![]() |
Citiraj:
Svoj osvrt na igranje repke i tekmu protiv Portugala sam napisao na stranicama ranije. Ovo sto sam sada napisao je cisto osvrt na jos jednog velikog hrvatskog strucnjaka na klupi hrvatske reprezentacije, koji je prije toga vodio Dinamo, a prije Dinama - NK Mraclin, ono. Plus, da ne spominjem zabranjeno ime sveca, alfe i omege hrvatskog nogometa, koji i dovlaci ovakve vrhunske strucnjake i koji je jedan i jedini razlog zbog kojeg i dobiju tako visoku poziciju. Anyway, ne da mi se vise ulazit u to.Ovo je zadnje sto cu napisati u vezi Ante Cacica i repke. Veceras hocem da Island izgura Engleze, da ih dodatno brexita malo. :D |
Citiraj:
Samo to, ništa više. |
Ako se vec nece dofurat pravog covjeka, bolje da ostane. Igraci su ga prihvatili, repka dobro stoji ja terenu i dobro igra, a s vremenom ce nauciti da mijenjat moze i prije 80. minute.
|
Za mene je podbacaj ne uci medju 8 s ovakom momcadi.
|
Kada već pričamo o izbornicima, nekoliko sam puta čuo u zadnjih par godina izjave vrhunskih nogometaša i trenera - Koja je razlika između (vrlo) dobrog i vrhunskog trenera?
Dobar trener će pripremiti svoju momčad prije utakmice, a vrhunski trener će taktički reagirati na igru svoje momčadi tijekom utakmice. Čačić može u ovu prvu kategoriju sigurno, ali u drugu nikako, a to je vrlo često razlika između prolaska i ispadanja u današnjem nogometu. Btw ako netko misli da mi uvijek pretjerano reagiramo na neuspjeh naših nogometaša ... taj sigurno nikada nije pratio španjolski tisak i njihove reakcije. Eno ih, već traže smjenu Del Bosquea :D |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Salu na stranu, ako vec ne zele 'pravog' i kvalitetnog stranca, onda navijam da barem dovedu nekim slucajem Petkovica iz Svicarske. Gospodin zvani 'najbolja je obrana kad protivnika zbijes u njegovih 16m' meni osobno odgovara svojom filozofijom. Realno, ekipu za takvu igru imamo. Nakon svih experimenata na klupi, ovaj bi mozda, ali samo mozda i uspio. Cacic bi cak i bio ok. Ocito je kliknuo sa igracima, nesto sto od Bilica nemamo. Ali da zna jebenu izmjenu napraviti. On udje sa jednom misli u utakmicu i to je to. Promjene na terenu, reakcije na protivnickog izbornika, itd. -> 0 bodova. |
Citiraj:
Čačić i ovako šupalj i proziran je od tog mulja i taloga opet malo bolji. Iako mi i Jole Jeličić onako baca malo da nebi odbio da mu se ponudi :D |
Neka Italija ili Njemačka budu prvaci. :)
Vidim naši se već fotkaju na plažama. Pune baterije ili hvataju boju... :D |
Penal, Englezi vode 1-0. Rooney United!
1-1 bit će dobra utakmica... |
Citiraj:
BTW, ovo je individualno najslabija Italija ikada. Bez polomljenih Marchisia i Verrattija (i sad jos i Candreva) doslovno svi u veznom redu i napadu su totalni panjevi. Apsolutna nula od kreativnosti i golgeterskih sposobnosti. I takva Italija razbije Belgiju i Spanjolsku. Eto kakvu razliku cini pravi trener. |
dadadada neka neka englezima ciganima
|
Kakav pocetak utakmice. Ajmo, Island! #brexit. :D
Sad bunker i iznervirajte Engleze za crveni. :D |
ovo je bilo brzo :D
|
KREEEEEEEEE :)
AJMO JOHANSONI :) |
Pas mater, nemreš se ni u miru posrat, već dav gola.
|
samo mi ne znamo dati gol u igri na gol ( :) ).... ovaj island to radi ko veliki....
|
Hahahaha... zato sam ja danas durao do kraja tekme Ita v Spa :) kornjača je glavu malo provirila, ali nema dok tekme traju :D
|
TOOOOOOOOOOOOO
VIKINZI AJMOOOOOOOOO |
AAAAAAAAAAAAAAAAA...
|
Politicka situacija u zemlji pokolebala englesku repku. :D
Aaaaajmooooo, Ragnaroci! |
IslandSOOOOOOOOOOOOOOON!!!!!!!!!!!!!!!!! :p
|
Bravo Island. Trenutno Euroexit za Engleze.
|
Josko steauau ti nikada zaboraviti necu Jelicic bi mogao biti dobar izbornik. Ima znanje, razumije igru, cini se da ne bi imao problem zvijezde slati na klupu.
Ali komentator pa onda izbornik, hm... imali smo to... :D Ako je izbor novi poltron, a onda Cacke peglaj dalje, bez dvojbe. Bravo Island, gazi kolonijaliste :D Netko ce valjda poslije izvuci onog njihovog komentatora da se smijemo :D |
Ovaj Island je na drogama, sve ti nehebem. :D
|
Meni je Island nova najdraža reprezentacija. Nema predaje, ide se na svaku loptu maksimalno, nema diskusije sa sucem i pogledavanja hoće li ili neće nešto suditi. Samo nogomet.
|
Citiraj:
Btw, maloprije stigao sa puta, jbt prvo što mi je palo na pamet da su budale uistinu zamijenili dresove... Uf, Uf... Malo mi lakše sada, bolje da piše ENG nego CRO (umalo! :D). Dobro da nisam englez sutra... Prvo eurofobija, sada ovo...Jadni ljudi :( :D |
Citiraj:
Vizionar, vođa, filantrop :) |
Kada smo kod vođe... uočavam li samo ja kako su svi islanđani visoki, plavi, atletske građe...
Mislim da znam koji su otok saveznici zaboravili provjeriti. Gen (nogometni) je neupitan :D |
isuse boze, kako su ovi englesi losi, tolko bezidejni da je to cudo, nisu ni islandjani neko stratesko cudo od igre, al bore se za tu loptu do zadnje kapi krvi, kapa do poda ...
|
Citiraj:
Od kak znam za sebe, kad je u pitanju reprezentativni nogomet, glavno pravilo je da su englezi sranje |
Ovaj-son, onaj-son i eto ti četvrtfinala. Pas mater, svaki Islandđanin 18-30 koji nije žensko, nije bolestan, predebeo, niti mora čuvat ovce, igra u repki na euru.
|
Tooooo, #brexit
|
Evo vam ukruta sa otočića :)
#Drekshit :D |
Potpuni #brexit.
ISLANDSONNNNNNN!!! :D |
ova engleska je najprecijenjenija reprezentacija svih vremena
|
U boj u boj za Island svoj :D
|
ISLAND, bravo carevi!
|
Englezi dobili lekciju iz engleskog nogometa :-D
|
Prošli tjedan su na jednoj engleskoj televiziji (Lineker, Ferdinand ...) bili presretni sa Islandom u osmini finala ... Oh, how the mighty have fallen!
Još jedna (po ne znam koji put) potvrda da je engleski nogomet jednake kvalitete kao i onaj u HNL-u, samo imaju više para za kvalitetne strane igrače u toj ligi :D Dobro je Zidane rekao ... ovi englezi su luzeri samo takvi :D |
Meni oni imaju najkul navijanje koje sam cuo u zadnjih ne znam koliko. Lagano se useres kad pocnu hukat.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:44. |