PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   World of Warcraft (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=44983)

sveradim 19.01.2013. 17:36

archangel x14 server od vanille je predobar, jer dignes se do lv 70 gdje tek i pocnije igra, dizes taloring, pare nisu samo tako skupit i ako jesu odu jako brzo. farmanje je isto nelako.

Do epic geara ti treba dosta muke i truda, heroica i sta vec ne, i onda dolaze poslastice raidovi.

Ako itko danas uopce cita ijedan quest koj dobi prije nego ga uopce zavrsi il zapne na njemu javite slobodno jer oni samo psotoje da zaradis brzi novac tako da ubis jedong il vise moba.

izi 20.01.2013. 00:58

Evo ja ne znam sta bih vise, javljao sam se sugavom wow supportu koji mi je mogao ponuditi samo standardnu rutinu kako da rijesim problem. Naime u wow-u je na laptopu zadnjih dan ili dva odvratno mali fps, kojeg sam prije toga drzao na konstant 60, sada je na mizernih 19 i nikako gore. Pokrenem cpuz vidim da digne frekvenciju proca na turbo boost, ali dedicated graficka gt540M u MSI afterburneru niti stupanj gore, usage konstantno na 0%, znaci ne ukljucuje ju po defaultu, isao sam u nvidia drivere, forsirao da je koristi neprestano, nist se ne promjeni, postavim da u wow koristi dedicated takodjer nista, desni click na wow da ga pokrene pomocu dedicated takodjer nista, eto ja vise ne znam sta bih, drivere sam isto probao nove stavit ista prica. Updatani su addoni, probano je deletanje cachea , wtf, i ostala standardna procedura, ne znam sto bih vise, zato sam dosao vamo molit pomoc.

Vjeko 23.01.2013. 13:39

Nakon malo više od 2 godine pauze, ponovo sam upalio account na magic wow. Imam tamo lvl80 shaman, lvl80 priest i lvl80 DK.

Gledam malo po igri i likovima i zaključio sam da sam ja u potpunosti zaboravio kako se igra wow. Kao da nikada nisam igrao. Pogotovo moj WF shaman :D Nemam blage o njemu a nekad sam rasturao...

Samo mi je žao što nema ni ekipe sa kojom sam prije igrao, bilo je super ljudi.. :(

Mommistake 23.01.2013. 17:42

Citiraj:

Autor Vjeko (Post 2321175)
Nakon malo više od 2 godine pauze, ponovo sam upalio account na magic wow. Imam tamo lvl80 shaman, lvl80 priest i lvl80 DK.

Gledam malo po igri i likovima i zaključio sam da sam ja u potpunosti zaboravio kako se igra wow. Kao da nikada nisam igrao. Pogotovo moj WF shaman :D Nemam blage o njemu a nekad sam rasturao...

Samo mi je žao što nema ni ekipe sa kojom sam prije igrao, bilo je super ljudi.. :(

Da, slažem se.. Ja sam se želio isto tako vratiti nakon godinu dana stanke i kažem frendu, koji je taman kad sam ja prestao počeo igrati, čekaj da instaliram wow pa ti pokažem kak se hunter igra.. Ownao me samo tako xD Ispao sam newbeie :)

Vjeko 23.01.2013. 18:12

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2321330)
Da, slažem se.. Ja sam se želio isto tako vratiti nakon godinu dana stanke i kažem frendu, koji je taman kad sam ja prestao počeo igrati, čekaj da instaliram wow pa ti pokažem kak se hunter igra.. Ownao me samo tako xD Ispao sam newbeie :)

Pa to ti kažem, ja upalim enhanc shamana i kada sam vidio one ikone i macroe okolo pogubio sam se načisto....kako sam ja to igrao prije 2 godine? :D
Imam svakakvog geara, materijala, sve profesije itd...ništa mi više nije jasno.

A ništa....ajd i ovo nanovo :fiju:

chare 23.01.2013. 19:02

Bar s hunterima nije tesko igrat ^^ http://www.youtube.com/watch?feature...&v=2uTrOc0lfXY evo ti pa saznaj kako biti pro hunter +)

JuiceBox 23.01.2013. 19:05

Jel igra tko na molten wow-u ?

Nybelung 23.01.2013. 20:29

Igram ja na Cataclysm serveru. Ne bi ga preporučio. :D
Nije to prava Cata. Nove zone su ubagovane, a nijedan quest za lvl 81+ nisu napravili već godinu dana. Ukupno ih ima taman dovoljno da dođeš do 85. levela uz X5 brzinu. :nono: Dungeoni i raidovi im "rade". Ali apsolutno sve je klimavo i bugovito.

Ali čujem da im WOTLK serveri nisu tako loši. Ako ništa, imaju više contenta i klase su manje ubagovane za PVP.

Imho,
Sve je to bijeda u usporedbi s originalom. :no2drug:

Mommistake 24.01.2013. 18:18

Citiraj:

Autor chare (Post 2321390)
Bar s hunterima nije tesko igrat ^^ http://www.youtube.com/watch?feature...&v=2uTrOc0lfXY evo ti pa saznaj kako biti pro hunter +)

Ma nisi shvatio poantu onoga što sam napisao. Igrao sam 3 godine huntera, znam kak se igra :) Samo kažem kad te nema godinu dana da jednostavno zagrđaš :)

chare 25.01.2013. 12:59

Ma shvatio sam +) S ovim videom smo trolali Huntere u guildu +) Da samo probas sad Mopa ti nista nebi bilo jasno vise +) Bio sam takoder van sebe nakon stanke ( igrao maga ) al sam to prepisao alkoholu i razuzdanom zivotu hehe +)

Mommistake 25.01.2013. 16:26

Citiraj:

Autor chare (Post 2322510)
Ma shvatio sam +) S ovim videom smo trolali Huntere u guildu +) Da samo probas sad Mopa ti nista nebi bilo jasno vise +) Bio sam takoder van sebe nakon stanke ( igrao maga ) al sam to prepisao alkoholu i razuzdanom zivotu hehe +)

Pa vidim od kuda si, jasno mi je sve :P Tak i ja :P

Igral sam ti do mopa, i onda stal.. O retailu pričam ofc.. Ali prije toga igral 6 godina, i mogu reći. BM Hunter na TBC je bio zvijer. Imao sam ga full brutal, i bio sam najponosniji na serveru :) Onda je došao taj WOTLK, koji je huntera bacio nekako na stranu :( Morao sam se prebaciti na MM, i to mi je dosta problema radilo, ali opaki dmg u PVE.. I onda kata, ja sam baš razočarani bil.. Isto mm, dosta teško, stunovi ti praktički više ništ ne znače, jer svi imaju sad stunove, nemožeš napravit range i tako.. Uglavnom, dosta teško se bilo naviknuti, ali kad je sve sjelo, sve je ok bilo.. Ali još uvijek mi fali tbc :)Ž

UGLAVNOM, video je presuper, baš naprave norca s huntera :)

Perkyboy 07.03.2013. 02:39

Igram Moltenwow i original...na moltenu Wotlk serveri su blizu savrsenstva...s obzirom da sam igrao original, sve odradio tamo i kad usporedim wotlk retail i molten to je to, nema previse razlike...bugovi postoje ali s obzirom da je besplatno kao da ih nema...problem na privatim je samo sto su ljudi retardirani i nist drugo...
sto se tice originala...imam druid resto 90...random dungeon finder i raid finder je najveca glupost u povijesti wow-a...guildovi su skoro beskorisni jer nisu potrebni...imao sam srecu pa sam nasao raiding guild na dok je cata bio, odradili smo dragon soul guild run 10 man, hc itd...gore je navedeno da je lagano...nije lagano...nije uopce lagano...lagano je u RDF-u i raid finderu odradit instancu, jer je napravljeno da bude lagano i da pokaze ljudima sto je zapravo raidanje ali mogo bi se kladiti da bar 50% ljudi koji to odrade nebih imali pojma sto i kako u guild run-u, tojest normalnom run-u instance...ljudima bih preporucio wow da igraju jer je jednostavno najbolji online rpg koji postoji a igro sam ih otprilike sve osim guild wars-a...nijedan mu nije niti blizu...ali prije cataclysm-a je bio bar 200% bolji...da ne pricam vrijeme TBC-a...to je bilo zlatno vrijeme wow-a i nikad nece biti ni blizu toga :)

Mommistake 07.03.2013. 09:07

Samo moja opaska..

Cata je prelagana... Ja sam prolazio 10man hc s guildom bez problema. 2-3 puta failao i dalje se naučio. Naravno s guildom koji je imao već 10 ljudi unaprijed, pa se stvorilo mjesto prazno, pa sam nekak prek veze upao u run i dalje je easy...

S ovim LFR i LFG se slažem u potpunosti, i wow se pretvara u idiotizam zvan novac. Nažalost :(

Perkyboy 07.03.2013. 15:23

@Mommistake - da, to je istina...ista stvar je i samnom...slucajno zatrebo heal, ja se dokazo u hc dungeonima i upo...prosli otprve cijeli dungeon soul, tojest 1 wipe imali, zbog mene, ja se mal zeznio...jedini raid vrijedan spomena u cijelom cata je Firelands...i najtezi daleko u cata seriji... ma sve je to ok...malo zezanja, jos ak imas kakvu ekipu pa achievemente kupis i tak...nije skroz upropasten, samo djelomicno :)

Ako tko zna kakav dobar TBC private server bez buggova i slicnih stvari neka mi se javi na pp pls...trazim vec neko vrijeme dobar TBC server i nigdje nemogu nac :/

Mommistake 07.03.2013. 17:33

Citiraj:

Autor Perkyboy (Post 2353095)
@Mommistake - da, to je istina...ista stvar je i samnom...slucajno zatrebo heal, ja se dokazo u hc dungeonima i upo...prosli otprve cijeli dungeon soul, tojest 1 wipe imali, zbog mene, ja se mal zeznio...jedini raid vrijedan spomena u cijelom cata je Firelands...i najtezi daleko u cata seriji... ma sve je to ok...malo zezanja, jos ak imas kakvu ekipu pa achievemente kupis i tak...nije skroz upropasten, samo djelomicno :)

Ako tko zna kakav dobar TBC private server bez buggova i slicnih stvari neka mi se javi na pp pls...trazim vec neko vrijeme dobar TBC server i nigdje nemogu nac :/

Jedini vrijedan spomena je Firelands.. Ali su firelands zeznuli s LFR i već si s tim gearom bio prejak za firelands i nisi imao po kaj tam ići :(

Glupo mi je kaj je s zadnjim patchom došao taj novi raid i svi su samo to igrali, a stare raidove samo za ach.. :(

EDIT: Ja sam 2 godine igrao Truwow, jedini pravi TBC server, ali ga više nema nažalost. Bez bugova, dc-a, ništa...

Perkyboy 07.03.2013. 18:55

mi smo radili firelands iz fore, zanimljiv raid...i opet smo wipe-ali iako smo imali high end hc gear...tezi raid od deathwinga bar 30%..zanimljiv :)

Mommistake 07.03.2013. 19:45

Ma u dungeon soulu ako je dobra komunikacija, sve je išlo easy...

Firelands baš treba znati taktiku.. Po meni puuuno bolji raid :)

Perkyboy 07.03.2013. 23:17

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2353276)
Ma u dungeon soulu ako je dobra komunikacija, sve je išlo easy...

Firelands baš treba znati taktiku.. Po meni puuuno bolji raid :)

istina...teze i zbog toga zanimljivije...dungeon soul je bzvz...duzi dungeon...jako dosadno :/

Mommistake 08.03.2013. 11:58

Citiraj:

Autor Perkyboy (Post 2353440)
istina...teze i zbog toga zanimljivije...dungeon soul je bzvz...duzi dungeon...jako dosadno :/

Ma mene ubilo prvo kad sam došao na lvl 85 što svi već imaju raid grupe.. Mislim halo?! Nekad na tbc si skupio ekipu za taj čas, pa i na wotlku, za icc si svaki tjedan skupio ekipu.. A na kati, moram doslovce moliti ekipu da mogu u raid...

A sad dođem na lvl 85 i moram imati odrađen bar jednom raid da mogu u grupu.. Ma daj, mrš.. Di da skupim iskustvo ak niko ti neda da igraš... Onda kad je krenulo, onda predugo traje, svi moraju nakon 5-6 bossa ići jer je kasno/rano/djeca/žena.... Ma idiotizam. Zato sam i prestao.

A za golde da ne pričam. Na tbc si za epic fly mount radio 3 mjeseca. Sad sam skupio za chooper u roku od 5 dana.. 2-3k golda dnevno :O

Mogy 09.11.2013. 02:02

Danas je izašla najava za novu ekspanziju koja će se zvati: World of Warcraft: Warlords of Draenor

Za sve informacije, trailere itd pogledati ovdje i ovdje i ovdje

Warlords of Draenor features:

http://www.pohrani.com/t/25/b2/GZx8qU6/capture.jpg

New continent of Draenor (7 zones, 1 PvP zone)
Build and upgrade your Garrison
A level 90 character upgrade—play immediately!
New player character models
6 new Dungeons and 2 new Raids
Heroic versions of 2 classic Dungeons
New Challenge modes
New Battlegrounds and World Bosses
New Normal and Heroic Scenarios
Level cap raised to 100(klik)
New class talents and permanent ability bonuses
Refined quest system with hundreds of new quests
. . . and more!

Citiraj:

To help players who are new to the game or haven't played in some time and decide to boost to 90, Draenor will offer an introductory area comparable to the one for Death Knights at the beginning of Wrath of the Lich King. The boost can be used on new or existing characters and will grant character some level-appropriate items to get started.
Ovo je po meni super jer se oduvijek znalo da WoW igra koja oduzima jako puno vremena te će se sa ovim postupkom uštedjeti dosta vremena, po meni je to odlično za ljude koji rade i nemaju puno slobodnog vremena. Dobra je stvar šta su dali mogućnost izbora tako da oni ljudi koji žele iskusiti puni sadržaj igrice će biti u mogućnosti to i učniti.

Citiraj:

With Warlords of Draenor, Classic Warcraft races sport higher detail, updated animations, and new visuals that reflect the soul of their original models: teeth, bones, beards, ’hawks, and all. Look ready for action. Be ready for action.
Citiraj:

To clash with the greatest army Draenor has ever known, you’ll need your own forces and your own fortress. Construct a mighty garrison: an enduring home base integrated seamlessly with the world, not a hiding spot far from the action. Customize it with specialized structures like farms, stables, armories, workshops and more.
Establish trade routes and unlock new quests, gear and pets to support your war for Draenor. Recruit stalwart followers to man your base, and send them to loot dungeons, fulfill missions, and craft items, even if you’re offline. Tame a deadly realm, and build an unbreakable monument to victory.
Vjerujem da Vas velika većina zna engleski, ali ću ukratko prevesti. Moći ćete izgraditi svoje utvrde/građevine po svom ukusu te dodati farmu, staju, skladište oružja na svom imanju. Više od tome na ovom LINKU

Ukratko evo objašnjenja što se tiče Outlanda i novog Kontinenta draenor-a:

Citiraj:

Outlands will be still there in current wow's timeline. Draenor is back in time. Outlands will still be the same old outlands from bc while you level from 58-68. At lvl 90 you travel back in time to Draenor to do your 90-100 leveling. The outland we know will remain and we will "Travel" back in time to Dreanor before it was torn apart

Matta 09.11.2013. 08:05

Ovo me "brine":

Citiraj:

Level 90 Character Upgrade
Arise a Champion

Opposing the Iron Horde are the heroes of Azeroth—at the heights of power they’ve always been destined for. Even if you’re new or returning to the game, Warlords empowers you to immediately upgrade one of your characters to level 90 and master new abilities at the gateway to Draenor, so that you can charge into grand combat right away. Play the races and classes you’ve always wanted to try, wage war alongside your friends, and take your place among Warcraft’s finest.
Po ovome ispada da je samo jedan char moguce boostati na level 90, sto je pomalo bezveze.

Osim toga, cini mi se da je ovo rehash starih Warcarft-a i nista drugo. Gdje su nove klase, nove rase ili slicne stvari ?

Mommistake 23.11.2013. 14:19

Je li neko od vas možda igrao na Truewow ikad?

seno 23.11.2013. 15:10

Sto se tice TBC-a on je sada spojen sa Crogges serverom. Dok ako imaju neke druge servere nemam pojma :).

Mommistake 24.11.2013. 12:16

Ti pričaš o Truwow. Najbolji tbc server ikad.

Ja pričam o Truewow. Ponajbolji wotlk server :)

seno 24.11.2013. 12:28

Mislio sam da je isto ^^, uglavnom znam da TBC vise ne postoji, za LK nemam pojma :D.

Mommistake 24.11.2013. 12:50

To znam i ja.

Igrao sam tamo 2 godine. Otišao kad su spojili Realmove.

Mogy 27.11.2013. 04:20

Evo dečki 75% popusta na Mist of pandaria (samo dodaš na ovaj dole pack i imaš sve za jako smiješnu cijenu :D ), i za Europsko tržište naravno ima ;)

Link

Btw ako neko misli početi igrati WoW evo mu najbolje ponude(klik)

World of Warcraft Battlechest includes:
World of Warcraft Classic
World of Warcraft The Burning Crusade expansion
World of Warcraft Wrath of the Lich King expansion
World of Warcraft Cataclysm expansion
30 days free time

Cijena: 9 eura

Bolesno dobra cijena :goood:

zuiko 28.11.2013. 09:09

Koliko kasnije košta WoW.
Bio je 100kn mjesečno kad sam igrao.
Kakva mi grafa treba i koja brzina mreže da bih mogao normalno igrati uz dobre video postavke na 1680x1050?
Bi li integrirana HD 7560D bila dovoljna. Imam 8 GB RAM-a na 1600 MHz, a grafički dio koristi više od 512 MB memorije.

EDIT: Ispada da može: http://www.tomshardware.com/reviews/...k,3224-16.html
RIFT mi stavlja slabe postavke. WoW je manje zahtjevna igra ili...?

EDIT 2: Doznao mjesečnu cijenu. Zanima me gdje bih najpovoljnije mogao kupit

World of Warcraft Battlechest includes: World of Warcraft Classic, World of Warcraft The Burning Crusade expansion, World of Warcraft Wrath of the Lich King expansion, World of Warcraft Cataclysm expansion, 30 days free time

ali u kutiji ili ima li tko upute koje dolaze s WoW-om koje je spreman prepustiti za neku razumnu naknadu :)

Z-man 28.11.2013. 11:42

Mogy malo si me zbunio pa da te pitam jer zaista nisam upućen.
Na wow stranici mi nudi za kupit ovo:

World of Warcraft — Now $4.99
World of Warcraft: Mists of Pandaria — Now $9.99

Je li dovoljno to dvoje kupit i imam onda sve jer ništa drugo na battlenetu ne nudi?

Mommistake 28.11.2013. 12:08

Citiraj:

Autor zuiko (Post 2502464)
Koliko kasnije košta WoW.
Bio je 100kn mjesečno kad sam igrao.
Kakva mi grafa treba i koja brzina mreže da bih mogao normalno igrati uz dobre video postavke na 1680x1050?
Bi li integrirana HD 7560D bila dovoljna. Imam 8 GB RAM-a na 1600 MHz, a grafički dio koristi više od 512 MB memorije.

EDIT: Ispada da može: http://www.tomshardware.com/reviews/...k,3224-16.html
RIFT mi stavlja slabe postavke. WoW je manje zahtjevna igra ili...?

EDIT 2: Doznao mjesečnu cijenu. Zanima me gdje bih najpovoljnije mogao kupit

World of Warcraft Battlechest includes: World of Warcraft Classic, World of Warcraft The Burning Crusade expansion, World of Warcraft Wrath of the Lich King expansion, World of Warcraft Cataclysm expansion, 30 days free time

ali u kutiji ili ima li tko upute koje dolaze s WoW-om koje je spreman prepustiti za neku razumnu naknadu :)

Nažalost, WoW nije ovisan o grafi gotovo uopće. Procesor je sve, i mogu ti reći da ja nisam mogao igrati na max. postavkama.
U većim gradovima zaboravi da se krečeš isto kao u raidovima.
Levelati možeš i takve stvari, ali ostalo zaboravi.

Prepaid 60dana ti je sad nekih 20 eura.

Citiraj:

Autor Z-man (Post 2502543)
Mogy malo si me zbunio pa da te pitam jer zaista nisam upućen.
Na wow stranici mi nudi za kupit ovo:

World of Warcraft — Now $4.99
World of Warcraft: Mists of Pandaria — Now $9.99

Je li dovoljno to dvoje kupit i imam onda sve jer ništa drugo na battlenetu ne nudi?

Nebi.
Trebaš: World of Warcraft + The Burning Crusade + Wrath of the Lich King + Cataclysm + Mist of Pandaria.

zuiko 28.11.2013. 13:29

Kakav je A8 5600K za WoW?
Prema onom što sam pročitao trebao bi biti dovoljno brz (4 jezgre na 3,6 GHz).

Koji Realm izabrati? Normal? PvP? Normal-RP? PvP-RP?
Koliko se sjećam, dok sam igrao protivnička strana me uvijek mogla zatući ako je bio par lvl-a viši od mene pa pretpostavljam da sam igrao PvP :D
učenik me tad ukrcao i malo šlepao po WoW-u :D (pozdravljam ga ako je na forumu :chears:) pa nisam pratio kad sam uskakao u svijet.
Igrao sam High Elf paladina. Čini mi se da mi je to najbolji izbor.
Ima li kog tko bi bio voljan malo pomoći oko organiziranja lika koji bi bio najsposobniji za single player, a opet koristan u grupi bez da moram biti jako uvježban :fiju: i, eventualno, povremeno uskočiti kad zapnem :chears:
Na žalost nemam vremena u izobilju :(

ShebY 28.11.2013. 13:37

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2502560)
Nažalost, WoW nije ovisan o grafi gotovo uopće. Procesor je sve, i mogu ti reći da ja nisam mogao igrati na max. postavkama.
U većim gradovima zaboravi da se krečeš isto kao u raidovima.
Levelati možeš i takve stvari, ali ostalo zaboravi.

Prepaid 60dana ti je sad nekih 20 eura.

Nebi.
Trebaš: World of Warcraft + The Burning Crusade + Wrath of the Lich King + Cataclysm + Mist of Pandaria.

Treba mu battlechest i Mist of Pandaria, nedavno sam pročitao da je battlechest na popustu do rkaja godine i da je 5$ znači to ib moglo biti to.

Mommistake 28.11.2013. 13:37

Dobar bi bio to procesor. I više nego dobar.

Nemora biti da si bio na pvp serveru. Može biti da si bio na pve ali si imao uključeno pvp.

Ja osobno ne igram na pve serverima. Samo pvp, ali se zna, tj. "nepisano pravilo je", ne ubijaj manje od sebe... Barem tamo gdje ja igram.

Single player u wowu? Hmmm... Nema ti ni smisla onda to kupovati. Radije igraj skyrim ili nešto slično.

WoW je baš to. Dođi na maksimalni level i kreni igrati s drugima.
Danas je levelanje postalo nekako sekundarni način igranja, kad imaš LFD, upadneš u grupu od 5 ljudi i levelaš u dungeonima. Znači opet multy.

Ako nemaš baš vremena, nemoj igrati to, dosta vremena poteže za sobom.

Ako ako pak nemaš i iskustva, ti bi levelao do 90 nekih 6 mjeseci, šta opet nema smisla.

I što se tiče champa, nema tu više solo, više multy championa. Svaki je kako si ga ti središ.

Nekoga je malo lakše, nekoga teže igrati, ali prije ili kasnije sve legne na svoje.

Citiraj:

Autor ShebY (Post 2502619)
Treba mu battlechest i Mist of Pandaria, nedavno sam pročitao da je battlechest na popustu do rkaja godine i da je 5$ znači to ib moglo biti to.

Nope.

Treba mu battlechest + cata + mop.

Frung 28.11.2013. 13:40

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2502620)

Nope.

Treba mu battlechest + cata + mop.

Cata ti je u battlechestu od prije mjesec i po negdje. Tako da samo Battlechest i Mop mu treba.

Mommistake 28.11.2013. 13:42

Citiraj:

Autor Frung (Post 2502625)
Cata ti je u battlechestu od prije mjesec i po negdje. Tako da samo Battlechest i Mop mu treba.

Oh, nisam znal.. Onda moja greška.

zuiko 28.11.2013. 13:46

U WoW-u sam stigao do 60. lvl-a prije prve ekspanzije (kad je to bilo? Prije 7-8 godina?) i do 70+ nakon što je to omogućeno ekspanzijom. tad sam odustao zbog preopterećenja (promjena posla).
Mogao bih igrati po sat-dva tri puta tjedno.
Eventualno bih jedan dan u tjednu mogao odvojiti do 3 sata ali to je nažalost sve.
Igrao bih WoW baš zato što me tamo može koknuti netko iz busije pa je doživljaj bolji.
Igrao bih i multi, naravno al bih morao nać grupu koja bi me bila spremna šlepati.
Prošla je bila super, imali su razumijevanja za moj nedostatak vremena, ali mi je jasno da to mnogima ne bi odgovaralo i da bi me brzo izbacili.
Računam da bih polako lvl-ao. Koji paket da uzmem?
Tih 60kn ću prežaliti ako uzmem CD-key :) i odustanem

Frung 28.11.2013. 14:11

A gle dobar je deal trenutno za ekspanziju, ali iz tvog opisa nećeš tako skoro dostići 85-ti level, tako da ukoliko baš ne želiš igrati klasu Monk, ne trebaš sada kupiti ekspanziju.

Inače se isplati jel, makar ovakvih dealova ima svako malo tako da ne moraš razbijati glavu. Cure im pretplatnici, pa moraju ovako malo nabiflati brojke. Ja sam isto sad nakon dugo vremena kupio ovu ekspanziju jer me nije nešto zanimala inače, ali iduću - WoD - mislim igrati od početka, pa da imam spreman account za to.

Mommistake 28.11.2013. 14:11

Kako misliš paket?

Nema tu paketa. Moraš uzeti sve + prepaid da bi mogao igrati.

Battlechest ti sadržava sve do predzadnje ekspanzije + 30 dana igranja. Znači još ti fali mop.

Ako ove cijene valjaju to bi bilo oko 200-tinjak kn.

Ako ne, kod nas i oko 400-500kn + 75kn mjesečno za igranje.

Frung 28.11.2013. 14:23

Imaš friške Black Friday ponude:

http://eu.battle.net/wow/en/blog/117...65_-26_11_2013

Konkretno ovo je paket Battlechest s uključenih 30 dana prepaida jel:

https://eu.battle.net/shop/en/product/world-of-warcraft

MadBoY 28.11.2013. 15:05

World of Warcraft (Burning Crusade, Wrath of the Lich King and Cataclysm) - 5€
World of Warcraft: Mists of Pandaria - 10€

Dakle za 15€ ~ 115kn se trenutno moze kupiti igra i sve ekspanzije i dobije se 30 dana igranja.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:10.