![]() |
Citiraj:
Jel imaju oni prilagođene parkinge sa strujom tamo? |
Citiraj:
Citiraj:
Nisam vidio na parkinzima ali ih viđam na punjenju redovito ispred hotela. Al velim možeš ga punit di god imaš pristup struji. |
Citiraj:
(suseda malo mi je akumulator prazan, slobodno se dopunim :D) |
Ma karikiram, mogao bi. Al bi ga morao negdje dopuniti. No u komadu odvozit nema šanse. :)
No ovdje ih viđam sve više i više. |
dobro to nisam računao... ako nemere do ploča ili minimalno do IMOCKOG onda ništa od toga :D
|
|
|
|
Citiraj:
Grobnik je must go. |
Citiraj:
najviše mrzim kad mi sjeku zavoje a 99% ceste je sa nepreglednim zavojima,ali nema veze glavno da se baje voze u zavoju po sredini ceste:finger: :fuming: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kod mene je dozvoljeno po naselju 70 al naravno ima mulaca koji se voze i prek 100 ja dobro znam gdje mogu stisnut gas... al u naselju uvijek pazim |
Jel jedino meni bed otići na Grobnik običnim autom i smetati ekipi? :D
Daj si editiraj postove, a ne nabijati ovako jedan za drugim ;) |
Citiraj:
Meni je grobnik trenutno daleko, a i neam auto ...dobro iam..VW Caddy:stoopid: Mah..smotana sam :D ev budem :D |
Trenutno službena Fabia karavan, a doma je još jedna stara limuzina, jedan monovolumen i Smart.
Da se ijednim pojavim na Grobniku, pa propao bi u zemlju. Ajde da sam Sabine Schmitz, onda bi si fino Transita (Top Gear ;) ) uzeo i brisao pod s ekipom :D Netko se hvalio ovdje svojevremeno da je išao s Caddyem napraviti par krugova :D |
Citiraj:
Ja mislim da nitko nije vozio kršine ko ja... Jednom sam morala sipavat svako malo vodu, na drugom mi propale kočnice u pol Osijeka...drugi se pregrijavao pa sam vozila 100 po gradu, a na zadnjem smo stari i ja radili motor :D dva sina doma a kćer mu pomaze staviti motor u fazu paljenja :lol2: JEdini auti koji su valjali su Renault Megane i Mazda 626..al mazda je puno gutala benzina :( |
Citiraj:
|
RS dizel vjerojatno, novi modeli po difoltu razvijaju 200 ks.
|
ne mora biti... i čipirani 2.0 običnjaci idu ko kuge, mislim idu i difoltno ok.
|
I to je točno, doduše RS bedž ti daje legitimnost na stazi :D :D :D
|
jedini karavan na grobniku smije biti rs4 :D
|
Mah šta mora, ako se pruži prilika i moj traktor ide na Grobnik.
|
Citiraj:
Skupa igračka.Za taj novac kupim nešto pošteno na fosilno gorivo. :) |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nego ide tko gledat ovaj Top Gear u Arenu? |
Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=aHMjX8esp_s They dont own me anymore.......... |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Nije bio caddy al je bio opel combo. :D |
Uskoro bi trebao u sape trebo sletiti Clio RS :) Sad napokon imam 24 godine. :D
Za pocetak dobra jurilica. Divljanje samo na stazi. Par puta sam divljao ovako po cesti pa je bilo kriticno. Ali tad sam jos bio zeleni pocetnik i vozio kao muha bez glave i sa malo iskustva iza sebe :D Da imam neogranicen budget, ovako bi sebi slozio vozni park: Nissan GT-R za staze. Twingo dci za po gradu. Mal, za grad solidna snaga iz dizelskog motora. I za neka duza putovanja bi uzeo Maserati Quattroporte :) Ali zelje i mogucnosti nisu uvijek iste :D |
M neam para..prvo si moram sredit sve u Zg u...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:25. |