![]() |
Meni je u petrinjskom potresu nastradao TV,
došao s posla našao ga na stalku kako visi pod kutem od 70 stupnjeva ne znam kak su žice uopće izdržale taj teret, radio je još tjedan dana i prdnuo. U najgorem slučaju zbog takvih stvari nebi konzolu držao okomito. Od prvog dana je doduše i držim vodoravno, čak i da hoću okomito ne stane jer je telka prek čitavog stalka, a konzola na polici ispod nje. |
Momci, molim pomoć.
Kreditna/debitna kartica ne radi na ps-u trenutno (zbog migracije na EUR), i jedini način za kupiti nešto je preko walleta. Ne mogu dodati na wallet jer ne radi kartica. :D Kako kupiti ps plus? Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Revolut isto ne radi. Dinerst isto tako. EDIT: Uzmem ova 3: https://www.ekupi.hr/hr/Elektronika/...949#tabDetails Dodam u wallet i kupim ps plus, hoće li to raditi? I trebam 100% potvrdu da li je moguće s walletom platiti ps plus. Ako da, kako? Vidim pod payment options ili add card ili enter 12 digit code. Što ako imam 3 x kod? |
Mozes preko bonova, kartice trenutno ne rade.
Ali bonovi rade. |
Moze se i aricashom - i bon i pretplatu.
|
Preko Aircasha kupi bonove i tak uzmi. Najjednostavnije
|
Ok, nikad nisam koristio Aircash.
Kako to ide? Uzmem bon, vidim da imaju 20 i 25EUR bonove. S tim bonom, dobijem 12-digit key koji ukucam i onda s tim kupim ps plus? |
Da, samo je neko na drugom forumu napisao da mu to s aircashom nije prošlo jer su bonovi u eurima, i da kodove nije mogao ubaciti jer je sonyev store naravno još uvijek u kunama.
|
Znači, čorak...
Još 4 dana traje akcija, nitko nema pojma kako kupiti mi se čini. :D |
Ovako, da bacim update.
Radi preko Aircasha, uzeo 3 x 20EUR i kupio PS Plus. |
Citiraj:
|
Koja je najpovoljnija i najbolja kombinacija 1 TB SSD sa hladnjakom za kupiti?
|
980PRO ali onaj s heatsinkom mi se čini kao odličan izbor.
Mislim da su oko 180EUR. |
Moja preporuka ide za KINGSTON 1TB FURY Renegade.
Brz i pouzdan disk. Koristim ga u PS5. |
KC3000 isto brz disk, a oko 1000kn je bio ...
|
na kraju me tu ispao 105€ + đabe dostava + đabe heatsink kome treba 1 TB:
https://www.crucial.com/articles/for...-with-heatsink |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni piše na checkout 85 eura... Zašto ? Odabrao sam HR
|
Citiraj:
|
Ekipa, jel rade bonovi za ps store jer kreditna i dalje ne prolazi, a extra je na akciji.
edit: aircash 3X19.91E ps extra aktiviran |
Sjetio se baš jučer...
The Lord of the Rings: Gollum? Ništa se o tome više ne priča... |
Razmišljam uzeti DS Edge kontroler (pro kontroler) ali 230 eura je paprena cijena.
|
Citiraj:
Inače, bacanje love. |
Igram cod, ne competitive ali dobro mi ide.. fale mi tipke ispod kontrolera. Pogotovo jer sam koristio onaj dodatak na DS4
|
Kad se ocekuje da ta nestašica o kojoj pričaju prestane? I to u HR? Da mogu doc u ducan i kupit disk verziju za 3800kn ilti 500€ bez dodatnih sranja igara, kontrolera, pretplata bla bla...?
|
Kada izađe PS 6, ako i onda :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne znam kako si opravdati cijenu od 1800kn kada bi se ps5 digital sa dualsensom da nije bilo nestasice prodavao po 3k. Ima korisnih stvari edge, ali da to vrijedi 1200kn više naspram obićnog kontrolera. Ne hvala |
Ako je netko pratio koliko često dolazi obicna plejka bez dodataka na stanje na PlayStation.com.de?
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Ja ju nisam mogao za frenda naći ispod 5000 za lijek (prije Božića).
|
550€ je disk službena cijena.
Sada nešto najavljuju za rujan onaj sa disk driveom kao dodatkom. Jest da je to sranje za sve potrpat oko TV-a, ali dobro. Valja se strpit i vijdet cijenu i dostupnost. |
Ma to je cijena za oči mazat ljudima... :D
Mislim da se u RH trenutno ispod 5000kn ne može kupiti. Ja sam imao sreću što sam svoju ulovio kako jesam. |
Ja sam prije par dana prodao disk verziju sa 2 kontrolera i dvije igre (gt7 i forbidden west) za 5500 kn.
|
Dobil sam ponudu 20% popusta jednokratno na DS edge, to je lijepa cifra. Kupil ga budem, živo me zanima kakav je kontroler.
|
Javi dojmove. :)
Ovak sam 100% siguran da ga neću kupiti, no ako se tebi dopadne, onda ću biti 100% siguran da ga neću kupiti. :D Jel zna netko, Spiderman Remastered, postoji u Disk Verziji? |
U se-marku imate digitalnu verziju za 4900: https://www.se-mark.hr/ps5-digital-g...ia-remote.aspx
|
Citiraj:
Ovdje su objasnili: https://www.hcl.hr/vijest/marvels-sp...a-igra-161442/ |
Citiraj:
Frend kupuje, ima Miles Morales, pa nek nadogradi, nema druge. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:58. |