![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jučer mi je stigao nekakav update za 2nd gen. 133Mb, imam GB verziju. U pitanju je manji update i dalje je 5.0.2 Android.
|
Citiraj:
Možeš li staviti link ako si išao po nekom tutorialu, ja sam pokušavao na svoj stavit CM ali nikako mi nije uspijevalo. U mene je moto g GP edition, ne znam ima li to ikakve veze? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mob je na posudbi kod frendice, pa nemogu provjeriti, ali tenks. Nego, jeli to za BG verziju ili neku drugu ili sve? |
Citiraj:
|
Da. Još ništa za GB
|
Meni je stigao 5.1. prije nekih 4-5 dana. Imam 221.21.56.falcon_umts.Retail.en.GB
Nisam prijetio neke promjene. |
Predstavljen Droid Turbo 2 sa nesalomljivom šajbom. Čak daju 4 godine gare na nju.
http://motorola-blog.blogspot.hr/201...rbo-2-and.html |
I naravno, van SADa opet ništa... sad kad je Lenovo gazda, očekivalo se da će malo i do nas doći te Moto blagodati. Opet brus :(
|
Kad se radi po narudžbi Verziona to. Nije se nikad očekivala Droid serija van SAD-a.
|
Ma znam ali su mogli napraviti takav mob i mimo Verizona. Poderao bi i Samsunga i LGa i Sonyja u EU.
|
Nema razlike izmedu official 5.0 i 5.1? Onda ostajem na Cyanogenmodu.
Dojam nakon par tjedana je veoma pozitivan, baterija radi duze (pretpostavljam da manje sinkronizira natrag) i daleko je responzivniji sistem. Negativno je da se povremeno resetira (dosada 4-5 puta), ali s obzirom da Imam Nightly verziju, relativno ocekivano. |
Čim mi stigne meizu i ja stavljam cyanogenmod na svoj moto g.
Reći jel se nightly updatea svako malo pa je stabilniji ili se sa svakim novim nightlyem mora ručno flashat? |
meni je ponudio update (nudi sve zadnja tri dostupna nightlya), ali nisam jos updateao. nisam siguran, a prosli vikend nisam imao vremena za igranje.
|
Citiraj:
http://www.theguardian.com/technolog...eakable-screen Samo, cijena nece biti u kontekstu s icim blagim :D |
|
Solidna cijena za Play verziju. Nego gledao sam nedavno recenziju Android authority i kao glavnu manu navodi loš zvučnik, zanima me baš je li loš samo u kategoriji prednjih zvučnika ili općenito loš u usporedbi s većinom smartphonea.
E i gsmArena navodi da je ekran IPS a A. Authority TFT, što je točno? |
IPS je. Na nekoliko recenziaj je naveden IPS.
Sumnjam da su stavljali dva različita ekrana. |
Tocno je i jedno i drugo, IPS jest TFT.
|
Citiraj:
|
Zvucnik je jako pristojan, nemas brige, cak ima lijepo bogat zvuk, nije piskutav
|
Motorola je na popis uređaja koji će dobiti nadogradnju na Marshmallow dodala još neke koji prije nisu bili, nažalost Moto G prve generacije još uvijek nije na popisu.
|
Čini se da će Lenovo ubiti Motorolu kao brend... Moto serija bi se trebala zvati Moto by Lenovo.
|
Super. No Lenovo i dalje nije napravio neki očekivano veliki push. Još uvijek tapkaju u mraku, a koliko se sjećam, od akvizije motorole prošlo je više od godinu dana.
|
Eto sad ćemo ovu temu morati preimenovati u "Moto by Lenovo".:D
|
Mislim da nećemo tak skoro :)
Ovo ostaje Motorola, postoji tema i za Lenovo :) Ipak ovdje ima Moto G korisnika (mislim da si i sam među njima :) ) tako da bumo to tak ostavili ;) |
Ovaj Marshmallow mi je ubija bateriju na Moto X2, ne osjetim poboljšanja tog Doze-a, sad imam 40min manje SoT-a nego na 5.1..
|
Pozdrav
Imam Moto 1 i Moto 3. To su zbilja izvrsni uređaji. Jako me zanima jedna stvar koja me strašno nervirala, a mogu je povezat i sa komentarom kolege poviše. Recimo dok većina ljudi cvili, gdje je moje ažuriranje i kada će ili hoće li uopće stići, ja sam jedan od onih..."ne diraj ako sve radi". Moto 1 mi je stigla sa KitKatom. Perfektno je radila i nisam želio Lolipop. Kada su ga počeli isporučivati ,mobitel je namješten tako da ti jedan proces svako 20min javlja "ažuriraj uređaj". Ja to ne želim! No rješenje ne postoji. Morao sam ažurirati na Lolipop. Od nedavno imam Moto G3, 5.1.1, opet OS radi fantastično. Baterija traje,traje i traje. Sve radi ko izmišljeno i mene jednostavno ne zanima 6.0. Jeli i dalje traje ta politika da ću silom morati preći na 6.0?? Ne pada mi na pamet nikakvo rootanje ili sl...već me zanima može li se ikako blokirati ažuriranje. |
Koliko mene pamćenje služi, na Moto G 1st Gen, kad je došao update mogao sam odabrati da me nikad više ne podsjeti.
|
Citiraj:
http://motorola-blog.blogspot.bg/201...-as-brand.html |
Citiraj:
Ostat ce tako iducih godinu, mozda dvije, a onda ce biti ko s Nokiom, svi mobiteli ce postati Lenovo. Od jedne legende u polju mobilnih uredjaja ce ostati samo sjecanje. |
Citiraj:
|
Znam, mala smeca plasticna koja dobijes u prepaidu
|
Nokia ove godine kreće ispočetka sa highend smartphoneovima powered by Android tako da budemo vidjeli kako će to ići.
|
Ama Motorola Defy ima da me služi duže od opstanka ove teme, makaršta i od foruma - mod molim lock :p
|
Moto X (2nd) na popustu u UK do 01.02. - 199 GBP za 32Gb verziju
http://www.talkandroid.com/281939-mo...ions-included/ |
Citiraj:
Jest, još uvijek sam ponosni vlasnik Motorole Moto G kupljene na tvoju preporuku. Evo nakom malo više od dvije godine korištenja imam samo pohvale za ovaj mobitel. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:04. |