![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
g2top 1st squad
g2top.sa g2top.oldies samo S&D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
cod 2 je mrtva igra, jel ^^
|
Citiraj:
|
nije istina da je mrtva igra :mad:
|
pa iskreno, dosta communitya će polako preći na cod4... 2 je vani već skoro dvije godine, vrhunac je pomeni iza nas :)
|
Citiraj:
ali ne u smislu da fali cod2 igrača več u smislu toga kaj ima više čitera , haxora , skriptaša i ostalog smecha nego pravih cod2 igrača :kafa: |
Slazem se da ima malo postenih igraca. Ali problem je da nisi siguran ko je cietr a ko nije. Jer da se lako skuzi ko vara bilo bi mnogo lijepse igrati.
|
Ja varam i nitko me još nije skužio, čak ni PB kojeg updatam redovito, očito mi gleda kroz prste :D
|
Citiraj:
buljo sry za onaj hs kroz grmlje:D vidio sam te prije, otprilike procijenio i buljo je pao:D |
Eh buljo neznam ako varas, ali ako da nije lijepo od tebe.:D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Standardna oprema za turnir jednog CoD2 redneck klana:
1. Litra rakije 2. Slamka sijena za u usta (jedna po glavi igraca) 3. Prevozno sredstvo - Ford F150 4. Veha (WH) I naravno par slika prije polaska na turnir pikčr 1 i pikčr 2. Inace sto se tiec cheatnja u CoD-u koliko sam ja mogao vidjeti je mnogo normalnije nego u CS-u npr. PB radi mnogo dobrog posla, dok u CS-u mozes kucati "šifraka" na kile i kile, i nista. |
Citiraj:
|
E ekipa, vi bivsi igraci...Jel se sjeca nekog onog ludog servera sa nekim modom kaj vuce na Quake 3? Uglavnom ubrzana oruzja, sve puuuno brze, obicno dm ili tdm se samo igrao...Dode mi nekad da izluftam žifce a nemrem nać taj server. Mislim da je Nuke znao dosta cesto tamo igrat trebam njega pitat mozda :)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
imam problemcic...sve sam super instaliral ali kada pokrecem multyplayer otvori mi se prozor od cod2 i smao se zamrzne...program is not responding...single radi normalno ali preko ni jedne trazilice servera kad ulazim nece uopce da ude u multyplayer
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
omg wtf?? cod2 stara igra tj mrtva no way :(
|
Citiraj:
Kako nije?? vidis da ga vise nitko neigra.. LOoOoOoOL CRO clan ima novi server, samo puske i to DM pa koga zanima: 82.96.113.88:29060 |
LOL, niko vec dugo nije nis napiso ajmo ljudi nemojmo da ova tema zamre.:offtopic:
|
uskoro ce bit otvorena cod4 pa ce se nastavit tradicija :)
|
ali ja mislim da nece niti 1/3 biti dobar kao cod2 :)
|
Kad nema rifleova :(
|
Al zato ima snajper:nuts::goood:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:21. |