![]() |
Bježao je s lica mjesta:D i usput gledao vatromet:pirate:.
|
Domy, ajd sad svima fino priznaj šta si radio... :D
|
Bit ćete nabijeni, svi skupa... :D
|
De ako je neko sad za sjesti negdje van i malo cugat nek javi, kriza je! Itko?!
|
Treba megamiting, ovima klipanima iz Zagreba platit Bus do Osijeka da vide šta je metropola XD
|
1 privitaka
Citiraj:
A trebam biti ovakav... |
Jesi daleko od vjenca ivana meštrovića? :goood:
:chears: |
Citiraj:
|
XD daj kad bude slijedeci meeting, svim osječanima ili onima koji se tako osjećaju jedan veliki PM pa da vidimo koliko PCE litara može popit :D
|
::P
|
Citiraj:
|
sta je di ste ljencineeeee
doletim ja iz vinkovaca ajdee xD |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
http://slike.hr/slika/planputalol0.jpg |
Samo me zanima kako ćeš proči divaltovu ako ideš autom...
AJMO PIT! |
POP kroner :D
Ajde skoci do Orahovice pa da se zapijemo ^^ |
Pa ako imaš para da mene napojiš nije problem... Uzimam 7 dana godišnjeg i dolazim na svakodnevno natapanje jetrice.
|
hahah:) ak bude sta u osijeku javite
|
Narodeeeeeeeeeeeeeee, dolazim vam u četvrtak (prekosutra).
Ajmo brzinski jedan sastanak da vas sve vidim i pojeb.. ovaj poljubim kad sam vec tu. Posto ja ecu voziti mogu piti ko guzica, dakle -POP- je vec tu... naravno idemo u City jer ja ne znam nigdje drugo doci (nisam siguran da vise znam i tu doći ali ajde snaćiću se nekako). Ja dolazim najkasnije do 12:00 i ostajem dokle se dogovorim sa ovim likojim s kojim cu doci. Spisak: 1. Milentije 2. -POP- |
Doci cu i ja :D
1. Milentije 2. -POP- 3. mislav_os |
Posto ja vidim da mene neki ljudi ovde ili uopste neshavtaju ili me shvataju preozbiljno, moram pojasniti neke stvari.
Ja sam gore napisao da sam Osijeku od 12 sati. Do kada u biti tu, ne znam ni sam, sve zavisi kako se dogovorim sa ovim likom sa kojim dolazim. Cisto sumnjam da cemo ostajati duze od recimo 17 ili 18:00. Nisam rekao da cu cijeli dan sjediti u Citiyu. Ako neko ima neki prijedlog za neko drugo mjesto ili vrijeme neka pise. Dogovoricemo se. Of, bas sam se uspalio pisuci ovaj post. Odoh nesto pojest. |
1. Milentije
2. -POP-@DIVA@Najbolji 3. mislav_os 4.Moja visost@Veki-os |
Citiraj:
E da ja mogu dobit 7 dana godisnjeg :D Moze jedan vikend, ima da pijes, petak, sub, i nedjelju ^^ E sto se se smjestaja tice, imam bracni krevet tak da dobijes jednu polovicu :D |
Zašto sam ja na listi?!
BTW ja više ne pijem, ne znam zašto mislite da sam ovisan o pičencu?! |
Citiraj:
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :fiju: sviđa mi se ideja... :goood: Djelićemo istu polovicu! |
Citiraj:
|
Prvu! NEMAM novaca!
|
Citiraj:
Kao što sinoć Mislavu rekoh preko MSN-a, ja donosim sa sobom domaće pivo (Nikšićko) jer mi je to Osiječko bljutavo :D. Ko hoće piti neka se javi u narednih 2 sata (dakle do 18:11). :D EDIT: Pope, daj mi adresu te tvoje picerije da ti uletimo tamo i devastiramo kuhinju kad završimo ove posliće po gradu što moramo obaviti. |
A i jak vam meeting sa toliko ljudi...
|
Citiraj:
EDIT: Molim te napiši adresu te picerije gdje radis. :D |
Ček, jel me neko na kraju časti ili?!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:01. |