Gilbert5 |
27.11.2010. 09:29 |
Citiraj:
Autor hammer_of_thor
(Post 1787915)
Hvala Bogu - ne. :D
|
Tako sam i mislio.
Citiraj:
Autor hammer_of_thor
(Post 1787915)
Ali sam mladost proveo u izlascima sa društvom, od kojih je brat-bratu bilo 4 gitarista :D (i to yebački dobra gitarista, da se razumijemo, ne ona "znam 2 akorda ergo znam svirat" gitarista :D )
|
Da, i ti prijatelji su bolji nego ova dvojca iz AILD. :D How yes no.
Citiraj:
Autor hammer_of_thor
(Post 1787602)
Močno zvuče, odlične melodije, ali da izražavaju neki talent (barem u sviranju u bendu), pa i ne baš.
|
Znaci talent je vezan za solažu? Ili koje je tvoje mjerilo? Jer, probaj ti svirati na 220 bpm, samo toliko.
Citiraj:
Autor hammer_of_thor
(Post 1787602)
|
Ovo je cisto izdjkavanje, ako su dimebag-ove solaže neki nazivali tim riječima.
Citiraj:
Autor hammer_of_thor
(Post 1787602)
(stvar je u desnoj ruci, sviranje samog tona je lagano ako ga znaš istrzati :) )
|
How yes no.
Citiraj:
Autor hammer_of_thor
(Post 1787602)
Samo da se razumijemo, volim AILD, sviđa mi se melodija glazbe koja je otišla u tom smjeru (ne nužno i bendovi, ali same melodije - da), nakon što su im Lamb of God, Shadows Fall i KSE utabali put, ali da je to neka prezahtjevna glazba, pa i nije :)
|
Pa takav je stil, neki imaju solaže, neki ne. Ali tvrditi da je AILD lako za svirati je malo teža kategorija optimist, i još nisi gitaru primio u ruke.
Nije ti to RATM, SOAD pa i KSE, prva dva su relativno laka za svirati i početniku, ali se ne mogu uspoređivati sa težinom svirke AILD.
Citiraj:
Autor hammer_of_thor
(Post 1786977)
Gitaristi su im baš mlohavi i bez ikakve tehnike. Tu i tamo koji sweep i tapping, ali da su nešto dobri, pa i ne baš
|
Kažeš ti, koji ne sviraš. Što bi ti onda rekao na svirku Daron-a Malakiana i Tom Morella :D ?
Bez ikakve tehnike, pa jel ti slušaš/čitaš sebe. U najmanju ruku smješna izjava, ako ne i glupa.
Citiraj:
Autor hammer_of_thor
(Post 1787602)
|
Zahtjevna je, normalno. To kaj je uvod jednostavan, ne znaci da nije zahtjevna. Neka tvoja kompa stave cover, pa da vidimo kako je jednostavna.
|