![]() |
Mrzim onaj "ProKLetto".
Ali sjebali su nešto u igrici. Zadnje vrijeme primjećujem da njemački topovi, poznati po preciznosti. 0,3m fula cijeli tenk. To se prije nije događalo. Ili tenk stoji i miruje, naciljaš ga (i to s boka) i u međuvremenu nestane, granata ode u 3PM i ne pogodi ga. Jednostavno nemoguće. |
Možda ima dojavu :)
|
|
Nisam TD entuzijasta, ali najveći fun factor je FV4005. Nema ljepše nego blindfire oneshot na neki random med il td.
|
da li je ovdje dozvoljeno objaviti oglas za prodaju WoT accounta?
Sent from my KB2003 using Tapatalk |
Vjerojatno nije, ali daj info kako se cijene kreću?
Baš me zanima koliko mi vrijedi account |
Citiraj:
|
Bio je nekad bolji, nerfali ga skoro pred godinu dana. Sad je samo prosječan.
|
Ima netko da jos igra ovo,dobio sam nekakve racune a neznam dali su icemu.
ako moze neko pomoc na PM da vidi jel su icemu ili da i njih podjelim. |
Nisam igrao nekih godinu dana, ali za osim zadnjih par tenkova i poljske TD-e, za ostalo ću ti moći reći da li ima šta zanimljivog
|
Spustio sam se u Tier 3 da vidim šta ima. :D
https://i.postimg.cc/5YJ2pQXT/shot-018.jpghttps://i.postimg.cc/q6NFfYzT/shot-019.jpg |
Evo mali update od prije pola godine. U međuvremenu nabavio i Bourrasquea i Progettoa. Iako je francuz brutalan, nekako mi je talijan draži. S francuzom se znam zaletit pa dobijem porciju, a s talijanom opreznije igram. To su dojmovi. Super su oba, svakako za preporučit.
|
Odigrao ovo Božićno veselje, sada mir do sljedečeg :chears:
|
|
Ja mislio 2.0 bio prije 2 godine.. ili? A izludi me jedva se sjeti na koju pjesmu baca (i ak oje ovo cover od onih zmajeva).
|
|
HEAT mi bas baca na Twisted Metal/Vigilante.
2.0 je make it or break it update. Velike su šanse da svoj 10+ godina acc prodam. |
|
Jel može netko preko mog linka poklikati pripremu za 2.0, dobiju se neke sitnice valjda...
... tnx. EDIT: Hvala ekipa, prihvatilo nečiju prijavu, pa sam maknuo link :) |
Evo i ja zadnjih par dana igram s ekipom, mislim da mi je zadnji mec prije ovog bija u 2012 (acc je iz 2011). Ne mogu rec da uzivam, al barem se ne nerviram. :D
|
Pa šta ti nije bolje napraviti skroz novi account?
Ako se ne varam, možeš odabrati dvije kompletne linije da ti budu istražene.... |
Citiraj:
|
Na novom racunu mores 2. Realno ako nema ni jednu istrazenu vec bolje od 0 krenut
|
Jedno padobransko pitanje; je li WOT ikada uveo mod da imaju 2-3 "zivota" po bitci kao WT? U WT mozes imati 3 razlicita tenka pa dodje kao 3 zivota.
|
Ne. Kad umres ides natrag u garazu po drugi tenk i novu bitku
|
Šajze. Ok thx.
|
Tko je za platoone u PM.
|
Citiraj:
|
Upalio ih i ja nakon 3 godine pauze
uzeo free liniju i bondove i ostalo odigro par WR 3/16 :D Botovi napadaju Ugasio nazad na sigurno par godina :D mozda ga i prodam ako nikaj da neka lovica sjedne :D |
Kak skužiš da je bot a ne noob?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:50. |