![]() |
hmm, al tu si izgubio komfor, pay and forget
svaki mjesec odlaziš kupovat gift card |
Evo i meni prvi mjesec naplaćeno produljenje YT Premium (ARGENTINA, bluestack) kojeg sam aktivirao 14.12. nakon puuuno godina Argetinskog family komfora .
Vidjet ćemo do kad će trajati no prolazi jednostavna naplata s Revoluta, ja sretan dok traje. |
Citiraj:
Napucao gore gift carda za dvije godine. Nakon dvije godine opet napucam |
Ima se para... :D
Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Isprobao ovu metodu danas na iPad-u za Femili plan i odradilo sve po PS-u :D Za početak stavio gore 25€, taman za nekih 6 mjeseci premiuma pa ćemo vidjeti kako će se ponašati ;) |
Isto i kod mene. Proslo sve super sa tom metodom
|
Citiraj:
|
Evo info za vlasnike iphone, osim brave browsera koji blokira youtube reklame, imate opciju Revanced aplikacije sa app storea, 8 eura godisnja naknada, vrti youtube i youtube music bez reklama. youtube music pustam u autu prek blututa.
Ak vam se ne zajebava s karticama i guglom |
Ma ja na kraju Safari koristim za youtube sa AdGuardom. Kad zaključam mob moram na lockscreenu stisnut play i onda dela i sa zgašenim ekranom.
Kolko malo gledam yt sasvim ok alternativa |
Citiraj:
To je YouPIP -revanced? Sent from my iPad using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
yes |
Citiraj:
Za drive bila akcija prva 2mj po 0,26€ , od sljedećeg mjeseca ide po 1,10€ Ništa posebno nije rađeno, VPN na Ukrajinu, logirao se onda na google account i probao aktivirat |
Nije direkt vezano pitanje za premium ali...
Nego kada niste logirani na YT jel možete pregledavati video ili vam piše Citiraj:
EDIT: bio sam na jednom računalu spojen na VPN. Ali čudno da mi se to pokazalo i na drugom koji nema VPN. |
Citiraj:
|
Jesam
Ali brže mi nekak radi revanced 8 eura za godinu dana mi nije teško dati |
Nije problem u 8€ godisnje, nego sto opet dobijem YT web interface a ne onaj "aplikacijski". Isto to imam i u Brave-u tako da ne vidim prednost ovoga.
|
Meni vise na aplikaciju vuce koristeci Revanced nego na web sucelje kao na Braveu.
Probaj free sa pun k reklama samo da vidis kak radi youtube, ili euro za mjesec dana plati |
Firefox mobile + ublock origin i bok. Koristio sam u par navrata revanced + microG i u par navrata sam imao dojave "pokušaja prijave na moj google račun" sa Windows klijenta iako je jedini kojim se služim bio ugašen (dakle ne sleep/hibernacija/modern standby). Prvi put sam mislio da je slučajnost, drugi put sam reko - nope.
|
i onda nebuš otišel u Argentinu / indiju i uzel orginal premium
Naravno da bum |
Citiraj:
|
Citiraj:
Prvi puta sam skinuo s neta sve gotovo. Drugi put sam Patchao. |
Citiraj:
|
Gotovo iskljucivo koristim youtube na laptopu, a tu su mi Firefox+uBlock sasvim dovoljni. Ako bas moram na iPhonetu, onda Brave odradi posao kako treba. Na TV ako gledam, onda Smarttube.
Dok sam koristio Android telefon, Revanced mi je radio odlicno. Steta sto ga nema u tom obliku na iOS. |
Citiraj:
Jel nije bolje za 2-3e usrećit sebe i još 5 ljudi koje poznaješ sa original premium Youtube i Youtube music accountima? Da kucnem u drvo Ukrajina me još dobro služi. |
Nema potrebe kad mi vec ovo sa uBlock radi savrseno za sada. Osim toga, neda mi se sada poseban acc samo za Youtube praviti, a ovaj primarni necu riskirati takvim egzibicijama. Vec 20 godina ga koristim i sve mi je gore :D
Ako ovo sto sad koristim prestane raditi, onda cu razmisljati o Premiumu. Vidim da za iPhone postoje ove metode preko App Store. |
Citiraj:
|
Onaj "trik" sa gift cardovima za Indiji nastavlja bez ikakvih probleme
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b46df0089c.jpg |
Citiraj:
Još uvijek radi, uredno se naplaćuje u USD, suprotno infu da neće raditi ako nije ARS Sent from my iPhone using Tapatalk |
Tražim/kupujem family slot.
Ponude u DM pliz EDIT: rjeseno. Hvala svima koji su se javili Sent from my SM-S928B using Tapatalk |
koliko može sad koštat neki premium najjeftinije grupno u kombinaciji i na kolik uređaja ga mogu koristit?
|
Iskočila mi reklama, kolko mi se čini legit je, čak je firma EU based. Ugl, nudi sheranje servisa, između ostalog i Youtube
https://app.spliiit.com/marketplace |
Pozz..
Trebao bih jednu pomoc. Znaci danas mi je sogor poslao da prijavnicu za youtube premium obiteljski paket on ima pa da i mene ubaci unutra. Ja vec cijeli dan klikam da se prijavim i svaki puta kad stisnem da se prijavim dobijem poruku Već ste u obiteljskoj grupi Istodobno možete biti dio samo jedne obiteljske grupe. Saznajte više Ja nisam ni u jednoj obiteljskoj grupi i neznam zasto dobijem tu poruku??? Dali je netko imao slican problem? |
Poz, trazim family slot
|
I ja, ako ima netko, može PM.
Pronašao, hvala! |
Pozz, također trazim 1 spot ako netko ima :)
Edit: Rijeseno expresno ;) |
neš su drkali po jutubu, sad je default prozor full veći, prije si imo manji ekran, pa povećaš, i onda full screen
sad je velik, veći, fullscreen možda haluciniram al previše sam na tom sajtu da bi mi promaklo tak neš |
Vi koji uzimate slot u family paketu tu na forumu, da li uzimate to sa svojim primarnim racunom ili radite poseban racun samo za youtube?
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:35. |