![]() |
Imam jedan cudan problem s Note 2 N7105 mobom, uredno ga vec par mjeseci koristim s bonbon karticom (nikad raden unlock), cijelo vrijeme na Lineage OS 7.1.2. Jutros iz cistog mira poceo traziti SIM unlock code. Stavio Vip karticu i radi normalno, probao svoju karticu u drugom mobu iradi normalno. Ima netko ideju sto se desava? :)
|
Da li netko zna gdje se može u ZG-u ilu novom ZG-u povoljno otključat Huawei P9 Lite ?
|
A di ti je kupljen huawei?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mozda da probam u vipu rec da je zakljucan samo na vip bez da kazem da je mobitel iz srbije :D |
Citiraj:
Posalji mejl, ne kosta te bas nista, ako nista drugo, barem probaj saznat koji je postupak... Otkljucavanje divljih mreza moze kostati jako puno... |
Citiraj:
|
gledam ovaj mob
u dučanu su po 500 kn slobodna prodaja http://www.vipnet.hr/webshop/bonovi/..._proizvodi_xml ovdje sad 300 kn .. a jel lockan ? i jel ide na koji nacin unlock? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
a hebiga .. nisam čitao do kraja.. obično takve informacije su skrivali ..
al očito se i to mjenja tnx ženu lovi nostalgija.. i skoro kupio za 500 u frigo .. eto sad bude za 300 |
Večer, imam problem s mobitelom, mozda sam i fulao rubriku al evo nabrzinu. Uzeo sam xz2 preko njuškala, mob iz t-coma, pretpostavka otključan, dobio račun itd, ja sam na A1 ali kako sam imao stariji mob, nisam imao nano sim, nego micro. Otišao drugi dan promijenio karticu, dobio nano, stavim u mob i nista se ne dešava, tj nisam spojen na mrežu. Pise mi da sam na A1, ali tamo di pokazuje signal (4 crtice) nema oznake lte, 4g i sl. na starom mobu pokazuje i sve radi... jeli do nekih postavki ili je lockan, kvar? android 9 je na njemu. Ili sam popušio gadno.... Pokušao sam prekopirat imenik, ali mi ga na novom ne pokazuje, nema nijednog kontakta.
|
Jesi provjerio da li imaš A1 APN?
|
Citiraj:
2. Trebala bi biti negdje opcija da se skine konfiguracija za pristupu internetu na tom mobitelu... 3. Jesi uopce upalio mobile data? Ako ti pise A1 i prikazuje crtice, onda ti mobitel nije zakljucan... |
ok, jedva našao, jesu ukljuceni su mi mobilni podaci, Otišao sam pod mobilna mreža i pristupne točke tamo, otvori mi APN-ovi, sve je prazno, kad odem na + da dodam, nudi mi naziv, apn, proxy, prikljucak, korisnicko ime, zaporka, posluzitelj, mms proxy, vrsta apn, protokol, itd. to trebam sve upisat?
|
Da, najbolje zovi A1 pa da ti daju što treba unijeti ili da ti pošalju postavke za APN I MMS.
|
Zahvaljujem obojici, je nazvat cu za svaki slucaj, al sad sam se sjetio kad sam mijenjao sim prvi put, automatski sam dobio sms da mi salju postavke, ovaj put sam zeznuo stvar, nisam odmah stavio karticu u novi mob, neg u stari, dobio tamo neki sms, kao dobrodosli u a1, i onda bi valjda slijedio taj s postavkama, a ja ugasio mob budala, kao idem sredit imenik...
|
Citiraj:
Al mozes probati sljedece - https://www.a1.hr/podrska/tehnicka-p...avke-za-uredaj |
Tu ti piše što treba unijeti pa probaj
https://forum.a1.hr/android-25/a1-ap...-za-android-24 |
Društvo, kako dekodirati Samsung S4 i9505 koji je zaključan na T-com mrežu ?
Ima li načina da se to odradi za nula kuna ? |
Da, zovi/odi/piši u tcom neka ti daju šifru za otključavanje. Zahtjev možeš ispuniti online.
EDIT: ne znam koliko je uopće isplativo otključati taj prastari mob. |
Kupio sam polovni mobitel.
Redmi note 4 Zelio sam ga otkljucati i isprobavat razne custom ROM-e. No nisam obracao paznju i kad sam preuzeo mobitel prijasnjem vlasniku je ostao ulogiran Mi account. Da li se ikako moze otkljucati mobiel u ovim okolnostima? |
Javi liku da ti da podatke pa ukloni acc. Ili si ga našo/ukro? :D
Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Ma kontaktirao sam lika, neki drka*ija, neda lozinku da se odlogiram i stavim svoj account! |
Onda search and destroy. Kakav to debil prodaje mob bez da ga sruši i izbriše s njega sve?
Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk |
zna li netko kako odključat k800i sony erricson ?
|
Citiraj:
Poslano sa mog M2007J3SG koristeći Tapatalk |
Citiraj:
imaš nekakav link ili si to plačao ? |
Citiraj:
Poslano sa mog M2007J3SG koristeći Tapatalk |
Što se K800i nije mogao besplatno otkljucati? Naravno kabel/driveri/software. Ak se sjecam otkljucavao sam Z530 i jos neke
|
Citiraj:
Sent from my SM-A307FN using Tapatalk |
Znali su davatelji usluga slat kodove besplatno. Npr. mob je zaključan na Vip i ti im pošalješ IMEI i neki dokaz da si bio njihov korisnik bla bla i oni pošalju. Ima sad i formulara na netu koji ispuniš online. Baci oko.
Poslano sa mog Redmi Note 8 Pro koristeći Tapatalk |
ako me sjećanje dobro služi CID 53 besplatno otključati nikako
49 i naviše ubaciti unlock patch sa jd flasherom |
Citiraj:
Nedavno sam otključao dva starija mobitela, zaključani na Tmobile. Na email tehnicka.podrska@t.ht.hr poslao model uređaja i IMEI, tražio kod, i poslali mi kod za otključavanje. I to je to, ništa dodatno nisam objašnjavao niti slao. Ovdje imaš i njihove upute otključavanja. |
Zakljucan je na tele2
Sent from my SM-A307FN using Tapatalk |
Citiraj:
https://telemach.hr/podrska/mobilna-...vanje-uredjaja |
Pozdrav,
imam problem sa mobitelom koji je zakljucan na BiH mrezu, ali problem je ne znam koju. Radi se o Nokia 808 PureView te na kutiji pise da je uvoznik RightPhone BH d.o.o. iz Sarajeva - u stecaju :\. Kako saznati na koju od silnih mreza je zakljucan te kako dobiti kod za otkljucavanje |
Poz ekipa, imam problem sa Redmi 5 plus. Resetirao sam mob na tvorničke postavke (jer sam uzeo Redmi 10) a sad me traži aktivaciju sa mi accountom.
E sad taj account je vezan na moj broj, no ja imam account koji sam napravio za redmi 10 i to nije isti broj accounta koji je vezan za redmi 5. (imam i kutiju njegovu i sve) E sad kontaktirao sam njihovu podršku pa su mi rekli da idem tražiti unlock code putem weba sa unlock device. To radi ništa, napravi creating report i onda me baci nazad na login site Probao sam sa MIU pc suite, isto ništa, kaže device not supported Probao sam sa MI unlockerom, isto ništa, neki error al na kineskom pa mi ništa ne znači. Sve sam to rekao njihovoj korisničkoj i snimio video o problemima pa su mi rekli da se obratim lokalnom servisu službenom... Pa me zanima dali je netko imao uspjeh sa riješavanjem tog problema |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:57. |