![]() |
Citiraj:
Hoće li mi sve raditi? |
Fali band 20, ali je bitan samo u ruralnim područjima. Taj vivo je stariji model i preskup. Jedino iskaču te kamere...
|
Citiraj:
Ono što me još muči je što nema engleski jezik. Može li se dodano instalirati? Ili možda ovaj https://www.giztop.com/iqoo-z9-turbo-plus.html No, koliko vidim isto fale neki bandovi. |
Pitaj ih na chatu u vezi jezika...Nekako mi nema logike da ne podržava engleski.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Uzeo sam Vivo X70. Sa Giztop su mi odgovorili da mob ima engleski jezik i ima predinstaliran Google play. Meni je najvažnija kamera, potom da radi telefoniranje i sms, te surfanje i gledanje Youtubea. Drugo mi ništa ne treba.
|
Sta stvarno taj mob dolazi sa Android 11 kako pise na webu? Za 300 eura? :|
|
Citiraj:
Znači jedino kamera je važna, ostalo nebitno. |
Isporuče ga s Android 11, jer je stariji model, ali ako OTA update radi dobit će A14. E sad kako je s OriginOS, ne znam.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ne može taj Realme konkurirati, zapravo ima samo jednu sposobnu kameru, a Vivo je orijentiran na kamere...X51 je bio midrange, a imao je čudo od kamera.
|
3 godine razlike? Mojne u najgorem slucaju mogu imat jednake kamere. Vivo jedino moze biti bolji u ultrawide pomocu tih nekih vivo/zeiss featurea. Bez obzira kaj su Relameju kamere mana ima novu generaciju Sonyevog senzora.
Edit: osim toga X70 ima isti problem sa ekranom kao i njegov X51. Pojavljuju se zelene linije. |
Citiraj:
Samo što je ovaj X70, koliko ja vidim, dosta lošiji po pitanju kamera. Nekome tko je imao X51 će to biti downgrade, pa X70 uopće nema (gimbal) OIS. Tek na modelima X70 Pro i X70 Pro+ dolazi do izražaja dobra kamera, a običan X70 su srezali. |
Citiraj:
Vivo X70 Pro 5G-Black-12GB - 256GB 6.56-inch 120Hz AMOLED Full HD+ display. Samsung’s Exynos 1080 chipset, ARM G78 GPU. 50MP+12MP+12MP+8MP Quad rear cameras and a 32MP selfie camera. 8GB/12GB LPDDR4X RAM, 128GB/256GB/512GB Internal storage. 4450mAh battery, support 44W fast charging. OriginOS 1.0 Based on Android 11 OS. |
To je onda dobra kupnja, mislio sam da se radi o običnom x70.
|
Znači pro je a ono kaj je najgore je kaj je to kineska verzija sa Exynosom.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Vjerujem da si shvatio poantu...
|
Citiraj:
Ako ima nešto bolje po toj cijeni novo, lako ću otkazati Vivo i uzeti nešto bolje. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Pozdrav svima,
Molim vas preporuku za Android mobitel do 200EUR za osobu koja bi ga koristila za surfanje, FB, YT, Whatsapp i naravno pozive. Dakle, nisu potrebne nikakve specijalne karakteristike, najvaznije je da to sve radi fluidno. |
Citiraj:
|
Dali se isplati uzeti samsung s23 novi za 600 eura? Zanima me sa usporedbom s24 fe ili a55 kao jeftinijom varijantom.
8 gb ram i 128 Gb prostora na s23 mi ne smeta. Igrice nisu prioritet uopće. Ide na R1. |
S23 ili s24FE ...pogledaj kako ti veličina odgovara pa onda izaberi..A55 nije u njihovoj kategoriji
Poslano sa mog SM-S926B koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:05. |