![]() |
hmm, kontaktiraj nekoga ko ima pristup eye-dentu na game violations i nek ti provjeri koji su sve nickovi koristeni s tvojim keyem...
|
Saznaj svoj GUID i napisi ga ovdje pa cu ti ja provjeriti.
|
Citiraj:
Dok ti Atha provjeri, ti provjeri nešto drugo - updateaj PB manually! Naime vrlo često on hoče zezat na taj ili drugi način ako nije up-to-date. Citiraj:
PBSetup: http://www.evenbalance.com/index.php?page=dl-cod2.php Provjera PnkBstrA i PnkBstrB servisa - pbsvc.exe - (stisni riječ here za download): http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsvcfaq.php |
Da malo dignem temu iz mrtvih...
Daklem želim ič u multiplayer i join server i onda me izbaci iz igre sa popularnom greškom da igra ne šljaka i da javim Mikrosoftu. Jel ima kakvo rješenje za to? Napravio sam uninstall pa install igre ali opet isto. :( |
Bump :D
Meni se slicni problemi javljaju sa cod-om, na team deathmatch-u u extreme modu nemogu dvije mape odigrati za redom da se igra ne smrzne... lol A slozio sam si jednu prastaru konfu i zavrtio cod2 na njoj i jako se cudne stvari dogadaju..... sve je u redu dok ne rukne bomba pokraj mene, jednostavno se igra srusi i baci u Win.... LOL :D send dont send :D Pomogucnosti preferiram servere bez bombi :D |
Ah, cod 2 ŽIVI vječno!!!!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
hmm, nisam, napravio sam si taj account i ja sam to napisao :D (sala naravno)
al moram se slozit sa time, prije ce umrijet cod4 nego cod2 :) |
jedno pitanje u vezi fps-a
neželi mi povećat broj fps-ova više od 91 probao sam /com_maxfps 125 al ništa se ne događa komp (iz siga) je dovoljno jak da povuče i više. na dx7 je i isključeni su i neki polygoni i texture al nemogu taj lock maknut |
Citiraj:
|
cod2 problem
kad god idem pokrenut cod2 pokaže mi se ovo sranje i ne pomaže ni reinstalacija igre, ni instalacija dx-a
http://img72.imageshack.us/img72/9218/cod2ev1.jpg p.s. konfiguracija zadovoljava min uvjete |
probaj ugasit xfire prije nego palis igru.
i tema cod2 vec postoji ^^ |
COD2[problem]
evo nisam znao gdje da potrazim pomoc pa sam dosao ovdje buduci da ima znalaca ;). Kad igram COD2 MP tj. kada hodam moj covjek puno puta samo produzi par metara upce ga nemam pod kontrolom.I kad ciljam nesto steka(a COD2 igram cijele dane tak da me muci) i isao sam zbog toga stavljat novi Xp ali opet isto,virusa i takvih stvari nema na kompu neznam sto bi bilo krivo (grafika sigurno nije ili da bi bio preslabi komp) jer mi nikad prije nije to sad prije 4 dana pocelo.I vec sam rekao stavio sam novi xp instalirao ponovo igru ali opet isti problem pa ak tko zna kako rijesiti.... Unaprijed hvala! (i nema veze s pingom,serverom,fps-om)
|
Meni po opisu problema smrdi na lag...
Imaš li instaliranu još neku online igru da je probaš odigrati preko neta, kako se ona ponaša? |
Da,to je definitivno connection interrupted što novi cod napiše dok igraš,simptomi su isti.
Jel skidaš torrente dok igraš?Probaj na nekom drugom serveru.I nemoj win reinstaliravat,gubiš vrijeme ;) |
Citiraj:
|
jeli mi neko moze reci dali cu locknuti na cod2 250 fps ako uzmem intel core 2 duo neki proc a konfa mi istao kao tu .
ja mislim da mene zeza proc posto je 2 puta pre klokan pa je otisla matinca ali proc ne ali svaki put je sve slabiji . sada ima 167 lock ali dalje nece :S |
Citiraj:
BTW: jel ti visis na cro clan CTF-u ?? |
nikada ctf ni sd sve to slabo samo war :D ima sve ukucano za fps ali nece :S
|
Citiraj:
Sad su bar po pristupacnim cijenama... |
Citiraj:
da gledao sam nista ty za pomoc =) vidimo se preko nisana il irame uz rame :D |
Gjurovski samo da kazem vidio da neki lik koristi nick NoBody ali nisam to ja :D al irazlika je sto je on NoBody beztjela a ja nobody (nitko) i naravno nije high ko ja :D
|
a sam ostao na dobrom starom cod.u II još uvijek (nekako mi se sniper omilio ). Jel igra još tko ovu igru da se nađemo na nekom praznom serveru ili pokrenemo preko hamachia??
|
Upravo sam igrao COD2 na Ubuntu 8.04 preko Winea :)
Potrebno je instalirati igru, instalirati patch i zatim sve pobrisati iz dira u koji se instaliralo i kopirati iz istog dira al s windowsa. Problem je u tome kaj se 1.3 patch ne instalira kak spada. Ovo je moje rješenje, možda ima neko jednostavnije :) Još jedna bitna stvar je da PB nemre tak raditi pa se može spajati samo na servere koji ga nemaju uključenog. |
Citiraj:
|
ajmo ljudi, ne da mi se više igrati prek neta sa xy ljudima. Jel ima netko da odmjerimo snage?? Moj xfire je rak21 pa se javite..
|
pozdrav
Imam jedan problem nemogu instalirati EyeInstaller preko njega sam igrao CoD 2 na serveru 62.67.42.92 postoji li neka opcija bez tog programa javlja sljedeču poruku:
Couldn´t establish connection to server.Try again later. kad idem na OK izbaci Restart Installer to try again. Pokušao sam par puta i svaki puta isto. Molim pomoč i hvala. Edit:probao sam i reinstal igre i sve ponovo namjesti(updejtao punkbuster i sve ali i dalje neče)kad probam preko instalera non stop izbacuje gore navedenu poruku i neznam kako mogu pokrenuti CoD 2. Pomagajte več sam po***dio od muke nemogu igrati??? Help??? |
Rješio problem
Evo uspjeo sam rješiti problem tako što sam preko x-fire-a rješio i podesio
sve i sada radi.Upravo igrao na navedenom serveru. Hvala svima na pomoči.:D |
trebam dobar klan med skill, -=NW=- se raspo jer smo se posvađali, xfire: kaskocro
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:43. |