš na eAlati pa si pogledaj |
Citiraj:
https://www.lidl.hr/hr/ponude.htm?id=1114&week=1 |
Citiraj:
|
Je, za te pare je.
|
Citiraj:
|
Točno,živo smeće...šogor uzeo,bože sačuvaj.
|
Citiraj:
Uzeo za lagane radove po kući tipa izbušiti pokoju rupu za objesiti sliku i slično. U međuvremenu bila na krovu dok smo stavljali snjegobrane, odradila renovaciju cijelog kata kuće sa stavljanjem knaufa i slično. Najbolji komad alata prema omjeru kuna/obavljen posao koji sam ikad kupio |
Citiraj:
Jer ih trebam relativno brzo nabavit a bessey su mi malo preskupe. Da li si koristio one jeftilen iz BauWelta? |
Smije li se aku bušilica (ona iz Lidla što je bila na akciji za 300kn, 35 Nm, 20V) koristiti za bušenje zida ili može samo za namještaj drvo itd.
Hoće joj što biti ako bušim zid do dubine cca 5-6 cm? |
Nebu joj niš, samo koristi odgovarajući borer.
|
Za par rupa joj neće ništa biti, ali dugoročno nisam siguran kako će se ponašati pošto nema(bar moja nema) mod "čekića" za bušenje zidova. Ako imaš više posla, bolje možda uzet klasičnu bušilicu.
I naravno pametno s bušilicom, kao i sa svakim drugim alatom. Ako nemože, idi lakše i to je to. |
Ova ima mod čekića, zato i pitam, zgodno bi mi bilo s njom staviti karnišnu da ne moram vući žice :D, samo me zanima jel se akica može oštetiti
Poslano sa mog Redmi 6 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk |
Ja na svojoj i ne palim čekić :D
Nabavio ova svrdla i nikakvih problema |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:48. |