![]() |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Jeli tko mijenjao pinove na pedalama (dabomb su u pitanju ali je vjerojatno isti K.)? Zanima me kolike se komplikacije očekuju, tipa zapekao pin i ne želi vani. Moji su malo preglatki, a ne želim nove pedale
|
Citiraj:
Destro, jel imas pumpu kod sebe? Ponijet cu si rezervnu zracnicu, al djabe mi bez pumpe :D |
Citiraj:
Citiraj:
Valjda cu danas skompletirat napokon bajk, pa bi bilo lijepo prosetati marzove po sljemenu :D |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Kud ovaj svijet ide..... :hitthewal: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
sam jos trebam bajk slozit i nadati se da je vilja u dobrom stanju :D Citiraj:
|
Jel nosi netko od vas pumpu u ovim pohodima na sljeme u subotu? :)
Kaj mi jos treba osim rezervne zracnice? Druga majica za presvuc, kaciga, nesto vode i to je to? :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
za DaBomb je marko projekt uvoznik pa odi njih pitat ili uzmi saraf i odi u zeljezariju neku pitat dal imaju nekaj takvoga. Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
svi su dobrodošli ! :beer::beer: stavio sam si ramu na veći hod... mekano u 3 pm :D :D :D :goood: mislim da ću ostaviti tako neko vrijeme :D :D moram ga na grmu otjerati da vidim kako se ponaša pri doskocima :D :chears: |
Citiraj:
|
naravno !
javi se :D puno je bolje kad ima ekipe :D duže ostanem i zabavnije je :D :beer: |
ja idem u subotu.... koje vrijeme kod tunela? 10 ili 11??? (za sporiju ekipu me zanima :D )
i možda dođem sa moabom :D yeeeeeehaaaawwwww |
Citiraj:
10:30 tunel to je ta spora ekipa :D ovi brzi se nisu još izjasnili :D ajmo, potrudi se :D zanima me taj DajBombonček |
Dakle, tko je sve na trgu u subotu u 10:00? Ja,....
|
zavisi od moje cure... ako će ona htjet ići, onda sam na onom starom biciklu.... ako ona nejde, onda sam sa dabombom :D
|
Di ces curu medju ove divljake dovesti ;)
Citiraj:
Ako ne zgotove to do vikenda onda se mi cujemo jer mi se bas pedalira van ceste...polako ispadam iz forme, taman sam bio u ritmu - dan voznje / dan odmora. |
Oće tko sutra na Sljeme?
12h, tunel. |
@murina
DSG pinovi 20 kn, znam da se ponavljam ali ja sam ih tamo kupio imam Da Bomb Flat i nisam imao problema sa odrašafljivanjem ako ti fali komad dva dam ti ja da ne kupuješ. pozz |
evo, što se mene tiče, ja sam u subotu spreman sa dabombačem :D hehe, osim ako kiša padne, onda sam doma u krevetu ;)
|
Citiraj:
Moze koja fotka, posto je i meni zanimljiv bajk. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
DVIJE liste. Prva: petak, start 10:30 trg, 11 tunel Code:
De5tr0yer Druga: subota, start 10 trg, 10:30 tunel Code:
De5tr0yer |