![]() |
Citiraj:
Ma mene zanima kako oni misle izvesti onu uzasno veliku glupost koju sam vidio u traileru kada se sniperista lezeci u visokoj travi skriva od protivnika... s sad tu dolazi do izrazaja slabiji kompovi koji nece podrzavati tolike detalje pa kada se nade pametnjakovic sa sniperom i pocne suljati tako... mislim da ce se dosta love potrositi na NOVE periferije:) :) :) |
Haha nema veze, bitno da se ima masina pod stolom.:goood::goood:
|
Oz |
Ozi, danas sam dobre volje, a ti onda iskoristi priliku i prouči naša pravila http://forum.pcekspert.com/faq.php
Ovo si sad pokušao i više nikada. |
tor,
razumijem, vidio sam pravila i uviđam da nije dozvoljeno komentirati ilegalan software. Pozdrav, Oz |
Ajde nek mi neko kaze kako da ugasim chat na serveru, znaci kad god neko nesto napise da ovi drugi ne vide
cg_chatheight 0 - nije ovo, odma da se zna, ovo samo gasi chat da npr ti nemozes viditi sta drugi pricaju i to je to Ajmo sad, ko iskopa cvar nek javi |
cg_chattime 0 ;)
|
evo IP jednog vrlo dobrog servera na kojeg ja često idem...
85.12.31.163:28962 stalno se tamo igra toujane, tdm i rifle only :D |
zna li tko kakav dobar rifle only server?
|
neki dan sam napravio reinstal windowsa, stavio sve potrebne drivere i instalirao cod2 ase, xfire i teamspek, to je sve sto trenutno imam pardon imam i pb update. udem u igru i sve sljaka normalno, sljedeci dan se spojim na neki server i kicka me zvog max packets 30, ono omg nikad ih nisam stavio na toliko, dobro odem u folder od igre otvorim config i stavim na 60. igram tako cijeli dan i danas se spojim na server od klana i opet me kicka zbog tih paketa blesavih... vratio sam ih na 60 i sad cekam da vidim sto ce sutra biti...
je li netko imao slican problem? |
stavi cfg na read only
|
Citiraj:
probaj pobrisati ostale modove i allow download stavi na off |
tnx na pomoci. stavio sam na read only i danas me nije kickalo. modova nemam jer sam napravio reinstall win. a allowDL mi je i inace na off, no svejedno hvala:chears:
|
ima ko da jos igra cod2 :) ako ima mozel koji ip od nekih high server ako ih jos ima
|
igra se igra...
ja vecinom na World Of Troy visim, toujane RO, ***enica |
naravno da se igra, ja sam na MOG Snipers
IP Address: 69.5.88.136 |
hehe u ja tamo došem ali ja bi nesto poput dslah e suba e takvih servera ako ih jos ima :P
|
ovdje zna bit dobre ekipe...
82.192.78.82:28900 |
thx imam taj :P :D
|
62.67.42.92:28960 CTF, FF off.......
|
ty jos mirc najbolji :p
|
sta mirc najbolji? :stoopid:
|
Citiraj:
|
pa spojis se na: #cod2.wars
i tamo nadjes :stoopid: |
aha, max jeli to lose :(
|
De spaljeni ste obojica :) carli oskar delta ftw :P
|
kako se prebaci u dx7 mod
|
Odes u MP options i pod grafikom imas rendering method tak nesta i klikci do dx7 i to je to.
|
wtf?
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:40. |