![]() |
Citiraj:
Nigdje nisam rekao da je ta statistika nebitna, vec da uvijek vadis taj isti argument. A propo cavsa i jamesovog sparanja. Osim propustanja utakmica james poprilicno spara svoje tijelo i u obrani. I cavsi opcenito igrajuu losu obranu. Kolko god james pumpao fenomenalne statse u napadu, kolko god si je poslozio supermomcad po svojoj zelji, obrana je losa i to se vidi po rezultatima. Je znam, dici ce se oni u playoffu, i nominalni su zbog jamesa u prednosti pred svima, no istok vise nece biti setnja i u najmanju ruku ce se u playoffu namucit do finala. |
Citiraj:
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
I opet ta ekipa jos ne uspijeva osigurati prvi seed na istoku, zadnjih par mjeseci igraju najgoru obranu u ligi, i nakon dobrog ulaza u sezonu skor im je 19-18. Kako to davore s najboljim igracem svemira i svakosezonskim stvarnim mvpem koji svaku momcad automatski ucini kandidatom za naslov? Citiraj:
Mnogo svez bio taj neki Dzordan. Nego, i za taj flu game kruzi prica da je bio hangover game :D |
Citiraj:
Citiraj:
znaci ekipa se sprema da bude najjaca u play offu, a posto su prosle godine dobili warriorse bez hca, onda mislim da su im neki drugi prioriteti trenutno ali dobro, mozda sam u krivu i ljudi su jednostavno preko noci zaboravili igrati timsku kosarku |
vorda,na planinu se bez opreme NE IDE.Lebron je u sandalama i kratkim hlačama i jadan je jer ima 32 godine. :D
|
trenutno je suncano i teren je ravan...planine pocinju negdje tamo za 2 tjedna :)
Citiraj:
Ne znam kak bi objasnio cinjenicu da im je jedino playoff bitan a James vodi ligu u MPG u regularu :D |
Majketi gledao sam Orlando OKC sinoć,kakvo divljanje i samovolja Westbrooka,to odavno nije viđeno.
Treba se napomenuti da Magic tankira,pa u trenutcima kada bi bilokoja NCAA momčad faulirala za dva ovi puste Westbrooka da šutira treću(!) off balance tricu u 30 sekundi,koja je odvela u produžetak. Potom Orlandova bacanja lopte u aut ničim izazvani(da i to se događa)....i neupućen bi reko eto Westa,50 i kusur poena,tripple double...i odveo momčad do pobjede u OT :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Super igraju decki. Ja nakon puno godina opet pratim NBA i gledam tekme, jos tam od Joradnove ere..
Repka ce bit jako zanimljiva.. |
Citiraj:
Ma ovo ti je čisto ono na svježinu u četrdesetoj :D PLANINA
|
Citiraj:
Jasno mi je šta je to.
Ali Lebronu nije jasno.A još ne igra obranu niti upola kao MJ :D |
Citiraj:
Nije baš toliko,ali zamisli da igra preko 1/2 kako bi bio umoran :D
|
aj bar ste se u necem slozili :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
lako za Draymonda na 5, ali brate mili Jokić igra 1 :D
|
a i to kaj velite...
nastavak nase price o odmaranju glavnih igraca:
http://nbacro.com/kolumne/trebaju-li...i-igrace-28450 |
gsw u q4 napravi seriju 12-0 s pol snage, fenomenalna zadnja četvrtina za gledati. klupa zabila 51 od 107 koševa.
|
Nurkić nakon odličnog starta potrgao fibulu :(
|
Odlican clanak na nbacro za naseg vordu. :)
http://nbacro.com/vijesti/je-li-lebr...-jordana-28482 :D :D |
Citiraj:
triput sam refreshao :D :D :D |
Citiraj:
Nisam ozbiljnije pratio šicu ima valjda već 10-ak godina ... ali čini mi se da će ove godine biti vrlo zanimljivo u playoffu s obzirom na strukturu vodećih ekipa :)
Ne favoriziram pretjerano niti jednu ekipu, više guštam općenito u dobrim akcijama ... a što se tiče igrača ove godine, nekako mi je ovaj Leonard ostao upečatljiv kao solidan timski igralec ... naganja ga Pop po terenu valjda pa se dečko trudi :D A koliko vidim i njihova ekipa ne igra loše, 2. momčad lige trenutno ... sasvim solidno s obzirom na ove galaktikose iz GSW-a i CC-a. Jedino me ovaj Houston malo iznenadio (3. momčad trenutno :stoopid:) ... šta bradonja tako dobro igra ove godine ? :D |
Bradonja je dobar nesumnjivo, procvjetao je u Mikeovom run n gunu, ima i solidan supporting cast, 4 dobra tricaša. I to je to. Neće napraviti ozbiljnije stvari osim ako će ekipa gađat tricu 70% u playoffu :D
Iako pada sad pod kraj sezone, ja bi bradonji dao MVP nagradu. Westbrook isto igra sjajnu sezonu ali jbg, to je solo igra, i koliko god imao lošu ekipu, on je soler bio i ostat će. Jednostavno ne volim takve igrače, koliko god te statistike bile vrijedne divljenja. Leonard je sjajan, James i Thomas isto imaju sjajne sezone. Al kad sve skupa zbrojiš, bradonjina momčad je najviše napredovala s njegovim brojkama. Da, zasluga je to i trenera i suigrača, ali Harden igra sjajno već nekoliko sezona, a ove godine je još podigao ljestvicu. I ne odmara :D Po trenutnoj formi, GSW pojede sve ostale ekipe i bez KD-a. Sjajno su se posložili, razigrali i rezerve, Curry odlično vodi igru i kad neme izvanzemaljski šut. Sad će samo iamti problem opet se uigrati s Durantom. Cavsi muku muče s formom i neće imati šetnju do finala. Da, bit će sjajan playoff, bez obzira na dvije supermomčadi, mislim da nema sigurnih za finale |
Citiraj:
"James Harden has the most 40-point triple-doubles in a season in NBA history." "Through 73 games, he leads the league with 11.3 assists per game and accounts for 56.9 points produced per game, the highest in league history." |
Westbrook na poluvremenu ima 19-8-8, bit ce 40. triple double sezone za par min :D
|
GSW zadnjih 5 tekmi igrao s 2. i 3. (2x) i 7. seedom na zapadu te 3. seedom na istoku. 5-0, nitko im nije bio ni blizu. Curry noćas 43 koša uz 68% šuta.
Kad se Durant vrati samo će smetat, taman se momci ušemili :D |
Rose opet strgan :(
|
Argentinski "Bodiroga" Nocioni otišao u mirovinu u 37. godini. Igrao dosta dobro u Chicagu.
|
https://theringer.com/steph-curry-go...n-ae480a22aed4
Clanak ko da ga je vorda pisao :D Ode Gortat po cevape :D https://youtu.be/IkjSY2678Qo |
|
Citiraj:
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:18. |