![]() |
Citiraj:
57. mi se cini pomalo opasna :) a i ova dva znaju vozit moram priznat. Zaguli li ko tamo u full brzini....uf..... Sve u svemu predobro, dode mi da se preselim u Zg na koji mjesec:care: |
Tu prvu je super za odvoziti po noci.
Ma nije opasna, onaj video s 57ice je ubrzan tak brzo nitko ne vozi...ima par skakljivih mjesta, ali ako netko vozi ispred tebe skuzis kak se prolazi (kad ide netko prvi puta upozorima ekipu)...jedino cuks pegla hrabro :D Ako ne poznajes stazu najbolje je voziti s rezervom, u protivnom te ponese ekipa i gust jurnjave pa je poprilicno lako izletiti u grmlje ili ti bukva iskoci na put. Prvi snijeg na Sljemenu |
Ma daleko od toga da je staza opasna. Samo ima nekoliko strmijih spusteva na kojima gaziš kočnicu pa postoji mogućnost leta preko volana ako pretjeraš s prednjom.
Jeeeee snijeg :) Ovaj je čvrsto obećao da u jutro šalje vilicu, tako da bi nedjelja mogla bit moja |
Obzirom da mi se ne da tražit ni čitat kad je utrka, Murina reci mi di i kad da dođem, optimalno da te poberem putem.
|
Nemam pojma. S tim da sad imam problem ako mi stvarno u jutro pošalje vilicu
|
Citiraj:
Na zalost govorim iz iskustva :S |
Pukao mi je film, pa je krenuo slat danas ali meni ne odgovara večeras visit na kolodvoru, pa smo dogovorili u jutro :)
|
Citiraj:
|
Ponesi bajk sa sobom i kotač prednji i kad ti dođe vilja samo smontiraj na kolodvoru :D
Ok ajmo ovak, kad ti krećeš tamo Bane? Da nejdem solo ako tj. bolje reć kad Murinu sjebe pazinjan. |
Kad se mislite nacrtati na Grmi s obzirom da utrka starta iza podneva (13h probna voznja, 14h 1. voznja)...osobno me treninzi ne zanimaju, ali kad razgaze stazu, vjerujem da ce trka biti zanimljiva :)
|
Pa tak nekak, 1-2 poodne. Do 4 imam slobodno, onda moram dalje...
|
Ja sam tamo od 08:30 tak da !!!
Ma joj, najlakše je da dođete gore, i kad ste gore cimnete se na mob i vidite gdje je tko! |
Hahahahahahahahahahaha od pola 9, bokte da sam znao dao bi ti ja porciju graha, majicu i 2 pive da mi dođeš stan okrečit :D ili ti to zato da možeš balavce šamarat?
Cca 1 gore, tražim poznata lica ako nitko ne ide iz mog smjera. |
Citiraj:
Ma ja idem zato jer želim pomoći, a pošto love nemam onda ću pomoći onime što imam, a to je VRIJEME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Barem toga imam sada na pretek ;) a i snimat ću ih dok se budu razbijali :D! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Može li se sutra na grmu sa ćelestonkama (kenda small block 8)?
|
Ja sam sutra isto za GoGrma, pa Sile, javi se do podne na mob pa se dog, pokupis me, pa odavde imam opak precac do gore, treba nam 10min....
Inace, moram se pohvalit da ja vozim/imam! svoj dream bajk i stvarno uzivam u njemu 100% i nebih ga mijenjao nikad, barem ne dok ne skrsim ramu (pa dobijem novu :D), al ovaj mi opako golica maštu i mislim da je logican slijed dogadjaja kad sve to ode toliko naprijed da ce ovaj moj (ili ja) bit zastarjeli ;) Ta daaaaa: http://vimeo.com/15216814 Prophet je savrsen, al ovo je iznad toga -_- |
Citiraj:
Btw, ima li negdje info o tim stazama? ove brojke mi nista ne znače.. Citiraj:
|
pa imas nikove filmice na kojima je izrezao sva skretanja :D
postojala je i ona turbosport karta, na kojoj su bile ucrtane neke staze ali u principu, radi se o planinarskim putevima (jedan put, jedan broj) pa probaj googlat, znam da se to uploadalo po netu dosta cesto, cak mislim da sam jednom prilikom i skinuo al da me ubijes ne znam di bi to ni otprilike moglo bit na hardu |
18-pilana ide za 8:23 bez problema, to je najkraća staza do dolje :)
ja dolazim sutra u ZG, a nedjelju bi se moglo i vozit ponesto :) |
Planinarske staze na Medvednici.
|
Dečki, ima li tko doma ili zna nekoga da ima donji dio headseta za 1.5" tj. treba mi donja "čašica" headseta za 1.5" stirer?
EDIT: Netreba :D |
Citiraj:
|
I da padneš na svakoj od njih?:kafa:
Cuks DOWN!! Idem spavat hebem ti i nogomet i sve. |
Nik, što misliš kako bi se ponašale tvoje Fuji SPD tenke pri niskim temperaturama ?
Dolazi zima i sad si razmišljam što uraditi, jer mi ove tvrde SPD cipele ubijaju cirkulaciju u nogama i smrzavam se. Najjeftinija varijanta je flat pedale po 200kn i stare BK tenke koje doma imam. Najskuplja opcija su neke Shimano SPD cipele, ili 5.10 sa mekanijim džonom... |
nik ti mislis ici autom do grme?razmisljam da ti se skrpam:)mogu se spustit do tebe sa bajkom posto nismo tak daleko..
|
Citiraj:
Pa ako padnem, padnem. Ni prvi ni zadnji put :) |
Pošto se bus iz Pazina u 8:50 "nije pojavio", vilica mi dolazi tek u 14, tako da ću ja doći na Grmu oko 15
|
@ Vuco
Mislim da jako dobro jer nisu ventilirajuce kao tvrde "propuh" sprinterice...inace kalup je jako komotan i super udoban pa sam uzeo br. 46. (sto me je poprilicno iznenadilo jer recimo Nike i Salomon furam 46.5, New Balance 46 2/3, a po novom kalupu i 47.5, Merrell 46.5...jedino Starke br. 46). To samo znaci da ako mozes nositi talijanske cipele da ti ove suze vjerojatno nece odgovarati. @danielzg Da idem autom, ovo ti je moj br. za dogovor 095 90 40 938 ...oko 12 - 12:15 bi krenuo. |
Vuco, najjeftinija varijanta su ti one navlake ili galoše kak se to zove ako ti nije bed još malo tetkastije izgledat :kafa:
Kontaktiraj Aleša za 5/10 zbilja imam samo riječi hvale za njih, recimo tebi bi legle Hellcat ko budali šamar, http://www.veb-company.si/obutev/fiv...ellcat-spd.jpg ili baron http://www.extremevital.com/bikes/fr...on-p-7243.html Baron bi te izašao 500kn ravno s povratom, i onda imaš sve na jednom mjestu, i SPD i flat pedale koje su sigurno toplije od klasičnih SPD cipela, moš s njima i na špicu, i na plesnjak nedjeljom u hotel Dubrovnik, ma sve. Fakat su jebeno čvrste, sigurno su i toplije, i pružaju veću zaštitu. |
Citiraj:
|
prave suze se inace rade u trećinama :) a kad si prava faca, onda ti rade po tvojoj nozi :)
|
Citiraj:
|
Ok decki, sutra sljeme, kad?
Meni bi iskreno pasalo malo kasnije od uobicajenih 10 kod tunela, pa bi ovaj puta vise bilo kao 11, pol 12 kod tunela, posto cu se ujutro tek vracat iz Jaske ak bi isli na sljeme, pa da se ne moram zurit i dizat bas i 6 :S |
Citiraj:
Citiraj:
Ak bi kupovao tenisice, onda ide samo SPD u igru. Imam doma tenke sa mekanim đonom. Šteta kaj više nema onih Shimano tenki starih - ove nove izgledaju ko iz svemira... BTW, za ljeto - http://www.chainreactioncycles.com/M...?ModelID=69968 :smoke: |
Na Grmi je bilo poprilicno zabavno, pogotovo u navijackoj skupini u sastavu:
- SileTzar, zgmmax, danielzg, Vuco, zubich, 2 die 4, Nik - zahebancija na kvadrat - svi filmici su uspeli iako je falilo malo svjetla - a pogotovo onaj gdje Sile lovi i ulovi pivu na sred staze i onda se opruzi kak je dug i sirok :D Na fajruntu se i murina pojavio...uglavnom veselica ;) |
Citiraj:
Ajd u 11 kod tunela. Zao mi sto nisam mogao ic sa vama na grmu, al ajd, bit ce jos prilika. |
Meni je bilo super na Grmi :beer:
|
Ja sam imal najbolju volju biti s vama popodne ali nažalost nisam bio u mogućnosti (čitaj: rezervirala me žena za popodne :D) pa sam svratio i nakratko tudajforu pravi društvo u prijepodnevnim satima za vrijeme treninga no u biti sam išao na Grmu u šoping :D :D pa svratio na tudajfor-ev punkt :D :D
P.S. Još samo wheelset i napokon mogu složit bajk :fiju: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:56. |