![]() |
I carine maksimalno moguce.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Frend naručio Moto G s Amazona u srijedu oko 12:00, u petak mu mobitel došao.
|
Citiraj:
|
Ja ga naručio u četvrtak navečer, još nije ni poslan, piše Preparing for Dispatch.
Amazon uk. Gdje ih mogu kontaktirati? |
Citiraj:
|
Potrudit ću se:D
|
Evo konačno se danas Hongmi pokrenuo s DHL expressom prema meni (nakon 5 dana), očekujem ga oko srijede u Austriji, nadam se da me niće zazvoniti telefon i da će mi ga uručiti bez dodatnih carinskih troškova.
|
moja riža poslana 16.01 i još je nema u hr
a w100 došao za 5 dana u hr |
Citiraj:
Citiraj:
Ako su do sad slali besplatno "državnim poštama", onda je očito da ovo nije doslovno TNT kao ekspresna, nego "njihova" skraćenica za Post NL, odnosno nizozemsku državnu poštu. U prilog tome ide i što se TNT fest plaća (i plaćalo se na tom istom Pandawillu) i ne vjerujem da će besplatno slati ekpresnom dostavom. Isto tak je i mene strefil herc kad mi je Nizozemac poslal paket "TNT-om", da bi se na kraju ispostavilo da je paket poslan kao preporučena pošiljka preko državne pošte, a ne ekspres dostavom TNT. Ovo svakako treba provjeriti, ali 99% sam siguran da su kinezi zabrijali na sebi svojstven način :D |
Citiraj:
Svesrdno se nadam da će ići preko regularne pošte. |
Piše mi da je Moto G u Hrv. Leskovcu. Vjerojatno danas ili sutra dolazi u moje ruke.:=)
Brzo pakira to Amazon.uk. |
Opa, susedi smo haha
Ili dolazi prek overseasa |
Citiraj:
Navodno je užas radit u skladištu Amazona u Engleskoj |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dobrodošao u kapitalizam :)
|
Bok !
procitao sam par postova i iskustva s narudzbama vezanih sa: ibuygoe-a, pa me zanima kakvi su dodatni troskovi tu kod nas,kad roba dojde u HR...itd... Konkretno mislim piknut jednog Mi2S-a Ima li tko konkretnog iskustva..kolko carine,PDV-a itd... Hvala na savjetima... |
25% pdv i ništa drugo. S time da se računa na zbroj cijene i poštarine (ako nije gratis).
|
Bas sad provjeravam na njihovim stranicama...
dakle: 344,99 USD cijena Mi2S 13,00 USD SG Registered Airmail 15-30 dana 2,00 USD dodatno neko osiguranje,blabla... 359,99 Total + 89,99 25% PDV -------------------- 449,98 x 5,60 = 2519,00 kn... Hmmm... Iz Njemacke 350 EUR, dakle... 349 x 7.64 = 2666,36 Mislim da se necu riskirat iz Kine za tih 150 kn....i te sve carine i cekanja itd.... |
Citiraj:
|
Citiraj:
i ja sam razmatrao ovu opciju ali je na kraju ispalo puno povoljnije od žutih,išao isprobati sreču i prošlo.... Sljedeči puta bi ipak išao na ovu njemačku varijantu. |
AndroidFiguren imaju užasno slab izbor - 'čak' 12 modela, a vidim da ih pola ni nemaju na lageru.
|
Citiraj:
|
Cca 1600kn
|
Citiraj:
Sad sam im poslao mail,na androidfiguren.de, vezano za garanciju,jer nisam nigdje nasao da pise.. Ako je 2 god. to je ok,...ak se kaj pokvari ili štogod,lakse ga je slat u Njem, nego žutima opet.. |
Citiraj:
Citiraj:
Slati će ga u Kinu, eventualno ako ti odmah daju drugi s lagera - za koji smo već utvrdili gore da je skoro nepostojeći. |
Bas dobio mail od njih..
Gara je 2 god, i u slucaju greske na uredjaju ili štogod drugo,daju drugi uredjaj.. btw. po ocjenama kupaca na njihovoj stranici, https://www.trustedshops.com/bewertu...0BBC187A4.html svi zadovoljni,jedino što uredjaji imaju dosta grešaka,pixelfelera itd....ali vratiš i daju ti drugi..ispravni.. |
Malo offtopic, al kad već naručuješ iz Njemačke, naruči novog Nexusa za 350 eura, a ne "premium kineza".
|
Pitanje je da li bi bili spremni naručiti nekog Kineza po tvom izboru, nabaviti ga u nekom razumnom roku i prodati ga po razumnoj cijeni kad ga već nemaju u svom 'repertoaru'.
|
Citiraj:
|
slavko me vodi 2:0
ništa od riže još 10 dana sigurno |
Meni stigla danas i druga Crvena riža, platio sam 16 eura porez DHL-u i to je to :) pošto je bio u pitanju DHL bio sam 95% sigurna da će mi ga staviti (mislim porez) ali ovi u Austriji to rade expresno pošto je danas ujutro došao mobitel u Austriju i riješili odmah.
|
Citiraj:
Thnx |
Citiraj:
Prodavač je jedan agent s Alibabe, ne volim ove online dučane poput Banggoda, Minideala... i ostalih jer pokušavao sam kontaktirati prodavače kod tih trgovina i užas ili lažeju tj vele da imaju a nemaju ili komunikacija nula bodova. Ovako preko agenta s Alibabe dogovrim se s njime znam ako veli poslat će danas tako i jeste, platio u ponedjeljak rekao da će posalti u srijedu tako je i bilo u srijedu navećer (kinesko vrijeme) poslao tj naručio DHL pošto je velika gužva malo je kasnio paket, inaće bi bio već u ponedjeljak kod mene ali nema veze sve u svemu bolje nego da sam čekao mjesec i pol. A ovih 16 eura PDV-a (Austrijskog) ću si zaboraviti mada ne kužim na koju foru su izračinali to pošto na paketu i na papirima nigdje nije pisala cijena samog uređaja. Vjerovatno su procijenili 80 eura jer 20 posto poreza bi iznosilo 16 eura. |
Da bar i naši tako procjenjuju :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:48. |