Citiraj:
Autor Ag008
(Post 2804152)
Iako moram priznati da je doista mana UZI shopa što daje do 2g. jamstva na sve.
Tako je primjer Intel SSD koji u drugim trgovinama ima 5g. garancije, u Uziju ima samo 2 godine.
Tako ako se uzimaju neki (skuplji) proizvodi koji drugdje imaju 3-5 godina garancije ovdje će dobiti samo dvije, treba na to pripaziti.
|
Zbog prirode problema nisam bio ovih dana aktivan ali moram reagirati na ove lazi i podmetanja kolege forumasa Ag008.
Ili procitaj kako treba ili pitaj, bilokako, ali lazne tvrdnje nemoj siriti po forumu jer se i takve stvari sankcioniraju.
Fino pise u uvjetima koristenja:
Citiraj:
Napominjemo da, ovisno o proizvođaču, jamstvo može trajati duže i u tom slučaju, često je potrebna registracija na web stranicama proizvođača da bi se jamstvo ostvarilo (Samsung, MSI...)
|
Znaci netocno, odnosno laz je cinjenica "ovdje će dobiti samo dvije". Dobiti ce i 5, samo sto se rjesava preko proizvodjaca i sto je nazovimo redovita praksa web shopova u EU.
@Ag008, ako ti to nije jasno, a nije jer mogu izvaditi par tvojih finih izjava o Uzi shopu, a sve je uzrokovano cinjenicom
sto navedenom gospodinu nisam izasao u susret sa prodajom artikla vrijednosti oko 250,00kn ispod stola, odnosno na crno, odnosno bez pdv-a. I sto mu valjda nisam besplatno dostavio.
PM-ove imam spremljene, zato pssst.
Btw, jedan od najjacih webshopova u DE, Computeruniverse, gdje dosta nasih ljudi kupuje, fino u uvjetima koristenja ima naznaceno:
Citiraj:
Our warranty obligations for private customers are limited to a period of 24 months from the date of original purchase.
.
.
.
Many manufacturers provide a direct warranty service.
|
Ako ti nije jasno, javi se na pm pa ti fino objasnim i prevedem ako treba. Bez brige, for free.
Ali da, nikada i nigdje nisam "tjerao" nekoga da kupuje u Uzi shopu, a sto se tice jamstva, sve cu poduzeti da pomognem u rjesavanju bilokojeg problema, a u isto su se uvjerili dosadasnji klijenti.
Zato Ag008, prije nego iz*beeeep*s iz svojih *beeep* ovakve lazi, ipak razmisli o posljedicama.
Btw, pozdrav ekipi, malo je jos muke sa karticarske strane vezano za online placanje ali ducan u Čulinečkoj je u funkciji. Bice i web uskoro. :)
Citiraj:
Autor sinisa1989
(Post 2804153)
Svake pohvale g. Zlatku na usluzi i brzom slanju (prije uplate) matične ploče, ali nikako na zelenu granu s dostavljačima. :D
Nisam siguran, ali mislim da je ovo 3/3. :D
http://prntscr.com/7ti4c4
|
Nemogu vjerovat...ajd, nije vikend pa ce sutra biti dostavljeno valjda.
Ovaj moj lokalac iz Overseasa, treba ponekad obici 140 adresa, pa kuzim da nekad i ne stignu sve obic.
Danas je meni na povratku, svabo u audiju, vozio doslovno po ogranicenjima ali ne znakovima, vec navigaciji koja je bila nasred kruškota. :D
Spalio sam mozak vozeci iza njega.