![]() |
Evo ti slika rudnika:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=284448 Na sva ostala tvoja pitanja je već odgovoreno po raznim temama pa prošnjofaj malo |
Hvala na linku, neznam kako mi je promakao. Nije mi na kraj pameti bilo da je kod nas ta scena toliko jaka, pa tamo ljudi imaju cjele podrume s rudnicima.
Pa reko da onda ptiam experte, buduci ste ulozili u sve te graficke, sto se ocekuje kada navodno krajem ove godine Etherium predje na visi nivo i vise nece ici s grafickama? jel ide rasprodaja ili ce se nesto drugo majnat? mislim jel netko od iskusnijih se usudi predvidjeti buducnost i rec da ako si sredim rig da ce se uvijek nac nesto za majnat? |
Citiraj:
Ebem li ga, meni stize danas , ja uzeo na racun toga da ce mocu 8 grafi staviti, pa samo slazem. https://www.youtube.com/watch?v=NtxMhBWcxW0 Samo moja je Asusu Z280-a Prime...ali eto Fripper kaze da nece raditi...a dobro rx580 svakako nema vise za nabaviti ...slozicu gtx1070 ili 1060 ako se budu dale naci.. btw vecita rasprava na forumo oko poreza :D |
Evo jedan zanimljiv podatak sta mi stiglo na mail:
Kraken to Charge Almost $7 for Bitcoin Withdrawals The effect of Bitcoin fee increases on businesses continues. This time, in a circular to customers on Thursday, Kraken, announces BTC withdrawals will now cost $7, a fee that “brings the withdrawal fee more in line” with costs. However, the new withdrawal fee will be a fixed 0.0025 BTC per transaction, currently equivalent to around $6.75 which is extremely high, given that an optimal transaction fee is currently around 0.00094920 per avg. transaction. “Kraken always pays a miner fee that is sufficient to ensure transactions are processed quickly.However, the average miner fee required to prioritize and confirm Bitcoin transactions has been increasing for some time without a corresponding increase in the fee we charge to clients.” Izvor: https://cointelegraph.com/news/fee-f...in-withdrawals |
To je sad nezgodno, ako zelis BTC moras platiti veliki fee, a ako zelis eure onda moras na banku povlacit a ako povlacis puno i cesto sjest ce ti ovi nasi lihvari na vrat pa opet nije dobro. Pat pozicija.
|
Nije Kraken jedini koji postoji, imate i Coinbase i Cex.io. Mislim da im je fee još manji nego Krakenov, a tu su i hrvatske BTC mjenjačnice s mogućnošću isplate casha na ruke, tako nije smak svijeta...
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Gledam na poolu: last share
17-06-10, 04:53:17 (4 hours ago) međutim, miner jw uredno radio do prije 10 min, kada sam ga ugasio. Pregledao sam i logove, sve je bilo uredno. Wtf. Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk |
dwarfpool ima problema nekih, najvjerojatnije ce se ti shareovi naknadno obracunat
|
Ja se maknuo s dwarfa, neda mi se spekulirat sto ce biti 5h je previse...
|
Citiraj:
Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk |
Hej,ovi decki sto imaju 10+ kartica, kako ste poceli da se bavite sa ovim? Mislim da li ste bubnuli 10 k eura za rigove ili ste poceli skromno, sa jednom, dve tri kartice,pa sto kartice zarade vi samo dokupite opreme ? :)
I da, ja sam u ovoj prici oko mesec dana, i ja vidim da je pravi novac u trjdanju a ne u kopanju ...:) e sad kopati moze svako, trejdati bas i ne. Da li trgujete i kako vam ide? |
Citiraj:
|
Citiraj:
https://ethermine.org/ |
koliki vam je prosjek za zadnja 24h?
meni na ethermine je 162MH/s iako mi na mineru uredno varira izmedu 174 i 176MH/s |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
meni pokazuje točno, 30.170mh/s u majneru, 30.17 na drafpool-u (dok je radio, sad je već 8 sati offline)
|
Kaze database migration, ali da pool radi normalno tak da vjerojatno nismo nis zgubili
|
Ja imam ukupno nekih 980 MH/s, a average mi je na cca 860 MH/s
|
znaci nije samo do mene :)
na nanopool-u za sia mi pokazuje dobro 1791MH/s (cak malo i previse) |
meni je sinoc miner uredno radio a na na etheru mi uopce nije priznato 3 sata rada, jel i vi imate toliko stale shares po satu cca 3-8 komada
https://s16.postimg.org/jbr3vh869/Untitled-2.jpg |
Isto sinoc mi nije priznalo 3 sata rada, stale shares mi je u prosjeku 2-3% po satu
|
Last share:17-06-10, 08:54:16 (5 hours ago)
Updejtali su nešto |
koliko je uopće važan share rate?
na dwarfpool-u imam prosjek oko 60 po satu dok na ethermine oko 30 dwarfpool serucka u zadnje vrijeme, u tri dana tri puta server down ali je share rate veći nemojte mi samo opet reći da "imaš GOOGLE" nego želim čuti od vas iz prve ruke |
E ljudi imam problem, imam 90% share rejected na dwarfpool-u, koristim claymore
Ovo iam u bat EthDcrMiner64.exe -epool eth-eu.dwarfpool.com:8008 -ewal 02252d70c3ac6394ac45f5af3d2924336b8cff11 -epsw x -allpools 1 3x rx 580 , nisam dirao bios nism dirao clock Neko? Ne mogu nista da izgooglam. |
obriši -epsw x - allpools 1 i upiši svoje ime riga npr. /DigitalVHS
meni je tako posloženo i radi, nemam ni jedan rejected EDIT: copy/paste ovo u start.bat EthDcrMiner64.exe -epool eth-eu.dwarfpool.com:8008 -ewal 02252d70c3ac6394ac45f5af3d2924336b8cff11/DigitalVHS |
Par pitanja:
- Planiram ići na ZEC-a ,da li moram koristiti pool? - Ne mogu skužiti da li je pool isto što i mjenjačnica jer koliko sam skužio ne preporuča se rudariti direktno u wallet? - Koji poolovi su preporučeni za ZEC-a ? |
Citiraj:
Odradio i dobijam ovaj error This pool (eth-eu.dwarfpool.com) does not support Etherium adress to log in (or requires worker name in "login.worker" format ) and cannot be used for devfee mining,therefore it is not supported Howevr you can mine in this pool if you specify "allpools 1" option default pools ( differnet from thsi pool) will be used for devfee. Miner hoce da se pokrene samo kad dodam -allpools 1 ali odbija skoro sve serove |
ne razumijem, meni radi normalno s tim commandom bez -allpools1
sorry i ja sam novi u ovome, možda treba nesto drugačije podesit za rig sa više kartica pregledaj par stranica unazad, možda ima kakva informacija |
Citiraj:
|
probaj sa drugim poolom, npr
EthDcrMiner64.exe -epool eu1.ethermine.org:4444 -ewal adresa.user |
meni smrdi na krivu wallet adresu, kaj nebi eth trebao pocinjat sa 0x
|
Citiraj:
Citiraj:
Evo sad su mi driveri prestali raditi..korisim 17.6.1 ...mozda je u drajverima problem?? |
da te nije poloniex banao jer ne dozvoljava samo povlacenja valuta nego moras i trejdati
|
Nije, trejdam svakih 2,3 samo zbog toga sto zanm da se mora trejdati ako drzis tamo valute.
Nemam pojma jedino mi pada na pamet da probam sa drugim drrajverima i da pokusam samo sa jednom karticom |
Citiraj:
Edit: to ti se vidi u tvom quote-u iz posta #1388 ;) |
e da se i ja javim
driveri prije 17.5.1 mi se vidi sad su dosli 17.6.1 kad se komp digne .. memory controler je odmah na 100% sa starim driverima je bio na 0 .. a kad sam miner pokrenuo .. 93-94% šta vi mislite ? |
kod mene primjer:
na dwarfpool-u je ( / ) xxxxxxDA967/ARROW na ethermine.org je ( . ) xxxxxxDA967.ARROW - epsw x lijepo napisani primjeri na pool-ovima sad neznam zašto njemu navodi allpools 1 |
allpools je meni kod slushpoola trebalo jer slush ne podrzava dev fee mining
Sent from my Mi Max using Tapatalk |
Nista, drugi poolovi odma odbijaju serove i resetuju miner
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:42. |