![]() |
Ma daj ajde, katastrofa jebale ih konzole, do sada su mogli napraviti jebeno optimiziranu igru a ne ovo smece. Cekam patch i ako nece biti velikih poboljsanja odustajem od igre.
|
Evo da podijelim informaciju s vama:
OVDJE možete kupit (download) igru za 29 funti. Ja sam upravo uplatio. Odmah mi se otvorio prozor sa linkovima za download i serijskim brojem. Uglavnom jeftino i super brzo. Navali narode :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
jel ovo nekom pomoglo?? |
Vani je novi "patch" koji nema problema sa "alkoholom" i ubrzavanjem auta.
|
Da izgleda da vise nema pijane kamere i ubrzavanja auta...
|
Citiraj:
Može link?? |
Citiraj:
|
nitko mi nije odgovorio jos jel radi mp?
kupio sam prokletu stvar jutros i ako nebude radio mp kad dodjem doma ima da nadjem odgovorne :D |
ovo cudo u opce nije optimizirano za 4870x2 na 1920x1200 na medium postavkama jedva stalno drzi 10FPS.a kad spustim rezu na 1680x1050 imam 25-35FPS-ova igra je smece neoptimizirano cekam patch za ATI jer ovo je jadno!!
|
A bas bome nikada kraja greskama u ovoj igri...
Nakon sto mi je SP3 uneredio WIN (bar je igra radila i to pristojno) jucer stavio nove win i bubnuo na svjezu instalaciju SP3 sve uredno radi osim igre... Uglavnom nek se hebe.... nemam vise zivaca... |
@ rodders
normalno da radi, ako si KUPIO i ak imaš acc na WIN LIVE, ak ne napravi ga |
kupio za novce. ne kao inace :fiju:....
izgleda da cu ovaj vikend bit "bolestan" i da necu ic nigdje.... |
jel ima ko link od tog patcha jer ova pijanost me ubija
|
Citiraj:
|
Niko mi se otrijeznio preko noći :D Već si je nabavio curu i razbija Albance. Mislim da će se ovaj vikend provest pred kompom, malo za promjenu :P
|
Jel uspio neko namjestit da mu radi joystick,naime uopće nema onu opciju ko San Andreas kad te pita what do you want to use:keyboard+mouse or joystick...Jel zna netko kak omogućit radi se o logitech rumble 2.Glupa je ona stvar kad se sa mišem mora stalno kamera okretat jel se to može nekako promjenit?
|
Sudeći po vašim komentarima, i da imam viška novca ne bih im platio za ovako jadno optimiziran uradak. Nema šanse. Sve je ošlo u kurac....
|
meni se također otrijeznio Niko ali trokira i dalje ko blesav... čak sam instaliro i drivere 8.12 beta u kojima je naglašeno da je GTA igriv ali ništa...
|
Jel bi ko bio dobar da mi poaslje fajl. GTAIVGDF.dll
Hvala @ IV@n and Slavonac 90 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo dojam nakon par pređenih misija...igra je odlicna po pitanju gameplaya,zvucnog dijela i fizike u igri...jedino mi smeta neoptimiziranost i nedostatak FSAA u igri...ali nadam se da ce doci patch ili neki novi driveri:chears: |
http://i281.photobucket.com/albums/k...h_GTAIVNew.jpg
:chears: Nema vise kamere pijane :D A za controlere, evo link Code:
http://rapidshare.com/files/170472011/XBOX.360.controller.emulation.zip.html Citiraj:
|
|
Igra nema sli podrsku zasad zak da 2x nesta nepije vodu
|
jel ima novosti u vezi patcha za 4800 seriju grafa
|
ajde bacite neki komentar po pitanju online igranja vi koji imate original....jer ako valja kontam otic kasnije po svoj primjerak...ako je smeće na netu igrat necu onda uzimat nego cu igrat gusarski...molim odgovor sto prije :D
EDIT: i jek zna netko možda jel stigla igra u Algoritam u Osijeku? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Welcome to my world :D |
6 mojih prijatelja igra gta4 bez ikakavih problema....pa ljudi mislio sam da ste sve riješili....ali vidim ovdje ima još njih koji nisu...potražite malo po netu i vratit će vam se osmijeh na licu :-)
|
Citiraj:
alan_poh "6 mojih prijatelja igra gta4 bez ikakavih problema....pa ljudi mislio sam da ste sve riješili....ali vidim ovdje ima još njih koji nisu...potražite malo po netu i vratit će vam se osmijeh na licu :-)" pa šta nam ti to nepostaš kako su to riješili tvoji prijatelji |
Citiraj:
nego kakav je multiplayer? |
Evo sad sam dobija mobitel pa javim za koji minut kakav je MP, ....
|
jel tko zna kakvo je to riješenje koje se spominje??
|
Pod rjesenje oni vjerovatno misle na novi crack.
Nego sta da kazem :D MP je preeezakon :care: Evo dvi slike ... http://i281.photobucket.com/albums/k...h_GTAIVMP1.jpg http://i281.photobucket.com/albums/k...th_GTAIVMP.jpg |
Kakvih modova ima? Osim DM?
EDIT: da ziher cu odmah dobiti odgovor :D |
ma jebo majku zvao algoritam i nisu još dobili jebenu igru...glavno da im na stranici stoji
|
Imas ovako:
One Man Army DM Mafiya Work Car Jack City Race GTA Race Free Mode Teamwork Team DM Team Mafiya Work Team Car Jack City Turf War Cops 'n' Crooks Co-Op Hangman's NOOSE Deal Breaker Bom da Base II Nema nikakvog laga, niti desynca, headshotovi funkcioniraju super =) , i uz 32 igraca ima jos i masu NPCijeva po gradu koji se vozaju i bjeze naokolo. |
jel neko uspio podesit igru da radi kak treba.neki pišu da treba mijenjat postavke na ikonama neki ovo neki ono.neki kažu da im radi super ...jer neko od vas ovdje napravio da radi...nemislim na krekove i pizdarije nego original i podešavanje performansi
|
najači je free mode, kad se imaš s kim zajebawat
http://www.youtube.com/watch?v=DVMEQ...eature=related |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:26. |