![]() |
Citiraj:
|
Otvorio mi se jedan slot na Netflixu pa ako je netko zainteresiran...
|
Free 6 mj uz a1 uslugu
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my SM-A528B using Tapatalk |
Citiraj:
|
Mi koristimo vec neko vrijeme jedan slot na accountu preko gamsgo i sve radi savrseno. Niti jednom nije nista za household pitalo.
|
Citiraj:
jako rijetko trazi neku autorizaciju i to je to. |
Od jutros otkazani turski accounti! Moj također!
Gotovo je? |
upravo se ulogirao na turski acc i gledam ga as we speak
|
Plaćeno preko kartice ili gift carda?
|
gift cardovi
|
Kreditne kartice su na udaru..
Ko zna koliko će i sa gift karticama trajati.. |
Citiraj:
|
Stremio+ RD i to je to!
|
Citiraj:
Reko dobro prijatelju, sad cemo se igrati - vpn + virtualni broj i evo me nazad, 7.01eur za 4k paket. Cemo vidjeti koliko ce trajati :D |
7 eura? Pa gdje to?
Mogao si uzeti preko Nigerije za nešto malo manje od 3 eura! Prvo uzmeš najmanji paket (ne treba broj) pa upgradeaš na najveći ili koji već hoćeš .. Napravio sam novi account za svaki slučaj... History mi nevažan pored ovolike uštede!🤣 |
Citiraj:
Jedino mi nije jasno postupak koji si napisao. Samo zbog broja treba najslabiji paket prvo uzeti? |
Pa nekad traži nigerijski broj. Ovako ne treba broj!
Odmah upgradeaš plan i slijedeća će ti naplata biti malo ranije... |
Koje putešestvije za niti cijelih 10€
|
Odradio sve u par minuta, za 2,7 eura. Najveći paket...
|
Citiraj:
|
jebala ih turska.
zato me stara jučer zvala da joj ne radi netflix... sad gledam i piše mi da mogu restartat subskripšn. ajmo nigerija, kako to ide? jer za tursku sam actually to odradio sa turskim brojem i zaista jesam u turskoj bio (preko rdc-a) ... a u nigeriju ipak nemogu tako |
1. Novi account
2. Upalio Surfshark vpn (7 dana free trial) na Nigeriju 3. Odabrao najnižu pretplatu (nije tražilo broj) 4. Platio sa karticom 5. Kasnije prebacio na 4k plan |
Citiraj:
|
Citiraj:
tunnelbear ima nigeriju ali netflix svejedno skuži da je EU i baci na njemačku. ovo sa davanjem kartice... je malo sranje. |
Meni na webu pise Restart your membership, a preko moba i dalje radi sve 😅
|
Napravite Revolut/ Payz vama kojima smeta davanje kartice...
Sa Payz sam platio... |
mene surfshark nesto zeza. ip adresu promjenim na tursku ili nigeriju ili kaj odaberem, ip adresa se stvarno promjeni ali koji god browser probam, google je na engleskom i netflix hrvstski uredno, tak da hebe lud zbunjenog
|
uspio bez tih "try for 7 days" 50eur vpn-ova... uzeo najjeftiniju pretplatu kao i do sad šta sam imao, skinulo mi 0.70eur
:goood: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:44. |