PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Rapidshare (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=83088)

Matija_Kr 28.10.2010. 09:24

Citiraj:

Autor 9800pro (Post 1763490)
točnije 495 rapidsa i dobiješ 150 giga prometa za skidanje i recimo skidaš ko ja između 02:00 i 10:00 sati kad ti skidaju samo 10% prometa pa si vidi kolko te to izađe.

Točnije - puno previše prometa za jedan mjesec? S 600 rapidsa koji su mi ostali sam mogao još pol godine skidat jer sam isto ko ti skidao za vrijeme happy houra, a ovak mogu ****

Bilobrkster 29.10.2010. 18:10

Bok ljudi!

Evo istekao mi RS account i sad ga hoću produžit. Onaj najmanji paket od 500 rapidsa mi je okej. S njim imam mjesečno 30GB što mi je sasvim dovoljno.

Nego ne znam šta je al nema šanse da ja nadoplatim. Nakon što odaberem paket, Paypal kao sredstvo plaćanja i klik na checkout, stranica se prestane loadat i gotovo. Refresh ne mijenja ništa. Jesu li trenutno u banani ili je do mene nešto?

jucca 29.10.2010. 18:44

Sta je ovo, niko ziv vise ne uploada na RS :wtf2:
Znam da su zakenjali s ovim novim šemama, i da se ekipa lagano premjestila na druga ali da su toliko "propali".... :hitthewal:

Big Guy 30.10.2010. 15:25

za razliku od drugih hostera uploaderima baš ništa ne nude za njihov trud i još k tome ograničavaju download za premium usere i još smišljavaju neke glupe VIP accounte

Matija_Kr 30.10.2010. 18:00

Citiraj:

Autor Big Guy (Post 1765722)
za razliku od drugih hostera uploaderima baš ništa ne nude za njihov trud i još k tome ograničavaju download za premium usere i još smišljavaju neke glupe VIP accounte

Tako je...ne znam kaj si umišljaju i kakva je to politika. Nadajmo se da bude ih odlazak korisnika malo osvjestio

hammer_of_thor 30.10.2010. 22:20

Citiraj:

Autor jucca (Post 1765226)

Čini ti se.
Istina, ima manje materijala na RSu nego prije, ali i dalje više nego dovoljno.

Opet, ovisi šta ti je izvor linkova, ali RS je još uvijek pun k'o brod.

Wolverine 31.10.2010. 10:17

Citiraj:

Autor jucca (Post 1765226)
Znam da su zakenjali s ovim novim šemama, i da se ekipa lagano premjestila na druga ali da su toliko "propali".... :hitthewal:

Dosta ekipe/foruma/zajednica apelira na bojkot/bojkotira RS. I IMHO imaju pravo.

Liquid Snake 04.11.2010. 13:11

Da li je i vama RS nedostupan ?

theorigigi 05.11.2010. 22:51

imao sam Rapid 2 godine i preko 2000 uplodanih fajlova,skoro da nisam više morao plačati uopče jer sam sakupio bodove
i dobio besplatno ...sve do prije pola godine kada
su počeli brisati sve fajlove koji se ne skidaju duže od tri i nešto mjeseci
tako da su mi skoro sve obrisali i poslao sam
ih u k... i sada lagano štancam preko utorenta i tu i tamo na nekom forumu pokupim besplatni acc premium...ali sada ih ima milion različitih i rastu ko gljive svaki dan,
tako da se nemože čovjek odlučiti koji da uzme mada mi se čini da je Hotlife dosta čest,
bar na mojim forumima!!!

mymoon 05.11.2010. 23:11

treba samo uključiti opciju da se fileovi ne brišu. ;)

Matija_Kr 06.11.2010. 00:24

zainteresiran sam za zamjenu 500 rapidsa za neki drugi servis ili za prodaju pa ako je netko zainteresiran nek se javi....

geronimo_2 11.11.2010. 21:05

poz decki. sta na fileserve-u znaci "Unlimited parallel downloads"? pretpostavljam da nije da mogu sa nekoliko kompova/IP adresa skidat sa istim accountom ;-)?

mymoon 11.11.2010. 21:17

to znači da možeš skidati više file-ova odjednom, tj. u isto vrijeme, na jedan komp.
da li si ograničen IP adresom, nisam siguran ali mislim da jesi.

geronimo_2 11.11.2010. 23:33

Citiraj:

Autor mymoon (Post 1776137)
to znači da možeš skidati više file-ova odjednom, tj. u isto vrijeme, na jedan komp.
da li si ograničen IP adresom, nisam siguran ali mislim da jesi.

a to sam si i mislio jer inace uzme nas 10-ak jedan acc i skidaj :goood:

mymoon 12.11.2010. 16:41

pa uzmite i dogovorite vrijeme skidanja.
bitno je da se u isto vrijeme ne skida sa više IP-ova, ako to uopće prate.

jedino što se može dogoditi je da promijene pasword u slučaju otkrivanja istovremenog skidanja, pa ga opet vratite natrag...

geronimo_2 12.11.2010. 16:50

Citiraj:

Autor mymoon (Post 1776793)
pa uzmite i dogovorite vrijeme skidanja.
bitno je da se u isto vrijeme ne skida sa više IP-ova, ako to uopće prate.

jedino što se može dogoditi je da promijene pasword u slučaju otkrivanja istovremenog skidanja, pa ga opet vratite natrag...

hm, mislis da nebi ukinuli account, jer ovo sa pass-om nije bed. sjecam se pred jedno godinu dana sam sa frendom djelio rapid account i nisam onda znao da bi moglo biti problema zbog toga i nikad se nije nista desilo.

P.S. jel zeli neko djelit account na fileserve-u ;-)?

MarKill 12.11.2010. 17:32

ak na dan ne skidas s vise od 4 IP-a, nece se nist desiti, a ak ih ima vise dobis opomenu. na mjesec sam dobivao po dvije, no nikad se nije password resetirao ili nes slicno.
to je bilo pred pola godine, neznam kak je sad. moglo se skidati s vise adresa istovremeno.

geronimo_2 12.11.2010. 19:16

Citiraj:

Autor MarKill (Post 1776825)
ak na dan ne skidas s vise od 4 IP-a, nece se nist desiti, a ak ih ima vise dobis opomenu. na mjesec sam dobivao po dvije, no nikad se nije password resetirao ili nes slicno.
to je bilo pred pola godine, neznam kak je sad. moglo se skidati s vise adresa istovremeno.

nebi skidao sa vise od 2 IP-a zato pitam nekoga ako oce djelit samnom. ja ne skidam puno pa mi je glupo uzimat sam. trenutno skidam kao free sa JDownloader-om i tlaka mi je jedino sto moram ukucavat one rijeci inace bi i ostao tako. znao sam imat rapid i po tjedan dana ga ne koristit. poz

MarKill 12.11.2010. 19:25

sad tek vidim da je fileserve u pitanju :D
ovo sam napisao za RS

geronimo_2 01.12.2010. 20:52

poz. jel vam steka jos HotFile. ja ga evo uprav uzeo na mjesec dana jer mi treba nesto hitno i neide mi preko 150kb/s :stoopid:

:wtf2:, evo sad mi pada i do 30kb/s :hitthewal:?? pa brze radi ako idem kao free sa JDownloaderom samo me zivcira ono kucanje catch... kako god da se zovu. Rapid mi je uvijek letio na max :stoopid:

majko mila sad sam skuzio da sam napravio Preapproved Payments na paypallu. mislim projurio sam kroz HT, ali nisam skuzio da mi nude to :stoopid:. enivej skinuo sam to na paypallu. ovo je prvih i zadnjih 9baksa sto su od mene dobili. servis im je sh*t.
budite oprezni.
poz

Juice 02.12.2010. 20:11

Citiraj:

Autor geronimo_2 (Post 1791420)
poz. jel vam steka jos HotFile. ja ga evo uprav uzeo na mjesec dana jer mi treba nesto hitno i neide mi preko 150kb/s :stoopid:

:wtf2:, evo sad mi pada i do 30kb/s :hitthewal:?? pa brze radi ako idem kao free sa JDownloaderom samo me zivcira ono kucanje catch... kako god da se zovu. Rapid mi je uvijek letio na max :stoopid:

majko mila sad sam skuzio da sam napravio Preapproved Payments na paypallu. mislim projurio sam kroz HT, ali nisam skuzio da mi nude to :stoopid:. enivej skinuo sam to na paypallu. ovo je prvih i zadnjih 9baksa sto su od mene dobili. servis im je sh*t.
budite oprezni.
poz

Kako kome. Meni brzina normalna.
Jel skidaš preko JDownloadera i kao premium?
Uglavnom, kolko sam čitao nije do njih, nego do tvog ISP, parice, tak nešto.
Dosta ljudi ima manju brzinu, no dosta ih ima i normalnu.
Btw. ima Hotfile tema

geronimo_2 03.12.2010. 20:15

Citiraj:

Autor Juice (Post 1792219)
Kako kome. Meni brzina normalna.
Jel skidaš preko JDownloadera i kao premium?
Uglavnom, kolko sam čitao nije do njih, nego do tvog ISP, parice, tak nešto.
Dosta ljudi ima manju brzinu, no dosta ih ima i normalnu.
Btw. ima Hotfile tema

skidam preko JD-a da, kao premium. u svakom slucaju jako brzina varira, na RS je uvjek bila stabilna.
inace mi je brzina ok kad testiram, uvjek max jedino zadnjih 2 mjeseca nesto mi se cini da stranice se sporije otvaraju, ali to je bilo i drugima.
sori za temu, zurio sam i nisam gledao uopce.
:chears:

D-I-A-B-L-O 27.12.2010. 01:27

Elem, jel postoji kakav program kojim bi netko poput mene koji nema acc na RS-u mgao jednostavno iskopirat linkove u njega i da ovaj to sam čeka ono vrijeme potrebno da skineš drugi file nakon što si skinuo prvi i tako redom?
Naime, nemam baš nekih velikih iskustava sa RS-om, ali eto, našao sam linkove za nešto što mi treba prilično hitno, a ovako je jednostavno presporo, jer nemogu provesti cijeli dan pred kompom i čekati onaj waiting time da bih mogao skinuti slijedeći file.
Ili ako ima koja dobra duša da mi posudi RS acc na 24h da to poskidam na brzinu :)

MarKill 27.12.2010. 01:37

jDownloader

fanATIk 27.12.2010. 08:19

Citiraj:

Autor MarKill (Post 1809867)
jDownloader

Tak je. Radi sa i bez premium accounta.

D-I-A-B-L-O 27.12.2010. 12:35

Šteta što nema tenks puceta na forumu :D
Al valjda je i ovo :chears: dovoljno :)

Oggy_Hr 05.03.2011. 14:21

Jel još uvijek na Rapidu postoje oni happy hoursi kada ti po noći zabilježi samo 10% ukupnog download prometa?

Enter Sandman 06.03.2011. 01:31

The happy hour still exists and will continue 2am and 10am Central European Time. Only 10% of the used Traffic will be charged when you download files through RapidShare during the happy hour. We would, however, like to remind you that the happy hour can be changed or removed at any time.

Oggy_Hr 06.03.2011. 20:06

Zafaljujem

domina 07.03.2011. 18:04

Ekipa, sry na OT, al ne mogu nać temu za FileSonic.
Uglavnom, muči me uploudanje. Kako uspješno uploudat na FileSonic sa nekim programom kao što to rapidshare ima svoj 'rapidshare manager'.
Jer kad preko browsera uploudam, on jednostavno stane nakon nekog vremena, pa nedaj bože da moram uploudat fileove od 1gb..
Probao sam sa filezilom, al s njime mi jedan te isti file uplouda 2-3 puta. S time da nekad file uplouda djelomično pa krene ispočetka..
Pa ako ima ko da se kuži u to nek da neki hint..

Sultan 17.04.2011. 11:26

Citiraj:

As a pioneer in One Click File Hosting, RapidShare has often ventured into unknown territory, to find the best product for its customers. Now it's time to properly clean up the inventor's workshop, because everything that just sucks finally has to go. Immediately and permanently, RapidPro price include all services indefinitely. This means:
  • Your storage space: As of now, automatic file deletion will no longer exist. With RapidPro, your files are saved until you delete them yourself!
  • Your Traffic: From now on, it is absolutely unlimited. TrafficShare included. It’s that easy!
  • Your data transfer rate: We have polished up our software! Uploads, as well as downloads, have been successfully carried out at 500 MBit/s per stream!
  • Your safety: Politics call for the complete monitoring of all internet users. We protect you with automatic SSL-encryption.

Spring cleaning at RapidShare

Juice 19.04.2011. 19:44

Citiraj:

Autor Sultan (Post 1893478)

Izgleda da se RS vraća. Vidim da ga sve više uploadera uvrštava u svoju "ponudu".

hammer_of_thor 19.04.2011. 20:10

Citiraj:

Your Traffic: From now on, it is absolutely unlimited. TrafficShare included. It’s that easy!
Thank you RS!

Odlične vijesti, vjerujem da ću i nastaviti sa premium accountima kod njih.
Drugi su mi preskupi.
2 mjeseca na nekom FS-u, FSC-u ili sličnom platim kao godinu dana na RS-u

Gemmy 19.04.2011. 20:47

Hmmm ako je unlimited DL, zasto jos imaju cijene za rapidse, and ne za mjesece kao sta je bilo i prije?

By using Rapids, it is possible to become a RapidPro customer.
30 days of RapidPro cost 495 Rapids.

Po ovome 4 mjeseca kosta 20 eura sta je ok, ali s njihovim stalnim promjena, sumnjam da ce unlimited DL ostat zauvijek, tj samo do kraja proljeca.

Juice 19.04.2011. 21:16

Citiraj:

Autor Gemmy (Post 1894865)
Hmmm ako je unlimited DL, zasto jos imaju cijene za rapidse, and ne za mjesece kao sta je bilo i prije?

By using Rapids, it is possible to become a RapidPro customer.
30 days of RapidPro cost 495 Rapids.

Po ovome 4 mjeseca kosta 20 eura sta je ok, ali s njihovim stalnim promjena, sumnjam da ce unlimited DL ostat zauvijek, tj samo do kraja proljeca.

A zašto bi trebali vratiti za mjesece?
Pa rapidsi su kao mjeseci, 500 rapidsa jedan mjesec, itd...

Big Guy 05.05.2011. 11:44

Citiraj:

Hello .......

As a pioneer in One Click File Hosting, RapidShare has often ventured into unknown territory, to find the best product for its customers. Now it's time to properly clean up the inventor's workshop, because everything that just sucks finally has to go. Immediately and permanently, RapidPro price include all services indefinitely. This means:
More storage space
As of now, automatic file deletion will no longer exist. With RapidPro, your files are saved until you delete them yourself!
More Traffic
From now on, it is absolutely unlimited. TrafficShare included. It’s that easy!
More speed
We have polished up our software! Uploads, as well as downloads, have been successfully carried out at 500 MBit/s per stream!
More safety
Politics call for the complete monitoring of all internet users. We protect you with automatic SSL-encryption.

Have fun with the new RapidShare: Finally, everything is easy again!

......................................Free users......................RapidPro customers
Data storage
- Storage..........................Unlimited..............................Unlimited
- Time of availability...........30 days inactivity...................Unlimited
- Max. filesize.....................Unlimited..............................Unlimited
- Administration...................Restricted...............Many multi-platform tools
Transfer of files
- Speed..............................Unlimited............................Unlimited
- Upload capacity..................Unlimited...........................Unlimited
- Download capacity......Unlimited with waiting time...........Unlimited
- Parallel transfers..................One at a time.................Unlimited
- Broken transfers...................No resume..............Anytime Resume
Tapping protection
- File management............100% SSL-Encrypted.........100% SSL-Encrypted
- File transfer...........................Conventional............100% SSL-Encrypted

dakle više nema nikakvih ogranićenja na Premium/RapidPro (flatrate) usere, plati i skidaj i uploadaj koliko hoćeš, dok su i free useri profitirali sa time jer više nema ogranićenja velikičine file-ova ni brzine skidanja već samo malo čekanja između download-a i samo za free usere se uploadani file-vvi brišu nakon 30 dana neaktivnosti dok preimum ima sve za stalno i neogranićeno mjesta... :)

konačno RapidShare kakav je trebao biti već dugo, sad da još ima neke nagrade (bodove mjenjati u mjesece i vratili bi sve korisnike)

viper 05.05.2011. 15:55

Ocito njim je doslo iz guzice u glavu.. nakon tolko vremena.
Znaci sad se može dobit 1 mjesec premium za 45 Kn. :)

TIR669 18.05.2011. 22:01

RS premium dijeli ekipa mađarskog gaming časopisa pcworld.hu. Nagrada je 11 dana rapidproa.

L I N K

Upišite mail (nije bitno koji, može i gmail, a i 10minutemail), ispod toga verifikacijski kod (sa slike pored). Na RS-u predlažem novi account sa Country - Hungary za svaki slučaj. Kod ste dobili na mail, na RS-u idite na Rapids u gornjem dijelu ekrana. Potom na Redeem u donjem desnom kutu, izaberite državu Mađarsku i pasteajte kod. I naravno uživajte.

Zahvalite se ako radi. ;)

deornoth 18.05.2011. 23:49

Citiraj:

Autor TIR669 (Post 1909913)
RS premium dijeli ekipa mađarskog gaming časopisa pcworld.hu. Nagrada je 11 dana rapidproa...

Hvala. :respekt:

Podaci upisani u Jdownloader i pokrenulo se istog trena. :chears:

GT3 19.05.2011. 09:32

Citiraj:

Autor TIR669 (Post 1909913)
Zahvalite se ako radi. ;)

Gdje nalazite linkove za RS? u zadnje vrijeme vise nitko ne koristi RS!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:37.