![]() |
Citiraj:
Paralelno s tim, pogledao i The Zero Theorem... E to je vec film koji mi je bio apsolutno bezveze... |
mi smo počeli gledat transcendence i čini se skroz oke... nastavit ćemo danas vjerovatno.
odgledao... kid cannabis - čini se kao stupid ass stoner komedija, zapravo je ludnica od narko filma :D her - e to je prokleto dobra drama, huakin finix glumi ko da nema sutra... maestralno. |
Citiraj:
|
Istina, i ja očekivo više od transcendencije.. početak ok, al u pol filma dok vidim ona sranja kako lebde i sve se neš gradi samo od sebe (da ne spoilam previše), prisralo mi se žešće.
I pol filma sam predvidio. |
Citiraj:
|
vidio sam već... kaj sam ti reko :D
|
Citiraj:
Meni je malo ona mitoza nanobota bila too much... Uglavnom, zapitam se, kad bi stvarno ta singularnost bila moguca, jel bi stvarno "mozak" nekog genijalca uploadan na mrezu i uz toliko "neogranicene" resurse bio sposoban za tolike "inovacije"? Takodjer, kad bi se uploadao mozak prosjecnog covjeka, opet uzevsi u obzir svu tu racunalnu moc na svijetu, ne bi li i on mogao sam sebe razvijati do razine gorespomenutog genijalca? Mozda bi trebao malo citati o toj singularnosti... :-P |
meni je iskreno to sve oke leglo i priča mi je oke i realizacija... nemam pretjerano zamjerki, fun movie.
|
Meni bezze:fiju:
|
vidio NFS... meni je ok, ionako sam F&F franchise fanboy... Iako, najbolji dio mi je pocetak... I'm a sucker for american muscle... old school...:chears:
Pogledao i Brick Mansions... Sta reci? uzivao sam u Parkour-u... i malo u vozni Paul Walkera (podsjetilo me na to kaj ce mi falit u slijedecim F&F izdanjima)... al sve ostalo je malo suplje... |
The Adjustment Bureau (http://www.imdb.com/title/tt1385826/?ref_=fn_al_tt_1)
- Pogledao sa boljom polovicom, stvarno pozitivan i lagan film. 8/10 što se mene tiče, čista preporuka! |
Citiraj:
|
Odgledao Appleseed Alpha. U nedostatku SF-a, baš mi je leglo. Postapokaliptično, kiborzi, napucavanje... Taman za nedjeljno popodne. :D
Transcendence mi nikako nije legao. Preglupava priča za moj ukus. |
Upravo pogleda "Noja" :p
http://www.imdb.com/title/tt1959490/?ref_=fn_al_tt_1 Šteta šta nisam prije filma pogleda komentare u ovoj temi. Iskreno se pridružujem pljuvanju po dotičnom filmu - madakatafakingstrofa od filma (muka mi je i pisat detalje). |
Pogledao Se7en nakon dugo odgadjanja, dobar film do zadnjih pol sata, necu pisat spoilere al ima mi nelogicnosti dosta. Ocjena je simbolicnih 7/10
|
Citiraj:
|
Meni je Transcendance tak tak. Ne znam, nit smrdi nit miriši, nije loš, ali ima stvari koje su me zasmetale, nije mi sjeo skroz kak spada.
|
Meni je sve ok osim glavne glumice. Pamtim je kao glupaču i vrlo iritantnu ženku još od filma Vicky Cristina Barcelona :D
|
Citiraj:
onak... OZBILJNO?!? :D :D :D |
Da, gledo to, što? Ak sam gledo ono sranje About Time, mogu si i taj film oprostiti :D
|
about time je zakon film, a ovaj tvoj je gej i to je to :D
|
Kaže čoek koji plače uz te ljubavne ljige :D
|
ALI KVALITETNE!!! :D
|
Ama GNJIIIIIIIIIIIII :D zadnji film di sam ja plakao je bio Terminator 2, kad su ga spuštali u talinu. :D e to je tužan trenutak, a ne tamo neki ginger 2D lik od 30kg :D
|
dobro to je bilo tužno svakako... dan danas izbjegnem tu scenu ako je moguće :D
|
Netko gledao the conjuring? Kakav je...ono za gledat navečer sam ili ne :D
|
meni je bio super film. Nisam neki fan hororaca, ali ovaj me par puta fino zdrmao :D
|
Citiraj:
Enivej, pogledala sam Divergent, konačno! I ne sviđa mi se. Mislim, film je sam po sebi jako dobar, da se razumijemo. Problem je u tome kaj sam ja jaaaaaaako kritična kad su u pitanju filmske adaptacije knjiga, pogotovo knjiga koje jako volim, kao što su ove. Drže se radnje iz knjige skoro pa sto posto, ali izmjenili su par scena, pogotovo pred kraj film, što se meni nije pretjerano dopalo, ali opet, nisu to prevelika odstupanja od knjige. I glavni lik, Four, koji je u knjizi sav badass i flegma i toooootalno sexy, u filmu je meh. Ide mi na živce malo. :D So, ukratko, film je jako dobar, problem je u meni. :D I rastegnuli su ga na skoro dva i pol sata, malo previše. |
kad pogledas nid for spid, osjetis kako ti iq padne za 90%
inace pogledo sam zbog jesseja jelte iz brejking beda, al je film dno dna |
Dawn of the Planet of the Apes - meni malo bezveze. Totalno predvidljiv od pocetka do kraja. Kao da sam imao dva sata dug deja vu. Ni CGI me nije pretjerano odusevio.
|
Citiraj:
|
Divergent.... pogledao... :goood:
Nisam čitao knjigu al složio bih se s Empress... glavni, četvrtak, mogo je bit malo više tough... npr. Karl Urban, da je nokat mlađi... |
Citiraj:
inače pogledao lego sinoć... ma lego mi je ko budali kaznena prijava, zabavio se više nego recimo u svim transformersima zajedno. ima brdo sitnica kojima se referaju na dosta filmova i to je presmiješno sve skupa. |
Citiraj:
|
Pogledao Divergent.
Ako je netko fan tih pubertetskih filmova tipa twilight i hunger games, njemu če biti ok.. Meni je ispod prosjeka.. 5/10. Btw. Isto se slažem s ekipom gore o Tobiasu/Four, ali mogu reći samo jedno, Jai Courtney il'te Eric izgleda prebrutalno s onim pirsinzima i tatuima :) Citiraj:
|
Citiraj:
|
Eric dobro zgleda s tim pirsevima, istina, al Four mi je koma. I taj odnos između njega i Tris nisu uopće razradili kak spada. Okej, nije to ljubavni film, al majko mila, nisu se ni potrudili oko toga. -.- I ne bih se baš složila da je ko Tvajlajt ili Hunger Games, meni je bolji od oba navedena. Definitivno su knjige puno bolje i ozbiljnije. :D
|
Citiraj:
Pogledao ga u 1. mj., osvježenje. |
Citiraj:
Inače da, about time nije loš..malo je gej i corny al nije loš. |
Danas na Gradecu pogledao Walk of Shame
http://www.imdb.com/title/tt2463288/ Velika preporuka, stvarno dugo nisam gledao komediju na koju sam se nasmijao više od dvaput, i još na silu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:51. |