![]() |
što se tiče vožnje za sutra.... iako trenutno vani sunce piči 100 na sat, sve prognoze kažu kišu, a pošto sam ja mimoza to me smeta.... uglavnom, u nedjelju ako će biti sunčano sam na zapadnoj strani (prema ponikvama), a u ponedjeljak bi mogao ili na lojstek ili na grmu....
ima zainteresiranih? |
Citiraj:
usreći nas obojicu, reci da je prihvat 2,54 jer u tom slučaju imam nešto savršeno za tebe :D za malu cijenu :D Zubich, ja sutra definitivno ne idem na sljeme jer mi je iskrsnulo nešto danas. neću biti u RH. ali mi grma zvuči savršeno ! :beer: |
Ja imam problem s kocnicama, rastavili su ih u rog jomi, ponovno sastavili znace koce kao blesave, ali cim malo krenem kociti, to je takvo uzasno skripanje i frekvencija koja busi usi.Da mjenjam pakne ili sto jer ovako cu popizditi??
|
Citiraj:
|
Smarty, volan je individualna stvar i stvarno treba probati i jedno i drugo. Ja imam namjeru uskoro isprobati niži rise, da vidim u čemu je fora, zašto danas svi voze tako. Trenutno sam na velikom (sa velikim V) rajzu :)
Ko ide sutra uprkos kiši? |
Veterani.
Pitanje za stareee ljubitelje biciklizma. U mladosti sam se aktivno bavio biciklizmom. Najveća konkurencija su mi bili Sava Kranj i Metalia-comerce Zagreb.
Tad sam vozio na češkoj specijalci "Favorit". Interesuje me je li taj vaš klub još postoji? I da dodam :respekt: za ovu vašu dvojicu na giru Italija, |
@Željac: nema srece, prihvat je 31.8
@murina: ima bit da je tako, kupija san novi volan sa 20mm rise al mi nije bas pasa ka sta san reka, al sad bi tia kupit nesto sta mi stvarno pase a ne da opet moran kupovat pa prodavat i bzvz pusit pare na gluposti ako me kuzis. ;) |
Citiraj:
|
Kišurina :(
Javim se i ja ujutro, ako vrijeme bude ok možemo gore. Spust po pljusku nije bed ako dođemo do vrha prije nego se nebo sruši :) |
Tako bi bilo najbolje. Bitno se popest do gore bez kise. Dole je vec lakse :)
|
Citiraj:
:beer::beer: |
Citiraj:
Citiraj:
napokon sredio bajk. sada jos samo da si podesim vilju na zeljenu tvrdocu i to bu bilo to :goood: dok ne kupim neki novi dio :D |
I ja planiram sutra ali po cesti :D , pa se mozda vidimo ako bas ne pljusne kisa.
Treba se popeti izmedju pljuska/ova i nema problema. Ako nista, nedjelja je za rezervu. |
Vani grmi :D
Zapadni dio grada ;) Ja sam sutra i prekosutra odsutan, ali sam u pon tu i mislim da ću se uputiti gore pa makar sam! Želim va sreću s vremenom sutra i da vas ne zahebava do gore a onda poslije je i zabavno kad malo zapljusne! ;) Samo onda oprez i kaciga na glavu !!! Pozz i laku noć bećari! |
Mi smo odradili nekidan trening po pljusku, a Destro ;)
Ja bi vrijeme polaska ostavio otvoreno, da možemo gađat između pljuskova :D |
Citiraj:
Bolje je vozit SPD u pravilu jer ti je noga uvjek u najboljem položaju za pedaliranje. Naravno ovisi šta voziš. Ako voziš po cesti uglavnom, nemaš straha od SPD-a, ali ako se voziš i po šumi, spuštaš se itd. dobro je vozit SPD ali treba se znat odkopčat kad padaš i treba znat namjestit čvrstoču kopče. Flat je lako vozit kad samo staviš nogu i to je to, ali s flat pedalama se možeš naučit da krivo držiš nogu na pedali. Imaš i različitih flat pedala. Najgore su one s integriranim pinovima jer kad se potroše možeš bacit pedale, a najbolje su one kojima se pinovi mogu mjenjat. Preporuka: DMR V-12. Citiraj:
|
Nista od voznje. Pada dosta jako . Do tunela bi vec bili mokri. Ja sutra ne mogu, ali ako se nes slucajno promjeni javim se.
|
da, nije pljusak nego kišurina. Ništa od Sljemena danas.
|
Citiraj:
Citiraj:
Sutra se onda ide ako bude suncaaa heheh |
Stala je! :D
|
Ja sam za :D
al tek da idemo oko pola 4, 4 :) |
Dakle, oćemo po blatu malo? :D
|
|
Aj vidjet ćemo kako će se razvijat situacija. Blato je najmanji problem :)
|
Ja sam za. Moze u pola 4 na trgu?
Btw, za kolko smo natrag u gradu? Trebo bi stic do 8 zbog tekme :) |
dva tenka sa zapada se javljaju na dužnost !
vrnuh se pa treba iskorisitit ovo :D dist i ja smo za pol 4 trg ! :beer: |
Znači, tempo je guranje, tko može to izdržat, ili bolje, ide s nama, nema hoš neš :p
|
Ja ipak neću, iskrslo mi je nešto :(
|
Ok. Onda se vidimo na trgu kod sata u pola 4.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:02. |