![]() |
Dobro, vidi, ti imaš svoju teoriju, ja svoju i nećemo se uvjeravati čija je točna ;)
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Bojim se Qualija. Ne samo da će Mercedes imati 1-2 već bi mogao i RB biti ispred. :lol2:
Pazite šta sam rekao. To bi bio zadnji čavao u lijes. |
Kimiiii :roller:
Ženska ga nakon ispadanja iz qualyja pita "what was the car lacking?" A on: "Obviously some laptime" :D |
Suza suzu goni. Jaaooooo.. :care:
Ovaj pol sam slavio kao da je prvenstvo osvojeno!! Haahhahahaha.. 1020ps Mercedes pa koliko onda ima Ferrari. Šalu na stranu.. Temperatura staze 49C, gume u radnom prozoru i odmah si konkurentan. Mercedes je vozio samo dva kruga po setu guma, Ferrari 4 ili 6. Eh da su stare gume sve bi to bilo drugačije. Vettel posramio Charlia ali mali je definitivno budućnost. Utrka je potpuno otvorena. Sve je moguće. Da su bar sve staze ovako ravne i brze. |
Ovo su oldschool staze prave trkace, a ne ona moderna govna tilkeova.
Bravo ferrari, bilo im je i vrijeme, vettel nije 17 utrka imao pole postion bokte Wunderkind opet podbacio hehe Bravo za renault, izgleda da su dobar upgrade napravili. Riki fantastican rezultat za reno. Ne sjecam se kad su bili p4 Sto je bilo maxu, nisam gledao q2 |
Probao se kvalificirati na žutim gumama za utrku i uletio u gužvu i bio 11. Onda je otišao u boks po crvene gume pa je zbog unfala Magnusena bila crvena zastava. Puno nesreće za Maxa.
Vidim ne voliš baš Charlia. Drug javi se. Na aparatima smo!! :no2drug: |
Dečko je ok, ali ne volim kad se stalno melje o njemu ko da je Isus krist uskrsnuo u njemu
|
Na fešti sam. Nemam ppjima što imkako. Samo odojak i more vina vidim
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Zanimljivo mi je da na "Power" stazi imamo 4 Renault motora u prvih 10 a samo jednu Hondu, nema dotora Helmuta da nesto kenja kako je Honda jaca od Renaulta :) :D?
|
Ha sam pijan ko guzica, ali sam vidiocna autosportu da su Ferrari i Vettel prvi
Sutra se gleda, porasli su mi apetiti 😃😃 Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
|
Drugadir slavi mclarenova oba bolida u q3 :D
|
Bome ga je dobro stiso Vettel na kraju, totalno nisam očekivao. Plus fino izmiješan grid, renaulti isto napred :D Danas se gleda.
|
Pujebote kakav overload sinoć... nisam cugo više od godinu dana a sinoć masakr odojkom, paradajzom, lučinom, telićem ispod peke i hektolitrima vinčine.
Danas niko da mi slučajno kakvu hranu nebi pokazao jer na samu pomisao o hrani sam ovakav: Qualy odgledao na YT, no nije još to gotovo, još Vettel može pokloniti to :) McLaren odličan, stvarno sam se s razlogom olešio jučer :) a sad odo natrag u horizontalan položaj ... :chears: |
O dobro jutro Drug. :goood:
Mislio sam da ove godine neću vidjeti pokislog Tota ali sinoć je ostario koju godinu. Nevjerojatno P2 su ali kao da im je netko umro. Tuga, bol, nevjerica i razočaranje. Šta jel oni baš moraju ubiti i pobijedit svaku utrku ili je kraj svijeta? Ne kuzim, prvenstvo samo jos matematički nije riješeno a oni pobijelili sinoć u boksu. Neprocjenjivo.. Što se tiče utrke, bit će jako teško. Opet će biti problema sa gumama. Navodno da kod mercedesa traju dosta duže. Budemo vidjeli. Bar se može reći da još nije gotovo za razliku od prošlih utrka gdje je bilo gotovo još prije utrke. :lol2: Mercedes odmah zagrije gume dok Ferrariju treba 3,4 kruga više. A budemo vidjeli i tih 1020 konja sutra na pravcu uz DRS. :rambo: Jučer je riknula jedna nova mašina od Mercedesa. Panika??! |
Ima kakav link za utrku veceras?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
imas pm
|
Pripremiti kokice, skloniti staklenu ambalažu i teže objekte van dosega ruku, ... :D
|
Bili ste mrtvi i tihi 8 mjeseci. I sad jedan pole position, već je naslov u ciljniku. A još u FP1 u petak "je sve gotovo" :D
Nemojte bit babice :D Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Misliš da ovi iz Maranela nisu kontaktirali vidovitog Milana i babu Vangu ?
Sve mi se čini da ipak jesu :D |
Vidite da je čak i Hamilton vesel kaj je Ferkan na PP-u. Čoeku već dosadilo voziti na 50% svojih mogućnosti. Danas konačno bude i sa njega otpala patina :)
|
Citiraj:
A i ovi u Mclarenu slave. :goood: |
Opet ovo smece od F1TV-a ne radi, prestrasno.
Moze neka dobra dusa link prijenosa. |
A bas je nusproizvod od usluge -.-
|
Citiraj:
A ovi što slave u McLarenu, stvarno ne znam što slave :D No kako to da ta moćna Honda ima samo 1 motor u top 10 dok najslabiji Renol ima sva 4... hmmmm... ma sigurno je netko kriv. Masoni? Sent from S7 Presidency Phone |
Volio bi biti optimističan poput tebe ali nemam optimizma ove godine... čak bi danas stavio pare na laganu pobjedu Hamiltona.
Ja mislim da si i ovi u RBlu cupaju kosu zbog Honde. Haahahahah |
Pa eto. Ham ima kvar.
Sent from S7 Presidency Phone |
Ima on kvar u glavi. Sere mi se od njegovih izjava svako malo.
Ovo je prestrašno. Mclaren brži od RBla bez DRSa. Haahahahahha |
Citiraj:
|
Bit ce opet refundiranja, debili... ocito im baku nije bila skola. A meni su radile australija i kina, prvi fijasko mi je bio baku, pa sam odustao od gledanja u live prijenosu i sad se opet narajcao pa sam ga eto dobio u pak. Samo se bezveze nazivciram u nedjelju. Necu vise :D
Ako netko ima kakav public stream, mogao bi baciti oko. Pivu cu svejedno otvoriti |
Evo Plan B u ferrarija. Panika!!
|
Ne razumijem ovu taktiku Ferrarija...
Vettel je isao u boks, Hamilton je isao u boks i onda Leclerca ostave 7 krugova duze bez razloga. 2s zaostatka, a sad 10 iza Hamiltona... Nece im to pomoci da uhvate P2. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
Pitanje je uopće da li će Vettel zadržati 1. Mjesto. Hamilton se opasno približava.
|
Ham je pojeo 3 sekunde u 7 krugova na Hard gumama. Biće do kraja party.
E sada panika 30 krugova. Sada moram po pivo.
Vettel više ne radi DRS. :hitthewal: |
Ohohohoho... van pa preko cijele staze :D ovo bi moglo biti +5 sekundi :)
Mercedes ubija na H gumama.
Bit ce gusto 😃 Ferrari jako brz na pravcu. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
Citiraj:
Hamilton ne može više. Sada samo ostaje šta će Sudac reći. |
Zbog cega bi to trebalo kazniti Vettela?
Pobjegao mu je zadnji kraj, otklizao je preko trave i najbitnije za kaznu, nije bilo kontakta. EDIT: Gasim. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
Koliko god ne volio Pepelka, fuck this.
Ne zbog opasnog manevra nego zbog utrke do kraja jer će se sad Ham voziti ko cuckold u 5 sekundi i neće više napadati :( Sent from S7 Presidency Phone |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:06. |