![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
na tim posebnim mjestima (jedno je arcane tower) mozes enchantati sa soul gemovima @pizdek :D ma, pisi samo...ako se neki troll uhvati, njegov problem :) ps. jedva cekam peticu i nadam se da nebude hardverski prezahtjevna |
Nitko ne piše o Oblivion Remasteru? :kafa:
|
Ne zna se još je li remaster ili remake, ali da, sljedeći tjedan bi trebao van.
|
Ako screensnhotovi nisu fake, definitivno je remake. Postoji jedino mogucnost da su screenshotovi od nekog cinematic trailera dok je gameplay remaster.. ali nema logike.
https://i.ibb.co/6R8J9ZLM/Gok1fcm-Wo-AEw3-Bc.jpg |
Kad bi bar dodali playtogether da se moze malo coopat :)
|
Ja ne ocekujem mnogo zbog Star.. zivota mi zaboravio ime. Svakako je dobra vijest ali bethesda je to.
|
Meni je lipsi stari.... Original izgleda koda sam dosao u neki drugi svijet, novi kao da sam dosa u salonu, realno, al u neku ruku obicno.
|
Nadam se da nisu previše dirali grafiku.
Čak i "janky" mehanika igre dodaje šarmu, nek su to ostavili zajedno sa bizarnim facama i dijalozima. Jedino što meni osobno je smetalo, su teksture i draw distance. Tako da kaj se mene tiče, nema potrebe za novim detaljima i assetima. |
Uopće me ne čudi da nisu remaster Morrowinda napravili jer bi onda još više ljudi shvatilo STRAŠNU ISTINU.
|
Koju?
Da igra nije toliko dobra, nego nas pere nostalgija? Lako moguće Poslano sa mog SM-S928B koristeći Tapatalk |
Prije bi rekao da su onda peakali u dizajnu i nisu napravili korak naprijed od tada.
|
|
Danas u 17h po našem vremenu ako se ne varam :kafa:
Ne sjećam se kad sam zadnji put bio nahajpan radi igre ali ovo je prvi, Oblivion hype me drži :D EDIT: Naknadno vidio na yt da dobro prikazuje vrijeme |
Available today :)
|
dostupan na gamepass
ajmo nazad u proslost i odigrat opet :) |
WOW! :goood:
|
Citiraj:
|
|
Ajme, povratak u mladost <3
|
Ko je probao, kako se vrti na pc?
|
Sve na max. 4K, DLSS quality, mislim da je RT na medium ili tako nesto. FPS counter top right:
https://i.ibb.co/spm4FGpH/image.png https://i.ibb.co/Nd8ct1qg/image.png https://i.ibb.co/GvwtSbRY/image.png Fino izgleda ali ce trebati spustit neke postavke. I dalje je tradicija da je gaming nemoguc bez DLSSa i da nikog nije briga za optimizaciju. Gameplay oldschool. Nije se mnogo toga promjenilo i ako ima nekih poboljsanja. Samo odigrao taj intro dok nisam izasoa vani, pa cemo vidjet. |
Kontam se forsati na laptopu sa RTX 3050, ali mislim da će 16 GB RAM biti problem, iako vrti više/manje sve kaj igram u 1440p. RT nikad ne furam.
Ako mi gura CP2077 i RDR2, bude valjda i Oblivion. Bolje da uzmem na PS5, ali nekako mi se igra sa m&k. |
Moderni gaming samo remake i remasteri
Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
50 dolara, too rich for my taste za remaster :D al svidja mi se kako izgleda kanalizacija bolje nego original, gradjevine, fali malo "blooma"....
|
OK, grafika je lijepa, a sve ostalo je isto? borba, inv, sistem, lvl up sistem je isti ko i u originalu?
|
Citiraj:
Lako za navedeno, mene je level scaling najviše ubijao u pojam. Tko se sjeća Oscuro Oblivion Overhaul moda? E to je bio gamechanger. |
Koliko sam vidio rekli su da su sve poštelali, a lvl up sistem je sličniji Skyrimu (meni osobno se ne sviđa al kaj je tu je).
Vidim ga na THR, 120 GB ... a meni sva pohrana do čepa puna. Ipak ću ga piknuti na PS5, nadam se da ću s tim izbjeći i većinu bugova. |
Da su bar napravili ovakav remaster Morrowind-a umjesto njegovog naglupog mlađeg brata :nono:
|
|
Citiraj:
Da da, dobro se sjećam, zbog toga sam odustao od igre. Nakon odličnog Morrowinda kojeg sam odigrao (plus 2 expansiona!), sjećam se ogromnog razočaranja u Oblivionu kad sam postao kralj arene kao level 3 ili tako nešto :D Level scaling je po meni jedna od najgorih stvari koje rpg može imat a oblivion je to među prvima uveo, fuj.:D |
Praise the Nine, Oblivion Remastered doesn't make you grind your minor skills to level efficiently, and increasing Endurance boosts your hit points retroactively
Al znam da sam i ja neki mod relativno brzo ubacio za to u originalu |
Evo par informacija oko izmjena, mozda nekom pomogne. Ja sam doslovno tek zapoceo igru pa nije relevantno da iznosim neko misljenje:
https://www.youtube.com/watch?v=rOySakaGuZs |
Sad baš gledam za Morrowind da Skywind još nije izbačen to ko Lost Alpha 10 plus g. modanja za izbacit
Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
Pojavili su se modovi za sva ta level scaling sranja.
Očito dobri stari Gamebryo engine radi u pozadini sa UE grafikom naljepljenom gore. Ovo im je očito bio neki uspješan "proof of concept" test za TES VI. Uglavnom, best of both worlds :) Igra se prodaje ko luda, nebih se začudio da FO3 i MW dobiju isti tretman. |
Išao bacit samo oko na LGR lets play, srušila mu se igra u roku od par min...doduše mislim da on ima nV 50xx, pa je možda i do drivera.
Inače original mi je ostao u sjećanju kao igra koju sam probao, mislim da sam taman izašao na otvoreno i odustao. Ubijao me u mozak taj nenormalno pojačani bloom gdje sve izgleda premazano vazelinom....današnji bloom mi je chromatic aberation. Ne kužim općenito kad skoro svi devovi krenu u tako nešto što je trenutno in i siluju sa time. |
Nekih 6 sati igranja nema crasheva s 9070xt.
Ali optimizacija je užas. Vani u otvorenom svijetu toliko frame dropova je frustrirajuce. Unutra zgrada/špilja sve izgleda super i ide glatko. Normalno da sam stealth archer Poslano sa mog SM-S928B koristeći Tapatalk |
Ovaj mod čuda radi za tu problematiku, sudeći po komentarima.
|
Ful čudno je igrati, kao da igraš Oblivion ali ne igraš Oblivion :kafa:
|
Ekipa ja nikad nisam igrao nijednu od ovih Elder Scrolls igara, pa ne znam jel ima smisla počinjati sa ovim remake-om ?
Hoću reć, jel dovoljno samostalan ili treba odigrati prijašnje nastavke da bi se shvatilo o čemu se tu radi ? Također, jel ima smisla uopće ovo pokušavat igrati sa konfom iz moj komp? (1080ti). |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:42. |