![]() |
M4 ima najmanji horizontalni recoil, isto kao i QBZ (ilitiga kineski Famas). Po meni AR-ovi idu(fully attached): M4, AK, QBZ, Scar. Grozu i Aug ni ne vidim skoro nikad.
|
Citiraj:
AKM je smeće za mene, nikad nisam znao igrati s njom, nikad niti neću, zato ju zaobilazim. Moraš shvatiti, sve je ovo subjektivno, ovisi od osobe do osobe. Ja pričam svoje iskustvo, ne iznosim činejnice. Tebi leži QBZ? Super, drago mi je. Meni ne. AR-ovi -> M4, QBZ (u novoj mapi), Scar, M16, AKM. Groza i AUG mi leže, ali rijetko kada ih imam. |
Meni je isto QBZ koma, ja sa njim ni na close combat nemogu
M16, M416 su mi ok Mada sam počeo sad za close combat UMP45, Tommy Gun ili S12K i uzmem za long range Mini ili Kar |
Citiraj:
|
QBZ je ok ako se napucavaš u selu iz nastambe u nastambu s likom na 50m. Sve iznad toga je useless. Probao sam s 6x scopeom, ne možeš kukuja pogoditi s njim. Treba mi 10 metaka da skužim uopće kako funkcionira puška, kada nakon 10 metaka mislim da sam skužio, ili sam mrtav ili se protivnik sakrio.
Zato ju zaobilazim. M4 je još uvijek OP. |
Nije to zato šta je puška smeće zbog statsa već zato jer je bugana
https://www.youtube.com/watch?v=890thQ54NCs |
E, to nisam znao.
Zato ju ni ne koristim. |
Meni i dalje nema oruzja do M16. Bilo close ili long range, najkonzistentnije mi je oruzje. I dalje mogu oderat zavidan broj klikova po sekundi tako da u mom slucaju to je najidealnije oruzje za sve situacije :D
|
I meni je odlična puška, ali nekako se bojim igrati s njom, pogotovo u late game.
|
Meni je za late game daleko najbolja kombinacija M16 + UMP sa silencerom. Sniperi postanu obsolete u većini slučajeva ako je zadnji krug na nekom zatvorenijem prostoru. Ali pošto uvijek igram duo ili u squadu, se pokrijemo raznim nauružanjem.
Ali zato ni ja AKM ne mogu smisliti. Full je nepouzdano oružje. Jednostavno nema udaljenosti na kojoj je bolje od ostalih. Na blizinu presporo puca, na mid range je recoil retardiran, a na većim udaljenostima ima daleko boljih izbora. |
po ovome što čitam ovdje, sve je stvar osobne preferencija i kako kome što paše, baš je široka paleta oružja koja nam pašu, od m4 do m16
što se akm tiče ja ga volim, pogledajte shroud stream (znam, loš primjer, shroud je pro :D) ali što lik radi s kalašom to nisu istine |
Ja ne koristim uopće te SMG puške.
M4 ili M16 ili SCAR + SKS/SLR/Kar/M24/AWM. Te kombinacije. Silencer sam prestao koristiti davno. Osim na sniperu. Ovako compensator i maži. Uspio se ponovo ugurati u 2k rating jučer, mislim da sam blizu 100 čiken dinnera sve skupa solo u nekih 500h gaminga. |
zake si prestao supresor? meni najbolja stvar, iako imam osjećaj da mi je puška onda slabija, al to je asmo osjećaj jer je tiše valjda
|
Ništa ti ne znači na borbu na blizinu suppressor, puno je bitniji recoil oružja a tu Flash Hider i Compensator pomažu u odnosu na Suppressor. Na DMR/SR oružjima se isplati koristiti Suppressor jer te ne čuju tak jako na 300njak metara.
A koji DMR/SR koristite? Ja preferiram M24, Kar, Mini pa tek onda SKS. Predivlji mi je SKS. Jedino ako imam Compensator, Thumbgrip i Cheek Pad. A UMP koristim di god stignem. Ako ga vidim na podu bacam sva oružja. Stavim compensator i vertical grip ili thumb grip i rokaj miki. Laser je do 100njak metara. Nakon te udaljenosti ionako vadim snajper. |
Citiraj:
Sniper mi je odličan s supresorom, pogotovo na veliku udaljenost. 8x scope i supresor i spamam po protivnicima a oni trčkaraju oko drva jer nemaju pojma odakla pucam. Znači ako koristim M4, M16 ili SCAR - Compensator -> Flash Hider -> Supressor Sniper - Supressor -> Compensator -> Flash Hider |
Jebe se meni za Shrouda :D
Ono što znam da rijetko tko ima dobar headset. Svi ove gejmerske furaju i positional sound im je loš s nabijenim bassom. I supressor je savršen za abusat takve igrače. U večini slučajeva počnu samo skakutat u panici i okretat se za 360 jer nemaju pojma od kud ih netko gađa. A UMP je inače zvijer od oružja, samo što ljudi misle da čim je SMG da je automatski lošije oružje. |
od snajpera meni je SLR odličan, volim naravno nać KAR ali SLR mi je ubojitiji jer mogu metak za metkom, to mi više odgovara
|
Ja sa SLR-om nemam sreće. Kad god ga pokupim poginem unutar sljedećih 5min :D
Tako da ga izbjegavam :D |
Citiraj:
Ovisi na kojoj razini igraš i s kim, ja mislim. Recoil je meni daleko važniji od toga da li me netko čuje. Pogotovo kad znam da mogu 90% fightova dobiti 1 na 1. Neka napadaju, boli me. Ali compensator + vertical grip, M4 se ne miče. |
M4 i M416 (zapravo HK416) nisu iste puške, kužim da ekipa kaže M4 da ne izgovara M416 jer je predugačko ali mene malo iritira kada čujem M4, jbg.
Inače meni osobno je najdraža puška M416 jer kada je full equipana najbolje mi leži, sa QBZ-om ne mogu ništa pogodit i bolji mi je AKM na bližu borbu jer istopi armor a i bolje kontroliram recoil. M16 mi je bio među boljim puškama i volio sam s njom igrat na mid range + 4x scope ali od kada su promijenili recoil puška je smeće i zato mi je Mini sad bolji. Vector je čudo i nedo Bog da ga protivnik ima na close range jer ću svaki put zaginut jer istopi lvl 3 vestu u sekundi. UMP gotovo pa i nema recoil kada imas grip ne njemu pogotvo sa suppressorom. Od snajpera prefiriram M24 prvo pa onda Kar98k, od poluautomatskih mi više paše SKS jer mi SLR ima sporiji metak (možda samo meni). Nova mapa me podsjeća na community map od BF4 zbog zelenila i odgovara mi brzina igranja i loot. Naravno FPS na novoj mapi lošiji nego na velikim mapama. Trebali bi stvarno optimizirat igru pa tek onda ubacivat estetiku i skinove.... |
Lošiji FPS, zašto?
|
Ne znam, imam puno više frame dropova i općenito manji FPS. Ni ja ne razumijem :wtf2:
|
Aha, na taj dio misliš.
Meni Mini BR radi 30% bolje od BR-a. 150FPS-a, odlično radi, bez ikakvih problema. Mada i BR radi super zadnjih par dana. Igra je opet ono nešto, kao što je bila nekad. |
Možda je do mog GPU-a, ipak Unreal radi lošije na Radeonkama.
|
Ma nije do grafe.
Optimizacija je u pitanju. Možeš ti imati konfu od 15 000kn, i ne imati sreće i neće ti raditi kako treba. Sve je to normalno kod njih. Bude, kad tad. |
Čak i Šraudu koji ima 8700k na 5.2ghz i 1080ti zašteka sa frejm dropovima. Onda svi znamo kolko je sati
|
Se isplati dati 20 eura za igru? iako sam totalni noob sto se tih igara tice, instalirao sam par free (h1z1 i jos neku Cuisine royale), ali sam jako malo igrao, dok mi se PUBG cini dosta ozbiljnija igra, pa me zanima, dati ili ne dati?
|
kupiš, probaš, ak ti ne paše vratiš i refundaš unutar 2h igranja i gg
|
Citiraj:
Po meni najbolje uloženih 150kn u zadnjih par godina u gaming. |
se moze refundat i sa instant gaminga?
|
Daj ne kompliciraj. :) Uzmi na steamu, odigraj sat vremena i vrati igru. Pa ako ti je do par eura, onda kupi di već misliš :)
Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
|
Problem je sto mi Steam ne prima karticu, ne znam iz kojeg razloga.... Dok na instant gamingu mogu bez problema kupovati
|
morat ćeš riskirat
|
|
Peč će bit lajv u 4 ujutro po našem vremenu
|
Naravno, sada će se sve vrtiti oko tih misija i premium passa...
Ovo za zvuk koraka mi se sviđa. |
|
obozavam malu mapu :D odmah akcija,zelene municije po svuda,tako da sam za minutu dvije loota spreman za rat...
ump,vector,m416 najdraze puske od snajpera slr i sks kako vam idu misije u event pass? |
Nisam kupio tako da sporo, više manje.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:28. |