![]() |
uz OC procesora da
|
evo naso sam problem, nije memorija vec ploca max fsb je 465, iso malo gledati po netu ekipa je uspjela 467 tak da moram uzeti drugi proc:)
jos jedno pitanje, stavio sam memoriju na 1000mhz 2.3v def proc i uslo je u windowse pa me zanimalo kak da je testiram imam onaj mem test standard free versio i gore mi pise All unused RAM sta moram napisati koristim 2x1gb kit |
pokreni dvije instance mem testa, u jednom stavi da testira 1024mb, a u drugom all unused ram
|
@rzr - kako nisko, ideš mene skidat sa e8600...a tako sam se naslađivao sa 1. mjestom :)
...sjecam se max-a, nije mogao moju gsicu gledat >osveta ce biti slatka< ;) |
Hehe, a mogu maknuti ako već želiš :D Ionako sam to vrtio iz zafrkancije ;)
Ja nisam kao max :D On pojedince ne može gledati ispred sebe :D |
hehe, a sad je ta GT-ica kod mene doma i uskoro cu ju ja upogonit sa quadom :D :D
|
Zadovoljavaj se...javi se kad nabaviš IC7-Max3 :roller:
|
fu :D
necu abita, ocu Asusa P4C800-E Deluxe :p |
Tješi se :D
|
@rzr - ma netrebaš, meni to onak nista ne znaci :rtfm: /:lol2:
@max- koji si ti papan :D ( TAJ voli pržit stare kartuše na jakim procevima, da skine ekipu sa 10 godina starim rezama :lol2: ) :roller: EDIT: kako mi je muka sa ovom maticnom. pa nemogu vjerovat, foxkonica je majka za ovo... |
Je, točno to, baš je papan, odi mu vidi profil na HWBotu, pa vidi kaj radi s tim E5200 i starom kramom :roller:
|
Dobar je mali. :)
Vidim dosta ekipa sa pce-a je gore. |
Sad ću ja zavrtit čmark na 4350 :) + 3.6ghz proc sa 8gb rama..:roller:
Igrao sam maloprije UT3 i ETQW,sve leti na 1280x800:D, high detalji,2x AF.. divno čudo od pasivne 64bitne grafe.. Čak,najbolje od svega,to dobro i izgleda na 24 monitoru:D. Ne kupujem više novu grafu:D:D. |
Citiraj:
|
Lako meni za bodove :D Tek se zagrijavam sa i7 :D
|
Citiraj:
Citiraj:
@san - di mi je gara?:lol2: budem ja tebe cimnuo neboj se, nemam vremena ovih dana... |
Eno je,miruje u aktovki,nemaš grede:D:D,ako se nije opet izgubila..javi se.:beer:
|
ahahahaha, sad sam vidio Razorov skor. DA TRI kartice...ahahahaa, pa vi niste normalni...ali sad ste i meni dali ideju da ubodem dvije 9800 gx2 skupa s novim denebom da rijesimo to jednom za svagda :))))
|
Citiraj:
|
Citiraj:
edit: naletjeh na ovaj link na kojem je odlicna usporedba grafi, ali nazalost, testirane gx2 su sa 512mb rama i samim tim nesto losije u testovima |
Nisam spominjao to u tom kontekstu već da ti skineš njega s denebom i gx2 , on će tebe za i7 i 295icom :)
ugl. nvm... nisi skontao :D |
Imaš ju za 2200kn polovnu,navodno nije fixno. Vrijedi svake lipe,IMO. (9800GX2) Da se malo sruši cijena kojih 10% još,za 1800,1900kn takva mrcina.
|
Citiraj:
Baš me zanima kak buš dugo zdržal bez da kupiš tak neke :D:beer::roller::beer: |
bila se prodavala na newsima jedna 9800GX2 za 1600kn... eh da sam onda imao love... :fiju:
|
Athlon x2 4000@2954mhz/XFX9600GT/2x1gb Super Talent/9584markova
http://img150.imageshack.us/img150/8...t001lq4.th.jpg |
Citiraj:
Imas na furumu jednu bfg 8800 gts 640 ;) ( sa garom ofkors ;) ):goood: EDIT: :) ma nisam ni mislio da nisi |
vec sam ponudio 600kn :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
problem...
skinuo sam jučer 3DMark06 1.1.0 međutim kad pokrenem 3DMark06 javlja mi grešku OpenAL32.dll i nemrem ga otvoriti... jel ima netko neko riješenje bio bi mu jako zahvalan, Hvala:chears: |
koji OS?
|
Citiraj:
Imaš ga za skinut na njihovoj stranici |
Citiraj:
Citiraj:
ajde sad vrti taj 3dčmark :lol2: |
probao, ne radi :nono:
nema veze |
probaj reinstalirat 3dmark i instaliraj hotfix pa probaj.
|
Citiraj:
Meni to proradilo... |
ovak danas sam upikno E8500, grafa 260GTX 700/1509/1100, proc stavio na 3.8 1.38v i radi sve prolazi 3dmark 17k, a kad ga stavim na 4.0 probam od 1.425v pa do 1.44 sve ispod 1.425 nece da prolazi, problem je kad ga stavim na 4.0 boota ude u windowse pokrenem 3dmar radi 5 sec zamrzne se i pojavi plavi ekran pa se komp resetira jel moze kakva pomoc!!!!
|
za to bi se trebao obratit u overclock podforumu u temi o clockanju e8x00
|
Citiraj:
Jel si gledao koliki je Vdr(o)op na toj ploči? |
Citiraj:
http://www.imagesforme.com/out.php/t..._screen011.jpg |
Citiraj:
Ajme, da sma znao da ce mi grafa bit pokusni kunic okolo nebi ju prodao. Jos me rzr na cim zbunio, kupuje za "frenda" joj...:lol2: EDIT:Nije loša, dok bijeli dim ne pobjegne iz nje :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:36. |