![]() |
Po meni Saul je solidna osmica ali kao prequel, povezanost s BB joj dize ocjenu-dvije.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Jack Ryan - nije mi baš sjeo. Glavni glumci mi nisu simpa. Ni on ni ona. Njegovi prethodnici u toj ulozi - A. Baldwin, H. Ford, C. Pine, pa čak i B. A(ss)ffleck su imali daleko više karizme od ovog tipa.
|
objavljen datum izlaska i trailer za novi narkozitet: mexico
16.11. https://www.youtube.com/watch?v=ZsL4voedcJU |
Jel se Peña vraća ili sve potpuno novi glumci?
Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
|
odgledan Krypton, sto da kazem, jesam odgledao svih 10 epizoda ali mi nije sjela nikako...a obicno svasta SF mogu pogledati
|
Citiraj:
|
|
A šta točno? Je li dobro? Vrijedi pogledati? Nisi se nadao čemu? Seriji? Kvaliteti?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Trebala bi te pokriti jedan period, ima dosta epizoda :goood: |
BSG je vrhunska! Obavezno baci oko.
|
BSG odlicna, samo ona američanska patetika secira mozak.
stargate svakako. |
Jedno i drugo odgledano. Battlestar Galactica moja all time favorite serija ikad, odgledao 2 puta, sad već dugo nisam i želja mi je nabaviti Bluray box za kolekciju i da po treći put pogledam na kućnom kinu i 50" ekranu. :D
Onda sam to gledao na monitoru, ovak bi bio malo drugačiji doživljaj. Stargate također, jedna od najdražih SF serija. Sve odgledao. Čista uživancija. :) Te dvije serije zajedno sa Star Trekom, obavezno štivo za sve SF fanove. Ok tu je i X-Files, al to je priča za sebe. :D |
red dwarf
firefly vjerojatno pogledano, ali nije loše predstaviti za noobove |
Red Dwarf hm da poznata mi ta serija, nisam gledao. Valjalo bi to isto započet.
Firefly, naravno! :D |
red dwarf nisi gledo. hesus marija. odma :-).
firefly je legendaran. da mogu birat jednu jedinu seriju koju bi da se nastavi snimat, to bi bila ta. i nemojte zaboravit film pogledat za zavrsetak price. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Dobro počne, prvih par epizoda su dosta dobre, kasnije se pomalo pretvori u srednjoškolsku sapunicu ali ako volite karate kida bit će ok |
Delete, krivo
|
Uuuuu...Better Call Saul je konačno počeo po meni...
Ovaj dio gdje mulja iz kineske praonice pa do trenutka kad se obogati s Walterom ce biti najinteresantniji, cijeli ovaj dio s Mesa Verde,Hamlin Hamlin McGill, bolesni buraz se mogo stisnut u pol/jednu sezonu.. Recimo , po meni je Breaking Bad stvarno počeo kad je Walter digao zgradu( >>> https://youtu.be/wUEy6U9gV2E?t=6m46s <<< ). Svidjela mi se i prije serija, al ovo je bila sekunda(pogledaj YT link) kad sam skonto da ovo neče bit samo još jedna dobra serija več nekaj vanserijski,ova scena je bila u s01e06 i tu me prikucalo da sam bingewatcheao skoro cijeli show(ko je mogo dočekat novu sezonu :), Better Call Saul je i morao bit malo sporiji, jel prati i priče i od Mike-a, Fringea,Kim i Nacha itd , i kod Jimmy-ja je drukčija spika, obrnuta, on je počeo kao ljigavac i sitni krimos, pa je probo dobar bit, vido da to nije za njega i sad se polako vrača, al Piñata je Jimmy-eva /Saulova "dignuta zgrada" u s04e06 i napokon idu u punu brzinu:). BTW. Znate da se vrača Jesse Pinkman (Aaron Paul konačno ide glumit u nečem di mu je mjesto, uvjek če bit Pinkman) u sljedeču sezonu, znači biče dobro... Skoro AMC us*ro seriju, hvala bogu da je Amazon(il Netflix, neznam točno) preuzeo prava... Danas prva epizida 8 sezone American Horror Showa, druga epizoda It's Always Sunny in Philadelphia(još uvijek su dobri, ne ko prije, al s obzirom na konkurenciju, odlicni su), a sutra cijela nova sezona BoJack Horsemana, a za 2 tjedna nova sezona South Parka, za 3 tjedna nova sezona The Man in the High Castle tak da biče kaj za gledat :zdero: .. |
https://www.imdb.com/title/tt4396630/ vrijedi čemu?
Volim sve vezano uz X-men, ali sam skeptičan prema ovome. |
Boze sacuvaj, NE! Dao sam sansu i pogledao tih par epizoda sto je izaslo i uzasno mi je zao, al ajd, nije gore od Inhumans-a
|
Gore od Inhumansa ne može biti. Pogledao gifted, runaways, ovaj novi cloak and dagger... sve meh, loše, čak i da si fan to će više biti gledanje na silu.
|
Jel netko prati Bodyguard, jel čemu?
|
Citiraj:
|
Krenuo jučer gledati The 100... Nakon 2 epizode ugasio Netflix, ne znam kada sam gledao veće sranje.
|
tako lose? mislio sam da je bar s01 dobra :stoopid:.
ja zavrsavam designated survivor. neznam kako sam izdrzo toliko, al ovo vam nema smisla gledat uistinu. toliko gluposti u seriji... |
Na Netflixu ima hrpa serija sa dobrim glumcima i solidnom pričom a da je serija govno.
|
Jel gledao tko Arrow S06?
Pogledao The Flash S04, i u kakav proljev su se sve te serije pretvorile. Arrow je iz iste frašize, isti kalup, tako da ako se nisu drastično digli nema smisla počinjati to gledati. Altered Carbon i Expanse su mi vrlo dobro sjele. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:51. |