![]() |
Slomljeno zastitno staklo na Samsungu S4 i9505
Dakle, koliko kosta zamjena , u eurima? Hvala!
|
2€ maximalno
Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
N7 će imati bateriju od 3.500mAh i masu od 169g
http://www.sammobile.com/2016/07/22/...00mah-battery/ |
Bok
Može li mi netko preporučiti kaljeno staklo za S5-icu, da nije smeće (ako uopće ima razlike), po mogućnosti s ebaya Hvala! |
Nillkin. Nije skupo ali nije ni smeće.
|
Ljudovi, moze mala pomoc...
Radi se o S5 koji nakon sto je nadogradjen na MM , prilikom spajanja slusalica vise mi ne nudi music player u onom izborniku kad odozgora povucem prema dolje, nudi mi video player i bs player, ali music nema... Jel mogu to nekako vratiti ? TNX :) |
Jucer dosao update za s7 od 2X MB.
|
Citiraj:
|
Hvala Lovranac, ustedio si mi zivaca :D :fala:
|
Izašle specifikacije i cijena N7 - starta se sa 850€
http://www.gsmarena.com/new_samsung_...news-19681.php |
Citiraj:
|
Nano tehnologija se placa. Zato je laptop skuplji od desktopa. Itd.
|
Ma placa se my ass, ako oneplus ili xiaomi, huawei itd slozi jednako kompetentan mob u pola ili vise od pola cijene, onda su cijene od 800-900eura neopravdane.
|
Ime, marketing, support,... to isto košta pun qrac para.
1+3 - zakrpe izlaze praktički na tjednoj bazi. To je gotov proizvod? Xiaomi - snađi se u gomili ROM-ova. Verzija ovakva, verzija onakva - na jednoj ne radi x, na drugoij ne radi y, nemaju proširivost memorije,... |
Mislim da se ime ipak plaća puno više nego prije. Cijena galaxy s2 kod izlaska nije bila niti blizu s7, a svakom generacijom serije je startna cijena viša i opasno smo blizu "psihološkoj" granici od 1000€.
Poslano sa mog Nitro koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Znam, ali me organski smeta kad netko ide braniti takve cijene.
Dovoljno je pogledati zarade tih brandova i sve je jasno o tome jesu li precijenjeni ili ne. |
Sve 5. 900 Eura bi za mobitel dao sam kad bi uz njega dobio još S7 recimo :)
Bubanje jezgri, rama, senzora kamere, a baterije sve slabije tj autonomija se smanjuje sa svakom novom generacijom izuzev par slučajeva gdje se baterija popravila. |
S5 MM , vidim pod potrosnjom baterije Cloud agent, jel to mogu nekako ugasiti?
Pretpostavljam da mi to pravi nekakav backup koji ja nisam namjestio... |
Dali jos netko ima problema sa Smart Switchom? Spojim svoj s7, prepozna ga uredno, zelim napraviti backup (koji je prije radija normalno), odaberem u opcijama samo osnovne stvari
(najbitnije su mi aplikacije i postavke). Stisnem backup i mogu slobodno ici odspavati 30-40 min. Uzasno dugo triba da dodje do 100% i nakon toga izbaci gresku da nijednu aplikaciju ne moze backupirat jer navodno nema podataka (app data) na mobitelu :stoopid:... Proba sam reinstalirat SS, drivere, isproba razlicite usb portove (2.0/3.0), nista ne pali. Imam jedan stariji backup koji je uradjen prije ovih zadnjih par updatea, sve je radilo uredno... |
|
Pitanje u vezi Samsung Galaxy S2. Imam problem s bluetoothom: Cim ga ukljucim (namjerno ili slucajno), mob se restarta i dosta grije sve dok ne iskljucim bluetooth. Inace, na njemu je trenutno Android 4.0.3 i mislim da na starijoj verziji koju sam imao prije par godina nije bio taj problem. Ne znam jel bi to bio problem u verziji Androida ili je bluetooth vrisnuo? Ne koristim bluetooth, ali nekad ga slucajno ukljucim (i naravno odmah restartanje).
Hvala |
Mozda da probate flashati drugi softwaree,malo je to cudno hahaha
Poslano sa mog Samsung Galaxy J5 |
Problem sa Samsung Galaxy J5
pozz,
Naime navedeni mobitel uredno radi No kada mi je pojacana svjetlina mogu vidjeti sjenu od pocetnog zaslona dakle mogu pomalo vidjeti ikone i wallpaper a najvise na bijeloj pozadini se istakne. kako to rijesiti? Dali servis pokriva takav kvar? Mozda su mi opet uvalili? hvala unaprijed Srdacan pozdrav Poslano sa mog Samsung Galaxy J5 |
AMOLED burn in, ili ako imas srece samo privremeni retention. Mob si kupio novi ili?
|
Ako je samo ghosting, onda bi trebao proci kroz krace vrijeme i to ti je normalno. Burn-in je trajan, a moze se donekle zamaskirati invertiranjem boja ekrana pa da ostatak ekrana "spali" malo ravnomjernije. Afaik, servisi to ne uzimaju pod reklamaciju jer to nije kvar nego "feature".
|
Note 7 ocito ima novu verziju AOD-a :goood:, iz prilozenog se vidi da u standby-u prikazuje gmail, hangouts i neku trecu notifikaciju...
|
Znam da je pitanje mutavo ali zna li netko jesu li S7 kupljeni u tmobile zakljucani na tcom?Nemam drugi nano sim pa nemogu provjeriti.
Rekao bih da je otkljucan na sve mreze al sam zab sto je pisalo u oglasu :D |
Citiraj:
|
Ja nikako na zelenu granu sa RAW podrškom....
Na S6e i S7e uvik isti bug - camera app mi random isključi "save as raw" u pro modu i zayebe me. Također, iako imam SD karticu i stavljeno je da sprema na SD, sam svako toliko prebaci destinaciju na internu memoriju... |
Citiraj:
|
N7 starta sa 850€
http://www.idealo.de/preisvergleich/...7-samsung.html |
Pozdrav ljudi. Nakon dosta vremena poslije S2 i hrpe smartphonova drugih marki, evo me opet sa Samsungom. S5.
Trebam savjet za neku kvalitetnu bateriju. |
ONYX. Provjereno dobra, kvalitetna i vrlo dostupna.
Imaš i Anker na Amazon.fr ali dostava je skuplja od baterije. |
Onyx kažeš? Odlično, s tom zamjenskom sam i kupio mobitel, mislio sam da je neko smeće pa da odmah nabavim drugu.
|
Generalno su to odlične baterije. E sad ak te zasere pukljava, to je stvar sreće.
Osobno nisam uzeo Onyx za S5 ali sam imao na S3. Za S5 znam ljude koji su je imali i vele da je odlična. 120 kn mislim da košta. |
Da upitam vlasnike s6-tice... Dok punite mob na Fast charge, dali ste primijetili čudan zvuk koji dolazi iz mobitela, zapravo iz vrha punjaca? Kao neko tiho zujanje... Jel to normalno ili?
Nisam strucnjak za elektroniku, ali vjerojatno se radi o zavojnicama - sto je sasvim normalno...
|
A moguće... Al samo se čuje kad je Fast charge upaljen... I nekad se punjac i dobro zagrije..
Da, logicno. Jer kad fast charge radi onda punjac "gura" jacu voltazu u mob i sukladno tome se i grije vise..
Osobno izbjegavam taj fast charging jer mi razlika u punjenju od cca 15-20min ne znaci nista - a za bateriju je bolje da se sporije puni. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:02. |