![]() |
Race je u 14, samo podsjećam da se ne zeznete 😁
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Sreca samo sto je za sad kisica pa bi to moglo zakomplicirati i napraviti nesto zanimljivije nego sto bi gledali inace. Hamilton ce morati biti puno pazljiviji na startu. Bottas lose starta inace pa ko zna kako ce tek po mokrom.....
|
A Alpha Tauri bi mogao već tradicionalno startati na full wet gumama i usrati motku :D
|
Kad su žute zastave, nema pretjecanja. Usporiti se svakako mora.
Hamilton je pretekao Vettela dok su sektori 2 i 3 bili pod žutom zastavom. Sent from my iPhone using Tapatalk |
A vjerovatno je to bilo u prvom sektoru, pošto su žute zastave za sektore a ne cijelu stazu.
|
Pretekao ga je pred kraj kurga u kombinaciji zavoja lijevo desno lijevo.
Ovo je najdosadnija kišna utrka ikad, valjda... Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
|
Znaimljivo da nema nijedan DNF na kisnoj utrci :).
|
Da, da, gledao sam utrku, ajd nek je i on došao do postolja. 😀
Razliku u bolidu i taktici neću komentirat, isto vrijedi za sve. Vidjet ćemo samo kako će Rusell skočit slj. Godine, iako maltene sve starta od Nule. Rusell/Gasly su mi definitivno favoriti, pored "premiuma" |
Gasly mi je super. Nadam se swapu :)
|
Opet? Teško. Svi super izgledaju dok ih ne staviš pored maxa :D
|
Oni su top "22" vozača, više ili manje tamo su s razlogom. Dovoljno je vidjeti kako je Gasly vozio u tricki uvjetima. Sljedeća sezona bi mogla biti jako zanimljiva, i puno realnija nego i jedna do sad. Nisam pratio F1 godinama, ali ova sezona me konačno iznenadila. I Albon je otišao na kratko pa je pomeo pod u DTMu.
|
Formula1 in 2021®
Global fan insight into the world’s largest annual sporting series (2005–2021) https://cdn-1.motorsportnetwork.com/...ortnetwork.pdf |
Bottas jos jedan motor, pa lol.
|
|
I bolje. Kao da u sportu nema već dovoljno drame same po sebi, nego oni idu stvarati još više fejk drame.
|
Bas me zanima kakvu dramu ce napraviti i sto ce ugurati u kontekst vezano za jucerasnji Maxov srednjak uperen Hami. Materijal vrijedan prikazivanja u samom traileru sezone uz nezaobilaznu teatralnu pa-ram-pam-pam-pam muziku!
|
Teško da bude išta od toga. I Maxa i Hamiltona je već ionako malo ima od prve sezone.
Fokusirali su se na ove kojima je egzistencija bitna i koji se moraju trgati za svaki bod, tu je najviše drame i stresa. Teško se i vozačima naviknuti na ovakav medijski interes. Dok ameri nisu preuzeli, ništa se nije pratilo van race weekenda. |
Citiraj:
Pa uopce i ne uzimaju dramu nego je sami stvaraju i izmisljaju, to i jest najgori dio. Ono uzeti sainza i norrisa npr koji su super prijatelji i montirati kao neku mrznju medju njima je notorna glupost. Rezu radio razgovore i montiraju ih u drugu pricu da izmisle neku dramu, tipicni americki reality shit |
Ako se dobro sjećam, Monzu su u onoj jednoj epizodi totalno izmasakirirali, da to uopće nije ni kronološki odgovaralo utrci. Mislim, drago mi je da ima takva serija koja diže i popularnost i imam nešto za pogledati da pokaže život izvan utrka, ali ne treba raditi takav show.
|
Drive to Survive nije za nas, već za ove koji dosad nisu pratili F1.
|
Istina. Cura čak pogleda sa mnom i bude joj zanimljivo, čak pretrpi i utrku. Više F1 nije samo 2h uzaludne vožnje u krug. Jako puno ljudi je u zadnjih par godina počelo pratiti F1, ili ponovno ili nikad prije nisu.
|
Znači drive to survive nemrem gledat. Vidim po logu da sam "pogledao" čak dve sezone. Jednostavno tolko dosadno da uvijek zaspem gledajući, a nisam inače od ljudi koji zakrme za vrijeme filma, zadnji put sam zaspao prije cca 7 godina uz milozvuke 2001 odiseje u svemiru.
Vjerojatno mi je teško gledat sezonu od godine prije znajući sve pa onda na to još ta lažna drama i nije dobro... |
|
Čista taktička utrka, svi odrađuju i nitko ne preuzima nepotrebne rizike.
Poslano sa mog HD1903 koristeći Tapatalk |
Top vožnja na kraju. Max ovo mora uzeti na kraju sezone 😎
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Kolko god bila dosadna, ovo je bila vožnja za naslov od strane maxa.
Ovo i sochi zadnjih par krugova ce mu donjeti naslov |
Ako nakon ovoga ne bude prvak, ne znam kad ce. Also, Mick MVP :D taman jedan DRS razlike da ga Ham ne stigne.
|
Citiraj:
Sent from my SM-G996B using Tapatalk |
Citiraj:
Odlična utrka, prvo sam mislio da će biti dosadno, ali onda nakon Alonsovog sukoba sa Masijem i potom osvetničkim pohodom na Alfe se cijela stvar zahuktala :D A kraj je bio meni prilično napet, jedno popuštanje gripa i ode sve, preciznost je bila maksimalna. Na um mi je pala Španjolska, ili je neka druga, kad je Max odlučio ostati duže na starim gumama i na kraju ga je Ham preletio. A šećer na kraju mi je dok Toto i Bono obasipaju Lewisa čestitkama, od njega samo muk :chears: |
Zna Lewis da će ove sezone put do naslova biti jako težak 😊
Šanse su podjednake obojici. Max brži, Lewis iskusniji. Ali zamislite ovo. Lewis osvoji naslov, nagodinu se mijenjaju pravila i posere npr. Ferrari. Max u tom slučaju možda nikad ne osvoji naslov. Netko će reći nemoguće, a ja samo kažem sjetite se Alonsa od 2007. 😉 Sent from my iPhone using Tapatalk |
Zack Brown ispunio obecanje koje je dao Ricciardu na pocetku sezone ako osvoji podium :)
https://youtu.be/OKPrQd_ujIM |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mene su u ponedeljak noge bolile koliko sam se izmorio zadnja 3 kruga a i opcenito kroz utrku haha.
A ovo sto aski kaze je jako realan scenarij. Ako Lewis osvoji i netko od team-ova ubode prstom u govno sto se bolida tice... uz budget limit i sve ostalo, bit ce tesko za stic ponovo na vrh bez obzira bio ti Merc, RB etc... S jedne strane bi volio da produze ova pravila jer je vrh stvarno nabijen i ima napokon par timova koji uz malo/nimalo srece mogu na podij i naravno, Max/Lewis rivalstvo. Al me s druge strane aero frustrira i cinjenica da se ne mogu pratit i utrkivat branik uz branik, tako da jedva cekam ground effect aute. Sve u svemu, fun times :D |
Ako ste zaboravili, Mexiko samo što nije startao ...
|
Tko prati sigurno nije...zanimljiv start
Poslano sa mog HD1903 koristeći Tapatalk |
Je, zanimljiv start... Verstappen ih je lijepo zaobišao..
|
Bas gledam od pocetka, kasnio sam, fantastican start Maxa! Sad bi moglo bit zanimljivo i za konstruktorski naslov
Sent from my SM-G996B using Tapatalk |
F1 sezona 2021
Nadao sam se da će Perez stisnuti i preći Hamiltona. Izgleda da ništa od toga nažalost. Još 5 krugova nade.
Šta jadnom Bottasu rade, ovo je nevjerojatno |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:21. |