![]() |
Ide kao komentar u narudžbi pa mi pješice dodamo popust, ali ako se radi o kreditnoj i ratama, a mi nismo unaprijed obaviješteni ne možemo naknadno to riješiti.
|
|
Može, cijena - prava sitnica: 8800kn.
Shipping nas ubija... |
FML :hitthewal:
Niš, thanks na informaciji guys :beer: ... Moj quest za novim monitorom continues :( |
Mala obavijest: u petak se poslovnica u Zagrebu otvara tek oko 14.00.
|
Pije se u četvrtak pa neće biti buđenja do tada? :-)
|
Kupio Cryorig R1 Ultimate danas, sve prošlo super, dečki su susretljivi i dostupni za kontakt, jedini minus je što nemaju velike "vrećice" :D
|
Kupio neke komponente, sve korektno. Mala zamjerka što je trebalo pet radnih dana da obrade i pošalju narudžbu, a između je upao i praznik i vikend pa se malo razvuklo.
|
Kupio sam već dosta toga iz uzija ali moram pohvaliti i Hrvoja na strpljenu, usluzi i preporukama za kupnju laptopa. Stvarno se dečki trude maksimalno i to treba cijeniti. btw kupio sam akera za iljadu ojra i nije mi žao :p
|
Da ne otvaram novu temu. Kako se kvalificira plaćanje uplatom preko mobilne aplikacije.
Jeli to isto kao virman? |
isto :) uplata na račun to ti to :)
|
Da to je isto virman odnosno kao da plaćas općom uplatnicom.
|
Mala obavijest - poslovnica danas ne radi, ali možete nas dobiti na email i mob u svakom trenu.
|
Evo jos malo hvale ;). Uzeo 3 narudzbe, 4*3TB harda (2x) i Asus Beeboox kojeg nemaju u katalogu, ali se preko skypea sve uspjelo dogovoriti. Sve radi savrseno. Cak i popust koji su nas pcekspertovce stavili u posebnu grupu, tako da cim dodjemo na web shop, vec imamo jeftinije cijene od ostatka populacije :).
Aha sad vidim da ga imaju, kad sam ja kupovao nije ga bilo (Beebox) :) |
Exa, kreni odmah sa instalacijom W8 ili W10 na BeeBoxu. Za W7 moraš drivere integrirati u instalaciju ali ne sa onim što nudi Asrock na webu nego još treba hakirati. Javi na PM ako misliš 7 pa ću napisati upute.
P.s. I meni došao BeeBox od Uzija ovaj tjedan pa se patim :) |
Mogao vam je i XXXoje to odraditi, naravnu uz odgovarajucu naknadu. :D
|
xxx = hrv :D
|
Pozdrav svima!
Eto moje iskustvo. Naručio stvari, neke stvari su bile na zalihi, neke stvari su mi naručili, stiglo za 5 dana. Dobio sam komponente užasno brzo, preko prijatelja, koji mi ih je odmah složio. Nikakve zamjerke, definitivno najbolji dućan, simpatični i uljudni ljudi, cijene super, ekipa za poželjeti. Hvala darkydarku na pristipačnosti, što je trpio moje nazivanje i poruke, hvala na popustu i hvala kaj si se borio za moje popuste! Hvala nino što je odobrio sve popuste i kaj ima tak cool dućan! Hvala kreši na preuzimanju dijelova, na slaganju konfe i na OC-u. Ekipa za poželjeti, moja preporuka baš svima! 10+ od mene, i vidimo se uskoro ponovo! |
Haha, meni je isto ovog hrvoja već žao koliko sam ga mailovima nedavno zaspamao :D
Također, sve pohvale. Naručio za frenda neke komponente, sve stiglo već dan nakon i još je bio tooooliko dobar da mu je to sve u komp ugradio <3. 11/10. Will buy again. |
Citiraj:
|
Hrvoje je car!
Eto, ništa nije platio, hvalim ga jer je toga vrijedan! |
|
Citiraj:
Sada kad sam sve ubrzao starcima oni placu za starim HTPC-om koji je 10x sporiji od ovog i puno kompliciraniji, eh sto su starci uvijek s tehnologijom voditi 3. svjetski rat da bi ih necemu naucio i onda kad im to promijenis onda vodis 4. svjetski rat opet :D. |
Pohvala i od mene uzishop-u prvi put mi je ovo da uzimam kod njih i preko web-a opčenito, nisam prije nikad volio baš web shopove iz ne znam ni sam kojeg razloga uglavnom sve je prošlo u najboljem redu, pozdrav hrvoju i hvala šta si nosio sa sobom ventove :)
P.S Od popusta si kupi čokoladu u lidlu :D i podijeli sa ninom :D |
Citiraj:
|
Jeeej....kupovo sam od vas par puta,kuciste,napajanje i jos oar sitnica,posto ste sad i u zagrebu jos ste mi pristupacniji,jako dugo trazim jednu stvar,nadam se da mozete pribavit....cut cemo se preko shopa...Sretno decki
|
|
Kako ide to sa popustom za forumaše, samo se veli kod plaćanja koji je nick na forumu?
I da ovo pitam, da ne bilo da iskorištavam ekskluzivnu pogodnost... ako frenda uputim na trgovinu; npr: "Pogledaj si to u UZI, ja ti tamo imam još dodatnih 3%"...smije li se netko pozvati na moj nick ili to ne bi smjeli raditi? |
Pa ti mu naruči doma, kaj komplicirate :D
|
:goood: Sad obriši post da šef ne vidi :fiju:
|
Javite se na hrvoje@uzishop.hr da Vas dodam na crnu listu.
|
Citiraj:
:roller::goood: |
Uzishop macani, možete li nabavit i imate li možda cijenu za
- Philips BDM4065UC - Philips BDM3275UP :beer: :goood: Hvala! |
Citiraj:
|
Citiraj:
Philips BDM3275UP - oko 6.960,00 + pdv |
Citiraj:
Do Božića očekujte još posebno dobrih cijena. :D |
Uuu, stalno neki opaki popusti kod ovog UZIa :).
Svaka cast ekipa, support je bez premca. P.S. Oce "Vodenica" skoro doci ;) ;)? |
Ubacite u naziv G1 (iako se može skužit iz reference)
|
STRIX-ice uletile ko budali šamar za frenda ! Hvala Hrvoju za rješavanje sitnica oko narudžbe konfiguracije i još nekih dijelova.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:14. |