![]() |
Vezano za HAIER W910
- ja sam kupio 2 komada sa Focalprice, gdje sam vec prije uzimao tablete itd, i tamo kosta 119 USD. Jedino što je meni došao samo sa engleskim i kineskim menijem, pa jel ima ko kakav link di skinuti originalni ROM sa HR menijem? |
Citiraj:
|
Citiraj:
P.S. Ovaj prvi sa banggood.com je došao s tim ROM-om, samo što sam ga već drugi dan proslijedio dalje. Sad čekam još 3 Haiera. EDIT2: Vidim da su Španjolci napravili CWM 6.0.3.6 na eng: LINK |
U điru je novi Oppo R819 - dual SIM, dual ROM
http://en.oppo.com/press/press-relea...ut-compromise/ Cijena http://www.expansys.com.au/oppo-r819...-white-252489/ |
Petak će biti zanimljiv za lovce na popuste.
|
Samo 5 komada ako dobro vidim...
Ja cu danas valjda konacno narucit cubota gt99 |
Več sam pokušao prošli tjedan. Kad registriraju tvoj klik prođe 10 minuta, kakvo je zagušenje. U petak bude pogotovo gužva.
|
Bok,
samo da vam javim.... da sam danas dobio novu sim karticu od bonbon-a ali i dalje ne prikazuje imenik iz sim kartice. jednostavno javi nula kontakata... a kada želim napraviti novi kontakt i spremiti ga na sim karticu onda javlja da je sim kartica puna, a na njoj oko 50 brojeva.... dok recimo kod tomato kartice radi normalno zašto ? što bi moglo biti ? to nešto do rom-a ili ? molim pomoć hvala |
Jel imas hrvatske znakove u imenima kontakata na sim kartici? Meni je to znalo sve poremetiti.
|
neki jesu , probat ću sve pobrisati i samo ostaviti jedan kontakt bez naših znakova pa da vidim.
|
Nađi neku app na marketu da sa starog moba prebaciš sve na novi. Koliko se sjećam, trebaš i na mobu odabrati kamo će spremati kontakte - kartica, mob ili Google.
btw, treba li se regati na Pandu da bi se kupio taj mob? |
[QUOTE=chief_wolfinjo;2445726]Bok,
samo da vam javim.... da sam danas dobio novu sim karticu od bonbon-a ali i dalje ne prikazuje imenik iz sim kartice. jednostavno javi nula kontakata... a kada želim napraviti novi kontakt i spremiti ga na sim karticu onda javlja da je sim kartica puna, a na njoj oko 50 brojeva.... dok recimo kod tomato kartice radi normalno zašto ? što bi moglo biti ? to nešto do rom-a ili ? molim pomoć da ti nije kartica zaštićena, lockana, čitanje i pisanje? -nekaj sam krivo pritisnul pa je sve citat :( |
sada sam tu novu sim karticu koja radi na svim drugim uređajima potpuno obrisao, znači nema kontakata.. te sam u haieru pokušao dodati novi kontakt na sim karticu i javlja da je full sim card.... a nema ničega gore....
??? |
Vjerojatno ima problema s novijim sim karticama. Bonbon kartice imaju problema i sa gevey i xsim karticama za unlock iphonea, cisto za usporedbu.
|
i što sada mogu uopće napraviti ? :(
|
Pređi na Vip :)
Šalu na stranu, nisam previše gledao, ali ono koliko jesam, nisam uspio pronaći nitijedan kineski jeftinjak sa NFC podrškom. Ima li koji sa NFC-om? |
Citiraj:
|
Sto fali Google contacts?
|
Kako sinkronizirat kontakte sa kartice na google?
Ne zelim u imeniku mejlove sa gugla, nego nacin da sacuvam brojeve |
hvala na prijedlozima ali to nažalost nije rješenje. mene baš trebaju raditi sim kontakti...
ja se nadam da nije hardverski problem jer s tomato karticom radi normalno. pa se nadam da je samo pitanje rom-a. |
Cubot- inače mu uvijek baterija zaglavi na 14% i tako ostane satima. Tako sam danas bio u Trstu, parkirao, našao uz pomoć GPS-a i parking, baterija 14%. Vratim se u auto za par sati, baterija 10%, uključim gps, nađe me za 10 sekundi i baterija za pola sata krepa a ja u centru grada i nigdje znakova. Pola sata smo tražili izlaz. Danima je ostajao satima na 14% a onda sam ga do kraja ispraznio i napunio i očito sada ide polakše do 14% ali zato i brže ode do 0.
|
Kad si lijen nabaviti auto-punjač...
|
Citiraj:
Da se quotam! |
Tezi slucaj. Jedino ne znam top-tier mobovi od Xiaomi-a i Oppo-a.
|
A što će ti NFC na mobitelu? U hrvatskoj ti ničemu ne služi a ni u okolnim zemljama
|
Citiraj:
Bilo je vec puno razgovora o njemu na prethodnim stranicama. |
Ima li još neki web shop poput banggood-a da (provjereno) isporučuje preko neke eu zemlje?
|
Ne. Imaš zopo i još neke EU shopove/skladišta ali njihove cijene su već 20% veće kao da ti je pdv unaprijed plaćen.
|
@chief
Pa jednostavno prebaciš kontakte iz moba na karticu. Ali moraš ih prvo ubaciti u sam mob. Koliko se sjećam, u Androidu postoji mogućnost sa moba na karticu. @ago Ako ne znaš naći izlaz iz Trsta bez navigacije, onda ni ne idi u njega. Mi, starija generacija, to zna i zatvorenih očiju. :D |
Promijenilo se dosta toga, a ako koga zanima Trst je zapušten grad, trgovine zatvorene, pola njih je propalo a ostatak je na godišnjem. No ajde, makar sam uspio slikati dosta toga.
Jedino na mobitelu ne radi kako spada auto osvjetljenje. CIjelo vrijeme na suncu i svakih 10s za jedan stupanj smanji ili pjača osvjetljenje. Onda ga stavim na pola osvjetljenja bez automatsko pa je sve ok |
uspio sam !!!! :D :care:
zahvaljujući tutorialu iz posta #729 napravio sam sve tamo napisano odnosno stavio novi ROM i sad apsolutno normlano čita kontakte iz sim kartice :D i sve ostalo radi, jedino strelica za izlaz je sada na ljevoj strani dok na prijašnom romu je bila na desnoj :) |
Jesu maknute kineske aplikacije u tom romu koji si instalirao?
|
Citiraj:
Koja strelica? Aha, kapacitivna tipka ti se prebacila na lijevu stranu.. :goood: (šalim se afkors) |
Citiraj:
|
Tek sada u ovom postu skužio da Haier nema fizičke tipke. To znači da veličina ekrana od 4.5 " je nešto manja i to nije to. Baš zanimljivo, po meni je to nedostatak.
|
Pod "fizičke" misliš na kapacitivne? Da, ali ajde, to baš i nisu fizičke :D
Nego, sad i ja vidim sa fotki da Haier W910 nema niti kapacitivne, nego su te "tipke" unutar ekrana, što znači da si u pravu.. Veličina se samim time smanji. I to dobrano.. Veliki (-) |
Hmm, možda je "ekran" u banani.
A ovo u vezi mutnih fotki može proizlaziti upravo od tog problema kojeg imaš. (Nakon što ti stisneš ekran da se fotka izoštri, tek nakon toga slijedi okidanje.) Kako se ne sjećaš lozinke sa foruma na koji se regaš? Pa napravi kao čovjek jedan txt dokument koji će ti stajat na disku a shortcut na desktopu, i tamo krcaj sve lozinke vezane za pojedine acc-e. |
Ili instaliraj lastpass addon za browser, ali idem u offtopic :)
Ontopic, narucia san danas cubota gt99 i jedva cekan da stigne! |
tools - options - security = ako si snimio pass
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:57. |