![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
ili si njub ili bivši njub koji koristi čitove. :lol2: ne možeš biti čiterski njub. |
Ren ima najgori cheat Campboot, zabije se u neku kucicu na spawnu i ako mu se netko priblizi nema mu spasa :)
Buljo pa di si ti,nismo se pucali vec godinama :p |
Evo tu :p
Ak si za neko public napucavanje ja sam za.. :) |
Morat ću isprobat novi mahovinaaimbot. :D
|
mahovina???
LOL |
Ja sam citer i povoljno dobijam citeve od Raka,evo upravo mi je pripremio jedan prije nego sto krenem na more. :)
|
šta, kupuješ cheateve??
|
pa da, onda te neće otkrit PB ;) pričali smo bili mi već tu o tome...
|
AMD odkada ti imaš mahovina bot? kaj nemaš ti špek i kobaje bot???
|
Citiraj:
|
Kupujem povoljnompitaj Raka nek ti proda reci da si moj frend i dobijes povoljno :)
|
Za koliko proda? I kakav hack?
Zna tko kakvog programera(da zna raditi cheatove) imam odlican cheat ali ga pb skuzi! U tom hacku postoji jedan funkcija koja bi mi trebala ali bez ostalih gluposti koje sadrzi hack, dali bi se to moglo kako izvuci iz hacka i napraviti kao zaseban hack?:stoopid: |
De nestani pls, vidis da se ekipa sali, kloni se chiteva, nauci igrati i UZIVAJ u igri bez tih sranja kojima kvaris zabavu svima oko sebe.
|
simer - aj odskači u troskoku sa svojim hackom...
druga eipa pozdrav, nisam bio na serveru duže preko ljeta, ali vidimo se za par dana :) |
huhuhu specijalci :D
|
say:...koji ce mi vrag cheatovi, ionako sam legenda... ( by =NoN=Makarska )
|
cure ajmo na c2y cekamo vas :=)
|
=NoN=Makarska je plantao
|
Citiraj:
:hitthewal: |
Dečki zakaj mi terate mušterije? :D
Znate i sami da moje čiteve ne skuži niti jedan PB. :D |
Pih chitevi..... ma mozes doci na CRO clan-ov TDM, pogotovo kada je sada stari extreme mod u igri.. pa da imas dva BFG_a nece ti pomoci kada izletis ispred mene.. :mr.green:
|
Amd, trebat cu neku pomoc oko apdejta mahovinahacka... :D
|
Citiraj:
|
pa i tu svi znaju za makarsku taj covijek ima zivaca i zivaca :D, on je dobri stari kamper logosofta ali tako i na drugim serverima nastavlja koliko vidim :P
|
Dali bi digao FPS na CoD 2 ako bi presao s 2 GB rama na 4 GB rama
|
Citiraj:
|
Gledam i ne vjerujem da netko može postaviti takvo pitanje.
Počnite jesti normalnu hranu. Odj...ite ove instant pripravke. |
:D, nema se para za hranu, sve ide u komp jedem kaj stignem :D
|
Ja ti mogu reci da ces dobiti na preformansama ako budes kupio 4gb rama. Ali samo ako budes nabavio 64-bit windowse xp.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:29. |