![]() |
Bosch četvrta sezona je stgla.
|
Dark S01
Napalili ste me da pogledam. Nisam impresioniran. Volim mindfuck al ovo treba pogledati sve u jednom danu i pisati u biljeznicu tko sto i kako. Problem je da ja ocito nisam shvatio radnju i sve sto se dogodilo u zadnjoj epizodi mi izgleda nabacano ko fol da se misterij rijesi - al ne kuzim kako ni tko ni zasto. Pogledao je u 3 dana, imao problema sa pracenjem likova, nisam ulovio razloge ni poante ni skrivene poruke, nis :( Nadam se da postoje. |
Expanse s03e01 mi je dosadnjikava...
|
Evo odgledao Lost in Space.
Neznam što da vam kažem. SF, check. Obiteljsko, check. Ima grešaka, check. Ima gluposti, check. Dopalo mi se, check. Još uvijek sam u nedoumici kakvu ocjenu bih joj dodijelio. Pa prvi put u svojoj povijesti nekoj seriji dodjeljujem 8,75/10. Pogledajte. Možete i sa klincima. Ah, da... daleko je bolje od one strahote od filma... |
Ja odgledao dan/swe Bron S04, ujedino i zadnju sezonu.
Meni osobno najbolja sezona do sad, sa baš pogođenim krajem. Moguće da san subjektivan jer kako sam bio gore relativno nedavno, u oba grada, tako sam gledajući vidio puno mjesta na koja sam bio uživo i nekako se uživio bolje nego do sad:D |
Bron je odlična da :)
Ja sam dobio preporuku i za ovo tak da škicni. |
Bacite pogled i na Rellik.:)
|
kakav vam je reign?
poceli sinoc gledat 1. epku. nekako mlitavo mi je to. koda gledam fačabuk generaciju 2018., a ne neki francuski dvor u kojem vec stoljecu... |
Citiraj:
|
Da, i mene je serija iznenadila. Očekivao dječju seriju, no definitivno se da gledat, dapače, solidno.
Titlovi na titlovi.com, zasad dvije na hrv, srb, no imaju sve na engleskom. |
Westworld :)
|
Ne znam, lagano sam razočaran. Sve nešto nešto, a na kraju ništa.
|
Pa ono....prva epizoda :D
Po meni su solidno objasnili šta se događalo.... |
Ma imam osjećaj da serija ima tendenciju muljanja, prodavanja magle. Gledat ću je i dalje no skeptičan sam.
|
Ne znam o čemu pričaš stvarno,prva sezona mi je bila strava. No nismo svi isti naravno.
|
O Mecanismo (The Mechanism) - brazilska serija u režiji Netflixa. Počeo ju sinoć gledat i odlična je serija za početak. Naspram američkih ispranih drama vrhunska. Svaka preporuka.
Vani je cijela sezona, 8 epizoda. |
Citiraj:
No, neke od epizoda su imale hardkodirane titlove na engleskom. |
Westworld nastavlja biti odličan
|
Gledam The Crossing
Pogledao juče 4 epke koje su vani, moglo bi bit dobro, no može još uvijek otići i u drugom smjeru. Instinct u nedostatku boljeg, laganica prije spavanja. Citiraj:
|
izgleda da je krenuo archer :goood::goood::goood:
|
Citiraj:
|
I Quantico je krenuo, sezona 3.
|
Najva Stranger Things S03
https://www.youtube.com/watch?v=94k6kEVGZzg https://www.youtube.com/watch?v=oTyhk1lgZDg |
Citiraj:
https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Car_Wash |
Počeo Elementary S06
|
Citiraj:
Serija je dosta dobro prikazala, a prema kraju serije biti će druga sezona vjerojatno iako još nije potvrđena. Sada na red ide španjolska La casa de papel (Money Heist). Seriju je za treću sezonu otkupio Netflix. Prema kritikama serija je i više nego dobra, vidjet ćemo. |
NOvi Westworld,daj još :care:
|
Citiraj:
|
|
Pogledao sam i svih 10 eoizoda .... neloša serija LiS
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:10. |