![]() |
"Kako se izvrtiti u koloni iza safety cara" by Romain Grosjean :lol2:
|
hahaha, samo je skrenuo u zid :D
|
1 privitaka
Privitak 13632 LMAO
|
Brko, ne vadi mi te bolne scene :D
Dobro se najeo pa sam morao popiti jedan bambus da se usredotocim :D I opet dobra kisna Mađarska :) |
Ja bih uveo obavezni safety car nakon svakih 20 krugova pa podijelio malo bodova za trenutni poredak i tako do kraja. Taman je tih 10 krugova nakon safety cara zanimljivo i onda se opet razvodni.
EDIT: Slušaju me u Force Indiji :D |
Sina ti isusa ovih optimista iz pozadine 😁
|
To od pocetka govorim... panj moze biti samo sretan sto mu je kolegin auto pouzdan ko kineski odron :D
|
Polako Brko, tek smo na pola :D
|
Citiraj:
|
Massa se ne vidi u usooredbi s momcadskim. Kad se samo sjetim onih njegovih najava da ce on voditi momcad :D
|
Citiraj:
|
Čekam Vetteleovo kmečanje na team radio nakon ovog s Kimijem :)
|
a bogte sekund ipo iza njega i navaljuje da ga ovi pusti
prvo ga uvati -.- |
Citiraj:
|
Nadam se da će Alonso dobiti, bilo bi vrijeme i zaslužio je.
EDIT: Bar da na postolju ostane |
Ovaj Ricci je Bog. Navijam za Alonsa, ali ako dobije utrku, zasluzeno.
Edit: evo :D |
Citiraj:
|
Sta san reka. Penetrira je i pljunio ga :p
|
Ama Hamilton! :D
|
Hamiltonov ponos spašava Alonsa i njegov podij :D
|
Jbg. gume se sjebale, to sam i ocekivao, ali OK, ovaj Ricci je bas kul lik.
Ricci 2 : 0 Vettel :D |
Cestitke rikiju, ma svima prvoj trojici :)
Odlicna utrka i ni sekunde prespavana :D |
Potpuno neočekivan kraj utrke. Nakon 1.SC sve se okrenulo.. Odličan Ricci I RB danas. Gdje nestade brzina mercedesu?! :) Ferrari isto solidan.
|
Citiraj:
RIC je legenda, ne sere, na zemlji je i naravno jebe VET :) Vidin da mu Horner miluje usi. |
Nije ga bilo nigdje cijele sezone. No mercedesa je bilo uvijek ali danas ništa. I da u mercedesu nema momčadskih odredbi.
|
1 privitaka
|
F1 sezona 2014
Citiraj:
Kako ti se da? VET je bog i gotovo. :care: |
Ali zanimljivo da i dalje svrsavaju na Vettela, cinjenicama i Ricciardu unatoc :S A nemres vise dokaza dati da lik nije top.
|
Malo mi je za Rosberga, pogotovo sad kad je dava izjavu, ali jebiga bore se za naslov.
|
O čemu vas dvojica trkeljate?? Jesam spomenuo Vettela danas? Nisam!! Rekao sam još prije utrke da će Hamilton biti 2. I ovo mu je odličan rezultat ali me je iznenadilo da u zadnjih par krugova nije mogao proći Alonsa.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:23. |