![]() |
Citiraj:
Probaj gay to the end:D ili go2top tako nešto....:D |
evo jučer instalirao cod2, i stavio sam 1.3 patch, jel on najbolji?
i skužim da mi moja grafa brže vrti cod4, nego cod2. smiješno ali istinito. i sad, dajte par dobrih servera na kojima bih mogao zaigrat. i još jedna stvar, ASEye mi neće uopće da skenira servere za cod2? iako je pronašao da imam igru instaliranu, ne izbacuje mi nijedan server.. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
mi vise ne igramo dvojku jerbo smatramo da je ta igra umrla izlaskom cetvorke.samo španamo četvorku i to je to :) PS : nesto malo smo igrali dvojku sad,ali cisto prakse radi LAN-a jednog,i tu zavrsava prica oko mrtve duje :D |
fu gay :D
|
Imam ja server za dvojku i igra nas 5-6 ljudi tak da igra još nije otpisana :p :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
bogati, daj udijeli IP pa da se pridružim :) što korisitt umjesto ASeye? a da je tako dobar i jednostavan ko on? |
Citiraj:
takoder servere ces morat c/p il rucno dodavat al kad popunis bazu sve 5 ja sam vec dulje izvan cod-a pa nek neko drugi detaljnije objasni ;) |
xfire ?
prije sam korisito ASE, vec dvije godine xfire |
Mozda glupo pitanje,
Zasto mi se javlja ova greska kod pokretanja COD2? Laptop je Lenovo C200 Imam 2x1.66 GHz, 1Gb ram memorije i 128Mb graficke memorije Jel to zbog lose integrirane graficke ili? Hvala Evo slika http://img211.imageshack.us/img211/8...rd01kg7.th.jpg |
najvjerojatnije zbog integrirane lose grafe... ali svakako probaj skinuti najnoviji directx i instalirat ga
|
Citiraj:
|
ili kupi neku grafu za 100kn i raspali... ja igram na 217.75.192.84:28961 to je bosanski server logosoft ima nas prek 20 uvjek
|
i kako ce ubacit tu grafu za 100kn u laptop?
|
:D
evo jedan sexy kill sa publica od davnih dana ^^ budem ovih dana napokon coda zaigrao nakon 4mj :D http://www.youtube.com/watch?v=lvB8lOQgqbw |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
COD2 malo FPS-a?
Instalirao konačno COD2 i patch 1.3 na novi komp i kada igram imam svega 60FPS-a. Grafičke postavke su postavljene na 1024x768, DX7, medium details itd...
Nije mi jasno zasto imam tako malo FPS-a s ovom konfiguracijom??? Molio bih vašu pomoć da vidim u ćemu je problem Unaprijed hvala |
V Sync treba isključit.
|
Isključen je... i opet max 62 FPS-a
|
Ček cijelo vrijeme stoji na 62 i ne miče gore ni 1 FPS ili?
Inače sa instalacijom Cod2 FPSi su zaključani na 91 (ili 90) tak da mislim da to nije a možeš i to probat, u konzolu upiši /com_maxfps 125 Pogledaj u opcijama od grafe da nije forsiran V Sync |
Evo isključio totalno V sync u ATi Catalyst-u i opet maksimalno 62...
Nije clockan na 62, clockan je na 250 i opet se nista ne mijenja... |
mislis lockan? :D
probaj u konzolu upisat /r_multigpu 1, ako to ne pomaze deletaj si config i pusti igru da napravi defaultni, ili jednostavno napravi novi profil |
Problem riješen, skinuti novi driveri i sad je lockan na 333 FPS-a u COD2...
Moze lock |
Nema smisla lockat na 333 stavi rađe na 250.
|
Ja ne kuzim kaj vi imate super ultra vid kad vam treba 333 ili 250 FPS:eek:
Sve iznad 100 je sve overkill:fiju: |
Ima caka podosta, nije stvar u vidu nego pucanje iz različitih oružja. ;)
|
MIK ne pricaj gluposti :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:18. |