![]() |
Jooooooooooj, nemogu se regati... :( a pokusat cu ponovo za pola sata, sat... Vidimo se tamo :)
|
evo jos se nije stabiliziralo kak spada...al uglavnom mi smo 59 za sad te imamo sve igrace u top 1500 ja sam 5xx ren zed gemi mad i ekipa je ispred mene...ovo ce bit zabavno=) buljo je nazalost iza mene...imamo par ljudi u top 100
|
Citiraj:
bitno je kasnije kako igras,dali ides na ekonomiju,dali raidas ,i koliko i te sheme pola ljudi ce odustat kad ih prvi put recikliras :D Ali mislim da imamo najaci savez i da nam nece biti ravnih :) |
ja u dilemi u uni 4 pa trazim savjet u sta mi je bolje ulozit?
spijunazu na 12.. hiperspace na 8 ili dignut bazu 1 lev(5) i 2 lev falange(na 6) moj favorit je hiperspace... |
Citiraj:
|
evo može se opet regati..
Nick mi je: MChaos nadam se da sam primljen u savez.. : D |
evo i ja sam se uspio regat a stize i Opteron
|
evo i ja se reggao,da se sjetim kako je to ponovo :)
nick nuke,kandidatura poslana |
ja malo kaskam i nisam u TOP 100 jer su mi frendovi kod mene pa baš ne mogu bit na ogameu...
|
ja cu u pocetku biti malo losiji mozda,dok se prisjetim,ali cu ici na ekonomiju do krstarica,tek poslije ide malo jaca flota
|
Samo da nadodam ja sam na 1:360:8 ...
Pa jel ima nekog od vas blizu? I hoče li se napraviti posebni forum na 2CROwdedu za 9-i UNI? |
a kasno si došao, mi smo dosta oko 1:50 :)
|
to care :D :D :D :D :D
ja sam na 1:363:8 vidim da cemo mi u duetu silovat cijeli 1:3xx:x :D |
vid šta nas ima oko 1:50 :D ima da čistimo sve od 1 do 100 :D
|
Samo da napomenem.. Ja ću igreati na infrastrukturu , tako da se ne čudite ak neću prebrzo rasti u brodovima...80% bodova zgrade i tehnologija 20% flota... Nego... Vidim da nas ima dosta kaj smo igrali UNI1 u cro - fir-u.. Ovo mi sluti ba dobro..Samo nemojte silovali porukama previše.. : D
Gle vidi dve dedice Kova i Fish .. Lol |
Hihi, ima nas dosta... Čini mi se da će ovo opet biti zanimljivo ljeto... samo ovaj put više nisam na modemu nego na ADSL-u :)
ja ću početi isto više na ekonomiju, uostalom, zna se kako je meni to išlo... :) |
ren ti odma zakemaj na svojim kordinatama :)
ma ja i blozer cemo ownat sve po 300. :D |
Pa kaj je ovo..Još uzvijek najjači igrač ima 1bod.. a več je prošlo 10 sati :D
kaj se to nekj cima? I da.. Hočemo imati neki poseban forum ili kaj? PS nemojmo spamati na ogemu .. zato postoji PCE Forum :D PPS Mogli bi na 2CROwdedu samo nadodati za uni 9 i napraviti usergroup? LOL... Već su izbačene kružne : D Upozorenje svima: OGame-designed to destroy your entire social life and make you always wondering where your fleet is... |
kak da dignem skin sa harda?!
imam firefox,i promjenio sam ono u about:config i napisem putanju file:///c:/Skin/ <---- tu se nalazi skin na HD i nece svejedno?! koj qrac |
e i dajte mi neki normalni rank,da bar vidim ko je online a ne ovaj 3 dana n00b rank :D
pa nisam spijun dovraga :p |
Hmm, tko li je to pri vrhu :)
iako mi na mojem panelu piše da sam 5., a u statsima sam 15..... |
ma statsi NE rade kak spada jos
|
Citiraj:
|
kako ne... sve je lijepo sortirano :)
vidim da smo svi osim BD-a tu... edit, nećemo se pobit za plijen... samo bi se trebali dogovorit, tko će razviti špijunažu... |
onda ko ce razviti špijunažu???
|
Citiraj:
user_pref("capability.policy.policynames", "localfilelinks"); user_pref("capability.policy.localfilelinks.sites", "http://ogameXXX.de"); user_pref("capability.policy.localfilelinks.checkloaduri.enabled", "allAccess"); Ono http://ogameXXX.de je broj tog UNI 9 ...obićno je to tristo i nešto ... vidi u browseru ... |
Citiraj:
edit bd kastrirat cu te...kasnis...ocemo te u uni 9...pico jedna |
Citiraj:
imas 3 boda kao i pola cijele unije i ti se time hvalis :D |
nece ni to dragon,svejedno hvala.
ma ostat ce epicblue,makar ce mi gutati stalno promet a to nebi htio jel postoji jos neki nacin osim podizanja onog servera? |
evo vidi, preko noći nisam potrošio 4soma resursa, i padnem.... ali neka, sada budem ja....
|
Ja sam od 24:00 kad oso spavat pao sa 5 mjesta na 376
|
tako nekako i ja... jedino ludi penzić ima 6 bodova... :D
ali neka, sada idemo gore... |
Ja cu igrat sam ekkonomiju, nemam bas previse vremena jer radim, a na sljaci bas nemrem kad ocu na komp:( a jos igram i uni3 tak da necu nesto strasno rast s bodovima.
BTW zakaj nemam on\off status kod liste clanova, kaj to tek kasnije dobim ili... |
Tko je ovdje u Uni3? Javite mi na PM koji ste savez i zelite li ga mjenjati(savez).
|
ON/Off status nemaju svi... vidjet ćemo kako će se razvijati situacija, ali po mom iskustvu, uvijek neki otpadnu, neki su spyevi i tako... samo mjere predostrožnosti....
|
@Renesis
Ovo je sramota: :eek: SPECIJALNI RANKOVI:Deda,Old School,Ministar Napada,Ministar Obrane Rank Tek sam dosao traje prva 3 dana i clan koji ima taj rank nemoze slati samo kruzne poruke. Namjerno si mene ispustio i nisi stavio moj rank na listu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:55. |