![]() |
kaj je bilo tak malo ljudi? :D
hahah citam da je bilo jebeni :D http://muzika.hr/clanak/20753/koncer...-of-filth.aspx |
kada je uopce metalcamp ove godine?
|
Nadam se da će Dream Theater opet doći kod nas u sklopu turneje i promocije novog albuma, iako mislim da su male šanse:(:(:(
|
Jel još netko bio jučer na Angeli, ovaj na Arch enemy:D???
|
Citiraj:
Savrsenstvo, ali prekratko. |
Kolko je trajalo?
|
Citiraj:
Sat vremena, minuta sim-tam...doduše meni su odsvirali sve najdraže pjesme, tak da mi nije žao kaj nisu barem još pol vure prašili.... Jedino kaj je neobjašnjivo izostao poziv od Angele da joj se pridružim u tour-busu na par sati...a čak sam se i oprao za ovu priliku:fiju: |
Mercenary jedno 5 stvari... cca 20-25 min, AE cca 1:15h. Od toga bar polovica soliranja brace Amott. M. promjenio 3 gitare, kad je izasao s crno-crvenim Tyrantom i otpicio 2 soloa od 5 min... vrh!
|
Nitko nije prokomentirao izlazak "velikog" Varga na slobodu:stoopid:
http://www.muzika.hr/clanak/21155/vi...a-slobodi.aspx |
ide tko na slipknot od slavonaca?
|
šta od slavonaca, evo i full auto baranjaca :)
|
Ajmo tko sve ide:D.Potpisite se,ko da smo na zderama haha :D.
1.Majo |
1.Majo
2.Željhac :beer: |
slavonci ne idu, samo dvoje iz ZG:(
vidimo se baranjci:chears: |
see ya in da pit :beer:
|
Jos 6h OU JEA :D
|
dolazim sam !
OU JEA !:D :beer: |
Sam :O :O :O ?
Kako sam jebo te :D. |
Iju, još malo pa ćemo da cepamo:care: \m/ \m/
Valjda bu bila barem napola ispunjena dvorana:stoopid: |
Citiraj:
frend s kojim sam imao dogovor ostao u bolnici, dosta njih je odustalo. i ostao sam sam... :stoopid: ali svejedno idem ! kazu ljudi da su koncerti najbolji kad na njih ides sam :roller: :beer: EDIT: @fratartucko prebacen je koncert na malu dvoranu. bit ce krkljanac sigurno. |
A lijepo sam govorio još prije dva mjeseca da će sigurno prebaciti u malu...:fiju:
|
Ak si ne nades nikog javi se da te skrpamo :D.
|
Gdje su ovdje metalci?
Ide ko na InMusic? Na Cynic u srpnju? Je bio ko jucer u Ksetu na Horseu? :chears: |
A jel bio ko od metalaca u subotu na Lepoj Breni?:D
Btw lijep potez od Becksa da nam priušti besplatan prijevoz do Varaždina na koncert, tak da mogu pošteno zalit koncert od LB (ne, ne mislim od Lepe Brene:D) |
Iron Maiden
Nightwish ( šteta kaj su odj***** Tarju, al jos su dobri) AC/DC Disturbed Rising Dream mojih top 5........ slušam i neke druge, al ti su mi top.....:banana::lol2: |
To nije metal :D:D:D.
|
Citiraj:
Ja sam planirao, ali besparica brutalna tako da ništa. Naravno da jebeš slipknot, išao bi ponajprije zbog killswitch engage. Sigurno će svirati i stvari sa novog albuma poput reckoning, Light In A Darkened World, i sl. stvari koje sviraju u zadnje vrijeme. Seth ide sigurno, ako vidite dvometraša kako grli Howarda - to je Seth. :D |
JAO KAKO JE BILO DOBRO!!!
JAO JAO JAO :D :D :D. PRE FAKIN SAVRSEN KONC!!!! |
majko mila koja erupcija energije...sve savršeno osim što je Killswitch u punom smislu bio predgrupa, svirali pol sata ravno...odo spat sad, put je bio dug pa sutra opsirnije...
|
koncert je bio predobar jedino su opet organizatori sjebali s onim ne puštanjem ispred...fakat zakurac :(
bilo bi puuuno bolje da je sve to bilo u velikoj dvorani :) |
bilo je zakon.
hahahaa.. razdvajanje stojeceg dijela na pola.... kada nabrojim do 4, ove polovice ce se sudariti.... odbrojavanje je jebeno 1-4... buuuuummmmmmmm..... stiskanac svi u sredinu.... jebenica ! bilo je super. nadam se da ce nam doci kvalitetnijih bendova nakon onog Corey-evog pitanja. :D :beer: |
samo da znaju svi koji nisu bili da je konc bio preee*eben!!!! a samo su redari taj ugođaj skinuli...al svejedno...SAVRŠENSTVO
|
Ja samo znam da hodam okolo sa smješkom na licu...ko poslije dobrog fuka:D
Hvala im kaj su mi obogatili život.... A danas na Disturbed:care: |
upravo se vratio iz Zagreba.
je da sam zakasnio na prve tri pjesme, al meni se čini da su prekratko svirali. redari, hobiti, pm-ovi i svi ostali... s godinama se navikneš na sve, pa te takve stvari ne diraju i jednostavno ih ignoriraš. također je bilo očajno malo ljudi. mala dvorana je bila prepuna, ali to je ipak mali prostor. razumijem da je nekome cijena ulaznice problem, da neki nisu ni znali za koncert (zahvaljujući (ne)odgovornima koji nisu u stanju pustiti dvije reklame na telki, a za onaj penzionerski bend bila reklama u svakim novinama, na svakom portalu, na svakom tv programu), ali svejedno je bilo premalo ljudi. ako sam nešta izostavio što sam htio napisati, nadopunit ću kasnije, sad odo na lagani ručak, pa onda na spavanje nakon puno puno sati. i da ne bude sve negativno, bilo je prej*beno, a to je jedino bitno |
Obzirom da se nisam trijeznio od srijede:dajpivu:, samo ću baciti kratki osvrt na Limp Bizkit...da budem iskren očekivao sam mlako odrađivanje posla, kad ono dali su sve od sebe, i koncert je stvarno bio izvrstan, što potvrđuju brojne masnice...
A na Disturbed ću ići svaki put kad budu došli, kaj se mene tiče mogu triput godišnje dolazit \m/ A sutra Dimmu Borgir:care: |
E, ja ne vjerujem. Ovo nije normalno :D Manowar na Hrvatskom hahahahaha
http://www.youtube.com/watch?v=Mn6MbzwLqEM http://en.wikipedia.org/wiki/Thunder_In_The_Sky |
Volio ih ili ne,mislim da je to izuzetna čast.
http://www.youtube.com/watch?v=3sXSE...eature=related A slušao sam ih,naravno,imam 6 albuma. :) |
Mislim da tu nema nikakve časti u igri. Netkome se sviđa, a nekome je jednostavno presmiješno kao meni :D
Isto kao kad je Soulfly obradio marš na drinu lol |
Tek sam sad otkrio ovu temu:lol2: al' da napisem sta ja slusam.
Da krenem: Metallica(sve....na njoj sam odrastao, i totalno ovisan) KoRn Apocalyptica Disturbed Arch Enemy Manowar Children of Bodom Black Sabbath(vidim da je rijetko ljudi slusaju, barem koliko sam uspio procitati ovdje) Led Zeppelin Marylin Manson Nirvana(iako su grunge,a ne metal) Pink Floyd The Doors S.O.A.D. 3 Doors Down Slipknot sigurno sam zaboravio nekog ali jbg sada...:D Znaci ove grupe slusam, jos uz to pivo, cigara i dobro drustvo:amen: |
Citiraj:
Jbg meni su ženski vokali u metalu tragikomični,i čitava nordi metal scena,pa eto,ljudi ih obožavaju,i misle da su više čru od mene koji sam southern redneck seljo pa slušam Down i Panteru.:D Ali kako god okreneš,lijepa zahvala fanova,bilo sad to slučajno kroejša ili ne na tom CD-u,pjesma je tamo,jbg.:chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:16. |