![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jedino da mozes rec da imas :) |
Citiraj:
Mislio sam i ja preć sa 1080ti na 3090 al mislim da dupla razlika u cijeni izmedu 3080 i 3090 ne opravdava onih 20ak % više performansi šta 3090 donosi i tak da čekam da se cijene normaliziraju i možda nas ATI* iznenadi. *AMD |
Citiraj:
Plus to sta si ti reka - mora se imat! |
ja kad gledam flegmu volim da to bude u bar 300 frejmova
|
Jel se zna kad izlaze recenzije za 3090 i 3070?
|
Citiraj:
Ma ono, teski sam gadget/tech freak i volim uvik imat "dobre" stvari. Znam da mi 3090 vrlo vjerojatno ne treba za moje penzionersko igranje, ali 3 ekrana, Tarkov i ostale pucacine koje zderu hardver, mislim da ce mi dobro doc. Uostalom, bit cu miran onda bar za sljedecu generaciju Intela kad izadje, necu morat kupovat GPU vec samo platformu mijenjat. :) Citiraj:
|
Citiraj:
|
https://wccftech.com/nvidia-hints-at...h-20gb-memory/
... Navlakuša samo takva. Očekivano od kožnatog, znači ide 20GB verzija 3080, ali kao čekaju službene cijene od "Big Navija" pa će najava par tjedana iza 28.10. :((( |
Mene cudi da im se vec nije krenila crashat stranica, vjerojatno ljudi refreshaju ko ludi.
|
Pa Tom "nikad ništa ne pogodi" iz The Moore Law is dead je najavio 20gb verziju RTX 3080 ima sigurno par mjeseci, te je baš rekao da čekaju AMD da ju izbace
|
Ja uspio dogovorit da se proba kupit 3080FE sa De stranice, sada se ceka.
|
U protisu je online kartusa, 8k kuna
|
Citiraj:
ravno 1k € :D |
7500 palit
ali nije mi to baš onih ~5000 koje smo očekivali |
Pa cuj razlika u porezu je to. Moraju i oni od necega zivjet.
|
Citiraj:
|
ALI pise Raspolozivo (u protisu), stoga navali narode :).
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jos nije 15:00
|
Ima i GW Phoenix zs 7900 u Futuri, navali narode, Nvidia.de jos nije otvorila sajt
|
Ode palit iz protisa xD
|
hahahaha, nvidia.de - out of stock
|
Caseking.de kihnuo u tocno 15,00 :D
|
out of stock na nvidia uk @ 14:01
|
Pfffff....meni na nvidia.de jos pise isto xD
|
ali ovo vise izgleda da je iz notify me otislo na out of stock nego da je ikad postojalo add to cart
|
Meni ni nije, znači notify me -> 500 x refresh -> out of stock... ni u kom trenutku nisam vidio add to cart... tak da piši kući propalo... :)
EDIT: a čak im ni web nije pao kao recimo caseking.de... pitanje kakav stock su opće imali... |
Dok cekamo da se opet pojave :)
|
|
ma nvidia site je cista prijevara. Nit je pao site, nit se usporio, add to cart nikome nije ni bio dostupan...
Caseking, scan uk, overclockers uk svi crashani... |
1 privitaka
Evo sa overclockersa...
|
klasika :D
Znači 90% ljudi mora čekat 10 mjesec ili drugi batch? EDIT; nigdje EVGA kartica, valjda dolaze kasnije ovaj tjedan |
Citiraj:
Koliko vidim i proshop je out of stock odmah. Citiraj:
|
Ja sam uzeo Zotac Trinity sa CU, doduše u 10om. mj. je isporuka ali nije mi hitno...
|
Ta 3080 je ko korona. Svuda se priča o njoj a nikoga neznamo da je ima.
|
Citiraj:
A svejedno ces dobit prije nego netko tko naruci u 10om mjesecu, pa si ok. Koliko je ispala cijena na kraju? Moze link da model da ju pogledam? Thx |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:57. |