![]() |
Da, vidio sam na YT. U dijalogu sa Dijkstrom, on mi samo kaže "go, before I change my mind". Na YT ima još dijaloga. Očito je da nisam nešto odradio prvi puta kad sam bio u Novigradu za njega. Jebenica... No dobro, možda u drugom životu.
|
jel bi išao taj witcher na mojoj konfi?Ili da prije odigram prethodne nastavke?
|
išao bi
prešao sam i blood and whine ekspanziju, 15h, moram reći da me je priča više zaintrigirala nego potraga za wild huntom, i touissant su krasno grafički napravili, kompletan pejzaž, zvijezde noću, cvrkut ptica, par puta sam smanjivao volume da vidim jel zvuk iz igre ili ispred prozora |
Citiraj:
odigraj i drugi dio prije trećeg, nije toliko star a šteta ga je propustit |
Sve na ultra i hairworks on s GTX760? Koliko FPS-a? 20?
Ja nisam s tim postavkama s GTX980/R9 390 gurati preko 60 FPS-a. Citiraj:
|
Citaj da je hairworks iskljucen...u prosjeku je bilo oko cca 35 fpsa
|
Pročitao uključen, moja greška.
Ja ne mogu igrati s 35 FPS-a. Nema mi smisla sve vritit na ultra i imati feeling da cijelo vrijeme trza. Radije spustiti malo detalje, probati dogurati bar do 50 pa uživati. |
FOR TEMERIA :D Dijkstra je dobio blade u trbušinu :D
|
nek si ti njega roknio...da ne moras u sljedećem životu gnjavit se ponovno hehe
|
Daklem, dobio sam ovakav kraj:
- Nilfgaardovi osvojili Redaniu (Radovid prdnuo, pa Dijkstra) - Temeria se obnovila - Ciri je postala Witcher - Triss i Geralt su otputovali u Kovir Za razliku od prvog passa gdje je bilo: - Radovid pokorio sjever - Ciri je postala Witcher - Yen i Geralt su negdje S time da sam drugi pass igrao od sejva u Novigradu, prije odlaska na Isle of Mists, ne od početka igre jer mi se nije dalo opet Velen drkati skupa sa Keirom :D Sretan sam sa ovim drugim krajem :) |
Citiraj:
|
Igrao sam i skinuo kada je bila ona prva verzija, prešao do kraja, možda 30% side questova završio uz main- u međuvremenu pred par mjeseci skinuo dodatak blood nešto. Nekako mi bio dosadan na početku pa odustao. Da li sam što propustio, je li što nedavno izašlo?
|
nije
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ne. Ni BnW ni HoS. Nisam to igrao. Trebam li?
Sent from Mobara |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Počeo :D sad istražujem neko tamo groblje i našao nekog frenda koji se regenerira.
Pretpostavljam da je to nastavak Wild Cunt priče? |
Ako ti questovi imaju ispod plavi il crveni box, onda igras questove od expanzija.
Ja poceo HoS, i jebeno je dobar. Prica je dobra, Geralt ko party animal je jos bolji. I nazalost, hvata me ono kao u vrijeme ME. Znas da se blizi kraj ove price, ovake igre bi moga igrat par tisuca sati a ne 100ak. |
A ne, ne, ovdje je kraj priče proper madafaking konlužn.
Sve što je ME s*ebao, Witcher je napravio maestralno. Ali ono, *ebeno maestralno. |
Ma kad sam ja rekao da je kraj MEa da valja, govorim o igri opcenito.
Igras veliku avanturu (na neki nacin), i bude ti zao sta vise nece bit dogodovstina tih likova. Njihovih podjebavanja i dobacivanja. Zavolis likove i njihov background, taj cijeli svijet, navuces se ko narkos i onda nema vise. Jest da mozes igrat ispocetka, al nema vise onog osjecaja istrazivanja i novoga. |
Krv i vino je najbolja expanzija ikad, bolja od vecine samostalnih igara...barem meni...šareni vampirski svijet
|
Blood and Wine dobar. Ne umara kao Wild Hunt na momente. Ne znam koliko još imam do kraja, ali ušao sam na nivo Beyond Hill and Dale.
Naravno, držao sam se samo main questova, secondary nisam pipnuo. |
Prije par sati si poceo to igrat i vec dotle dojurio? Speedrun ili?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Sad sam već na 85h gameplaya sve skupa uključujući i BnW. Priču sam shvatio cijelu, alkemiju donekle, zvijeri nikako, likove više-manje. Iskreno, što više igram, više mi se sviđa. Ali ne u smislu da volim te misije nego jednostavno volim lunjat uokolo i istraživat krajolik. A to ću defitinitno odraditi opet u BnW jer je stvarno prekrasno napravljen pejzaž. Jebeš Lord of the Rings i tamo neke elvenačke šume i građevine :D Taman kako su rekli do kraja tjedna ružno vrijeme pa sutra zgotovim BnW i onda do kraja tjedna i HoS :) Eh, u neka stara "dobra" vremena kad sam radio u firmi bez posla, onda se je sevj od Stalkera nosio na poso, pa sa posla doma... e da mi je u to vrijeme i Vičera 3 bilo :D Sent from Mobara |
Stani sa BnW, odradi HoS i vrati se na BnW.
I kaže, preskače side questove... ne znaš što propuštaš.:D |
Zašto prvo HoS a onda BnW?
Ma neda mi se sve i jedan side quest odraditi. Too much je to. Biti će YT za takve stvari ;) Sent from Mobara |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:48. |