![]() |
Jeste da bome. Ja ću samo ovo nadodati:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...20dec032ae.jpg Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
|
Hahaha, još bolje :D
Ma ja nisam niš posebno postavljao. 4/5 svjetlina i da mi prenaša poruke na sebe. I to je to. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Kod mene je svjetlina 3/5 i javlja sve poruke/mejlove/pozive, to mi je najbitnije.
Nemam jedino uključeno ono da automatski mjeri otkucaje srca svako malo. |
Stigo i meni danas MI4 sa Brkovog linka.
Stajao u Hrvatskoj 7 dana. Jedva ga odvojio sa remena da ga napunim. Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
Citiraj:
Prelako se skida kad skužiš shemu. |
Još CN verzija mi banda 4 ima 10 mAh slabiju batku i NFC...
|
Citiraj:
Citiraj:
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Citiraj:
Mi Band s NFC-om je posebna kineska verzija, taj NFC radi samo u Kini i Indiji, i taj model ima slabiju bateriju, 125 mah. Mislim da je taj model i slabo zastupljen na ebayu/aliexpressu. Jedina razlika između kineske i globalne je jezik i to što kineska ima famozni alipay koji nitko ne koristi ovdje pa se može reći da je bloatware. P.S., mislim da se onaj problem s kineskom verzijom i HR jezikom na mobitelu može riješiti sa Notify & Fitness aplikacijom. Taj app je još bolji opcijama od Mi fit app i navodno se tamo može štelati jezik. Nisam probao ali sam negdje pročitao pa ako se nekom da nek testira... |
Citiraj:
|
Evo moj i zenin udarili 20 dana okruglo na bateriji, s tim da je sve popaljeno, ekran moj na 5/5 crtica, sleep tracking advanced, heart, i synca smsove, whatsapp, i pozive.
Kada izadje "smart watch" koji moze samo 7 dana izdržati ovakve upotrebe, ja cu biti prvi kupac. Do tada, ovo cudo je bagatela. |
Citiraj:
Citiraj:
Ali da ponovim, to je zato jer mi je mob na Engleskom. Da je bio na HR podešen, možda bi bilo spominjanja žute majke i slično :D jer ako je mob na HR, Mi Band 4 CN verzija ostaje na kineskom. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Ispijajuci pivcinu sa brkom sam odlučio uzet taj mi 4. Naručio sam cn verziju, došlo za 10 dana (jučer). Već dugo sam razmišljao o takvoj nekakvoj gluposti jer jako često ostavim utišan mob/zaboravim uključi zvuk pa ne skuzim da ne netko zove ali nije mi padalo napamet uzimat tak nešto šta moram svako malo punit. Tak da kad sam vidio koliko baterija traje na tom malom čmrljku to je bilo to. Naviknuo sam se na njega u roku od 2 sata. Najbolje potrošnih 200kn ever. :D
|
Citiraj:
|
CN verziju banda sam uzeo ženi koja ima mob na engleskom.
Kad ga upališ je sve bilo na kineskom ali nakon sinkronizacije se automatski prebacio na engleski. Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
Citiraj:
S tim da mi gps radi dnevno 7-10 minuta, toliko mi treba do posla i nazad biciklom :D Za druge aktivnosti nažalost trenutno nemam vremena. |
Nisam zainteresiran za garmine jer mi ne pada na pamet potrosit vise od 200 dolara na bilo kakav oblik sata :D
Jedino sto sa ovim band4 zapinjem cesto, sto sa band3 nisam jer je hio baš zaobljen, dok ovaj ipak ima naglasen rub i plosnat ekran i nekako svako malo trknem tim rubom od nesto... |
Jedino meni baterija traje 2 dana na MB4.
Svjetlina full, notifikacije pozivi i viber, automatski sleep i HR 30min.. pokusao sam i iskljuciti HR i sleep al nema bitnije razlike. Resetirao i opet isto. Kinez s alija se pravi grbav i ima spiku da ovisi o uporabi (vibra i notifikacije). Koliko je vama dana trajala najmanje baterija? Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk |
Citiraj:
1: kopiju 2: neuspravan uredjaj Baterija nema sanse da ti traje ispod 2 tjedna da ne znam sto radis |
Citiraj:
Отправлено через Pixel 2 XL |
Pitanje ua vlasnike.
Kolega je zainteresiran za Mi band 4, pa pita da li može spojiti sa app Strava. Отправлено через SM-G955F |
Citiraj:
Od notifikacija, mailovi, sms, pozivi, viber, whatsapp i Roomba app ;) Last charged: 5d 20h Remaining battery: 21% Citiraj:
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk |
Je, ali vidim da taj seller poprilično kenjavi i na sve moguće načine isprobava uskratiti povrat love ili novi artikl dati.
Srećom da nije mobitel od 1000+ kn u pitanju. A slanje u kinu je koliko 100 kn? I je li refundira taj šiping jer ako ne, ne isplati se. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Btw, kreće test u morskoj vodi :D stay put. Možda rikne, a možda i ne.
Dal ima tko na Pace il Stratosa upucan onaj kineski "napredni" rom?
|
Citiraj:
Samo treba biti uporan i onda popusti. Tako je mene jednom zavlacio, a drugi put je sve bilo glatko. Dobar vam je battery life - skoro kao Bipu. Najduze je izdrzao 40 dana - upaljeno sve zivo i GPS tracking cca. sat vremena tjedno. Imao sam i MB 2 i on bi maksimalno izdrzao 30 dana, a u uvjetima jako visokih i niskih temperatura ispod 20 dana (na Bipu toga nema) |
Citiraj:
|
Odradio morsku vodu. Radi :)
Ima kakav funkcionalan mod za plivanje?
|
Ima. Pod "Workout" ima "Pool Swimming". Nisam pokrenuo iskreno pa ne znam kako radi i kako funkcionira.
Citiraj:
|
Pametni satovi
Bip nema memoriju za glazbu, manji set aktivnosti, spaja se na MiFit aplikaciju....
|
Citiraj:
eto, da si riješiš bar 1 nedoumicu, ovdje možeš škicnuti dal ti je uređaj originalče ili kopija https://www.mi.com/global/shield/#secur_en Serijal od mi banda ti se nalazi u utoru sa strane uređaja :beer: btw, i moj band4 je na 40% 9 dan, tako da pretpostavljam da će izdržat taman oko 2ipo tjedna. sve popaljeno, obavijesti od cca 20tak aplikacija, HR provjera svakih 5 min, brightness 4/5, DND od 23-06. obzirom da ne nosim sat već ohoho dugo, a i ne volim ih nositi jer nisam korpulentan stasom (čitaj : manji zgobovi:fiju:) pa mi svaki veći sat izgleda preveliko, ova stvarčica mi je sjela ko budali šamar. i već sam potrošio još 30 baksa na dodatno remenje, moram si biti fenci :D |
Citiraj:
Obizirom koliko duze traje baterija, mozda Bip ima vise smisla... |
Hvala na informaciji za aplikaciju - nisam znao da je moguce.
Mogu usporediti sa Paceom - cura mi ga koristi. HRM ocitanja su tu negdje kao i broj koraka. Ako gledamo prijedenu udaljenost - Pace je malo velikodusniji - malo vise od stvarne, a Bip malo manje dok je kod elevacije obrnuto. Oba sata znaju malo bjezati pri vecim brzinama. Na Bipu je dostupan mali broj akrivnosti - hodanje, trcanje,traka,bicikliranje. |
Da li Bip mjeri elevaciju za trcanje, hodanje i bicikl? I ako da, koliko dobro?
Pace ima manu u dizajnu i nakon nekog vremena prestane mjeriti elevaciju (navodno udje vlaga). Meni se to dogodilo nakon otprilke godine dana. Stratos je kao vodootporan i za sada nema taj problem al' preciznost je zakurac. Navodone elevaciju mjeri barometrom pa kako se tlak promjeni, promjeni se i elevacija. Mountbajkam svaki dan i to nekad stvarno izgleda presmijesno. Nagli skokovi na ili sa visine :D I mislim da ne mjeri elevaciju ako je activity hodanje?! Tako da za hiking uvijek koristim trail run. |
Testiram GTR pa ću za koji dan staviti mini recenziju. "Aluminijski" primjerak. (Kolko vidim, u HGSpot-a se pojavio i stainless kao dostupan.)
|
Ima neko spojen Mi band 4 sa mobom koji podržava BT5. Zanima me kakav je RL domet? Recimo ostaviš mob na radnom stolu i koliko daleko možeš šalabazat po firmi ili čak ispred a da ostane BT veza aktivna?
|
Vidi koliki je uopce definirani domet bt-a, prepolovi to i eto ti koliko otprilike
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:53. |