![]() |
Nema, nažalost.
The Marvelous Mrs. Maisel je najbliže tome što sam gledao u zadnje vrijeme. Baci pogled na M*A*S*H i Frasier ako već nisi. Starije, ali top. Murphy Brown također. Od nešto ne pretjerano novijih, Fleabag je odlična, Don't trust the B**** in apartment 23 je solidna, Black Books ako voliš bizaran britanski crni humor, 3rd rock from the sun, Scrubs, Silicon valley, Brooklyn Nine Nine (iako s novijim sezonama idu više u cringe zonu). Malcolm in the middle, ako nisi gledao. I naravno, Family Guy :) |
Meni je bila bas zabavna Atypical, The good place (prva najvise, zadnja najmanje), Upload... Lucifer mi je isto zabavan.
|
Generalno gledam samo sitcome i serije sa dobrom dozom humora, ali mi ta Mrs. Maisel nikako nije sjela, a 3 puta sam pokusavao. Opet cu veceras pokusati jer stvarno nemam sta gledati :D
|
Atypical mi je jedna od boljih u zadnje vrijeme, bas drukcija i na nekom visem levelu po pitanju humora. Pogledali u "ostanidoma" proljetnom maratonu, maltene u dahu.
Mrs. Fletcher sam ocekivao malo vise. Fleabag je na par levela iznad, a ajmo reci tematikom su slicne. Ono sto me iznenadilo, a bio sam ful skeptican, je Sex Education. Naoko glupa serija, ali uopce nije (toliko) i pita da gledas dalje i dalje. |
Atypical odlicna! Jedva cekam novu sezonu.
Fleabag mi je bila uzasno dosadna, a natjerao sam se pogledati cak 6 epizoda jer je svi hvale. I ovaj Sex Education sam pokusavao par puta gledati ali jednostavno ne ide. Ono sto mi je stvarno leglo i sto bih mogao jos jednom od pocetka pogledati je Shameless. Mozda da pogledam UK verziju? |
Citiraj:
Ove dve ne mogu sa sa Mashem u istu rečenicu :) |
Citiraj:
|
Kako kome. Frasier je spinoff dummy sitcom kojem je bilo jedino bitno da bude jednak ili bolji od Cheersa. Mash je sitcom sa jakom antiratnom porukom i boljim humorom....višestruko.
Pa nije oproštajna epizoda masha bila najgledaniji događaj u povijesti televizije bezze(a fraiserov tek 11 u povijesti...sitcoma) :) Doduše svi imamo svoj boat koji nas rocka. |
Citiraj:
MASH je aposlutni top opustenog sit coma. Glumacka postava je fantasticna, a humor pitak i iznimno zabavan. Serija bez ozbiljne mane. Frasier mi je vise ko Modern Family. Gledas, ne ocekujes da ces se nasmijati (mozda jednom svaku 3. epizodu), ali se nasmijes. A MASH mi je vise ko Two and a half men, pitka i brutalno zabavna. Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
MASH ima dosta jaki dramski dio, Frasier ne toliko. MASH postupno od vrhunske komedije prerasta u vrhunsku dramu. Prva serija koja je to uspješno napravila od tad je Orange is the new black.
Nedavno sam je dovršio i mogu samo preporučiti. Kraj mi je brzopleto riješen, ali seriji ne mogu naći manu. |
naravno o ukusima se ne raspravlja, ali Frasier kao serija meni osobno je super. i skoro svaka epizoda je smiješna. tek nekoliko epizoda je dosadnih.
iskreno ne bi Frasiera uspoređivao s Modern Family. Modern family po količini humora nije ni blizu Frasiera. Također dobra serija je Bračne vode s Al Bundy :D |
Uz svo dužno poštovanje svim serijama i svim ukusima, i uz duboko razumjevanje da se nekom jednostavno ne sviđa taj štih,
ali M*A*S*H 4077 je i danas u vrhu mnogih ljestvica, s dobrim razlogom. Iako je iz 70-ih, volim pogledati kad god imam priliku... |
Blood of Zeus
Novi anime od Netflix-a ... odličan Dostupan u videotekama https://m.imdb.com/title/tt10009170/ |
Izgleda da je isti studio kao i za Castlevaniu koja je super. Pogledao sam prvu epizodu i lajkam.
|
Nemojte mi protiv Frasiera. Jedan od top 3 sitcoma ikad. MASH je dobar, ali mi nikad nije sjeo i malo mi je previše old school.
|
Citiraj:
Neko voli dummy sitcom ko i Fraser(I ja obožavam Bračne Vode recimo) ali Mash je više od dummy sitcoma. Nisu ista kategorija. |
Ne možeš baš Frasiera nazvati dummy sitcomom. Za shvaćanje tog sarkazma i ironije ipak treba nešto više moždanih vijuga od canned laughter sitcoma tipa Friends.
|
Advanced Cheers....to je negdje domet sarkazma u Fraiseru...zapravo to je Frasier. Buffed up Cheers. To im je bio cilj sa tom serijom,to su i ostvarili.
|
Izašlo je novih 5 epizoda animirane serije Primal genijalnog Genndy Tartakovsky-og (Samurai Jack, Dexter's Laboratory,...)
|
ted lasso
već je bila preporuka pa ne stavljam link. odlična serija. radnja za one koji ne znaju: trener američkog nogometa dobije posao managera premiership kluba u engleskoj. naravno: ne zna apsolutno ništa o nogometu. serija je zakon. |
Citiraj:
Pogledao prve dvije epizode od The Pacific. Osjeti se drukčiji stil u odnosu na BoB, ali i ovo je odlično. |
|
Ako nisam usamljeni ljubitelj trilogije knjiga od Pullmana samo info da je počela druga sezona i da se pojavila u videotekama...
|
Jel to mislis na His Dark Materials?
Gledao prvu sezonu bila mi na rubu, malo mi na momente vuklo da je to za do 6tog razreda osnovne. |
Citiraj:
Ae. Kažem treba voljeti trilogiju knjiga... mislim da je odlično ekranizirano. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Budem odgledao i drugu, mada kazem djetinjasto mi ispadne mada mi je prica zanimljiva pogotovo jer nemam pojma o cemu se radi niti iz te spomenute trilogije niti od cega prije pa niti neznam sto mogu ocekivat dalje da se desava i to me jedino vuce k seriji. Polarni medvjed koji govori mi je kao sto kazem... too much fantasy, lol
|
Helstrom - Marvelova kopija Constantina samo šta u ovom slučaju imamo brata i sestru koji se bore protiv demona. Bezveze serija, a i navodno je cvik jer je snimljena prije Disney preuzimanja. Jedini plus je slatka mala iz Vatikana, ali konstantno je u nekim debelim džemperima i kaputima pa ni to ne pomaže boljoj ocjeni 3/10
|
zaboravih odgovoriti
puno hvala na prijedlozima ! :chears: javim dojmove... jednom :) |
Stolen Away (Perdida) 2020 svakako preporuka za pogledati, mislim da ima 11 epizoda..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
A sto fali plavim sisuljama u superherojskim kostimima?! :D
Dovoljno je da je Disney. Svaka cast na crticima i bajkama, na tome su trebali i ostati. Sve ostalo, iole ozbiljnije, jednostavno (im) ne ide. Valjda zbog interne politike, korektnosti, image... sve usofte da bude na nivou snjeguljice i sedam patuljaka (ne remaka za odrasle :D). |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
The undoing
https://m.imdb.com/title/tt8134470/ Pogledao prvu epizodu i najavu 2. ... sad jedva čekam večeras da nastavim Impresivna glumacka ekipa, jedino plastična Nicole s vjecito istom ekspresijom malo ide na jetru. |
Počeli smo gledat Good Girls https://www.imdb.com/title/tt6474378/?ref_=fn_al_tt_1 ,gledaju se 3 epizode dnevno.Onda je valjda zabavno.
|
Pogledao jučer 1. epizodu Umbrella Academy, sasvim solidno se čini.
Nastavljam danas. |
Citiraj:
Po meni 4 od 10 Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk |
:(
Ako neće ići, neće, hvala na upozorenju. ;) |
Citiraj:
To mi je u Top 3 SF serije, zapravo općenito serije, u ovoj a i 2019 g. Toliko mi se svidjela. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:41. |