![]() |
About last night... komedija, čista preporuka. Možda mi malo predugo traje za rom komediju, al od svih novih ljubavnih komedija ova stvarno valja.
|
What the fck did i just watched... Enemy
|
Preminuo Eli Wallach u 99 godini života, najpoznatiji po ulozi Tuca Ramireza aka "The Ugly" iz filma Dobar, loš, zao. RIP
|
Citiraj:
Isao tko gledat ovaj film? http://www.imdb.com/title/tt1631867/ |
Citiraj:
|
Kaj se dešava, Tomek počeo napokon snimati filmove i, ustvari GLUMITI u njima, nakon 20 godina iskustva? :D
|
|
Citiraj:
|
Under the skin - jedan od top 5 najglupljih filmova koje sam ikad gledao. Art katastrofa
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
kakav genijalni film sam sinoć gledao - philomena
stvarno vam ima gledati ovu maestralnu dramu... ne znaš jel bolji coogan ili judi dench. |
Je tužan film?
|
a ono dvaput sam zasuzio hebiga... nije baš easy tematika.
|
Ahh.. A nije mi baš do suzenja ove dane pa preskačem.. Tamo na jesen negdje, kada počnu kiše (iako ni sada nije neko extra Sunce)..
|
Citiraj:
Javim dojmove kad pogledam |
Citiraj:
|
ma to solo kada gledam onda se opustim malo, neću pred flare papak ispast valjda :D
javi kakav ti je ;) |
Da Philomena je odličan film za pogledati, sa vrlo dobrom postavom glumaca.
Za vas 2 samo :) još preporuka filma Nebraska ako niste pogledali mislim da će vam se svidjeti, meni je bio odličan. :chears: |
The Grand Budapest Hotel ... previsoka ocjena,meni nije sjeo iako je glumačka postava vrhunska.
The Iceman ocjena dovoljan,rekao bi i dobar čak. |
Vidiš, vidiš.. taj sam bio davno bookmarkao i nekako ga izgubio :)
|
|
Citiraj:
|
ma davaj sve usporeno :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
gledajući ga u prijašnjim filmovima pogršeno sam zaključio da je na razani hugha granta. :) |
dajte neki mindblown ili klasik, da ubijen vrime, neki šta se mora pogledat haha
|
@karabaja... ma coogana sam ja odavno skužio da je ozbiljan kalibar samo ga nisu uloge "mazile", a ovdje je stvarno pokazao kaj može.
|
Citiraj:
Možda mi se posreći i drkica, ko zna? |
Meni je "The Grand Budapest Hotel" jedna cool slapstick komedija. Super sam se zabavio gledajući je. Scena pucnjave u hotelu mi je totalno ludilo - svi pucaju, a nitko ne pogađa iako su 20m jedni od drugih. I naravno, nitko ne zna zašto se puca. Glavno da se puca.
A glumačka ekipa je 'boli glava'. |
Meni je isto The Grand Budapest Hotel sjeo. Zabavan film i nešto drugačije napokon. Naravno pomogao je i vrlo dobar soundtrack koji sam uzeo nakon pogledanog filma:)
Pogledao neki dan Transformerse nove u kinu. Film je sranje ali eto može se pogledati ako netko obožava specijalne efekte :) |
Novi transformersi su ok, iako malo predugo i na kraju su izjave proljev.
|
World's Fastest Indian
Fenomenalan film. Ne znam kako ga nisam pogledao ranije, a 9 godina je star. Fakat odličan, već dugo ne gledah ovako dobar film. |
Slažem se - Antony je fenomenalan u ovom filmu :)
|
"World's Fastest Indian" stvarno jest odlican film.
|
'edge of tomorrow', 3D theater, non-IMAX.
zgodan filmic, svojevrstan krizanac 'groundhog day' i 'starship troopers', s emily blunt kao glavnim mamcem za dvostano druzenje. moglo se to i ozbiljnije prepricat i vjestije montirat, al ajde, moze proc. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
hej hej polako :D
e da gledao sam saving ms. banks... dobalj ljubavni odron samo što nije ljubavni i nije odron :D |
The Grand Budapest Hotel
pogledao jučer,odličan sa odličnim glumcima |
forumski guru romantičnih komedija - sisoje :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:37. |