![]() |
Citiraj:
ovo i prošlo ljeto je modrić svakog dana bio već u Realu, dok jednog dana nisu čak i pogodili u ono što pročitaš trebaš vjerovati isto toliko koliko vjeruješ u ono što političari kažu |
A jbg, neznaš više kome vjerovat tu se slažem..
|
Citiraj:
|
Ali opet najlakše kad se moraju sa istom ušetati u gol. :)
|
danas će bit golija kod Engleza.
Ovaj tjedan je LP pa će se "divovi" štediti što znači da će pljuštat golovi ili pak će se pretvorit sve u neku 0:0 uspavanku. Ipak sam skloniji prvoj varijanti. United-Arsenal 4:3 Swansea-Chelsea 1:4 West Ham - City 1:3 Fulham - Everton 3:4 to su neka moja očekivanja za danas. |
:roller::roller: Štedit će se tako da zabiju 3+
|
Navijam za arsenal. :)
|
Majstor Van Persie 1-0 :care:
|
Jesu ga gađali upaljačima/stolicama/kovanicama? :D Ako nisu trebali su! :D
|
Nisu, nije slavio pogodak.
Bila greška u obrani Arsenala, naletio i zakucao u kut. Nekako mi je mirna utakmica ili možda imam takav dojam nakon dva susreta Chelsea i Uniteda. (nema puno golova, crvenih niti penala) :D Evo penala :D Ali, Rooney promašio :fuming: Zakaj nije pucao Van Persie??, nevjerojatno... |
Odlična asistencija Vermaelena za RVP-a.
|
Još malo i Swansea rastura Kartoffel F.C.:D
|
U obrani Arsenala ništa novo.
Wengerball - 0 shots on goal. |
2-1 za MU.
Navjiam Swansea |
Navijač sam UNITEDA , ali ova pederestija koju izvode sa sucima , i praksa
" daj im crveni karton da mi zabijemo " mi već ide na onu stvar. Želim gledat nogomet a ne ovakve stvari. Za to imam HNL . |
LOL
Neriješeno Swansea-Chelsea 1:1 :D United prvi u poretku i još samo Tity odigra utakmicu i preuzima drugo mjesto. |
Ajmo Messi zabij ga :)
Odlična večer, prvo Barca pa Real :fiju: |
Bayern vodi 0:3 u Hamburgu :) (Schweinsteiger, Müller, Kroos)
|
Valjda će ga i Manđo zabiti. Sad valja pogledati Real tj Luku :)
Barcelona rutinski riješila Celtu EDIT: Modrić korner ubacio Albiola čini mi se u trepavicu pogodio al je golman obranio pa Higuain zakuco :D dobro ga je Modrić riješio |
titty odigrao sa čekičarima 0-0, United na vrhu Premiershipa! :goood:
Sada samo Juve treba slomiti inter... |
Dobro je, Luka nije ubio čovjeka, prošao je samo sa žutim :D
Ako se ne varam, prošlu tekmu je također dobio žuti, znači to da sljedeću ne igra ili se to ne broji u ovom natjecanju? |
Znam samo da je dobio i prošlu žuti a komentatori nisu ništa rekli o propuštanju.
|
Juve 1-0 22. sekunda :D:D
|
Citiraj:
LoL, Nisam toliko očekivao. Sada imaju po jedan bod. :D Mislim da Chelsea će biti pod pritiskom. Onako |
Gooooooooooooooooooooooooooooooooooool
M.O.D.R.I.Ć |
Bravo Modriću :) lijepa igra okrunjena lijepim golom :)
|
Nakon što je Esien dao gol, rekao sam da je na tom mjestu trebao biti Luka :D Nakon toga sam pomislio da bi bilo odlično da i Luka da gol, i eto :)
|
Citiraj:
Ako ti je drago što je Essien zeznio kristinu i oteo mu loptu imaš :chears: Kristinka na kraju tekme prva pobjegla u svlačionicu, ništa od pozdrava navijačima/suigračima/protivnicima. Kukavičasto, jadno i prepotentno. Vjerojatno je mislio dati jedno 40 golova Zaragozi koja se dosta dobro držala 80 minuta ali se zeznio :D Svakako šećer na kraju Atletico M. vs Valencia :D ajmo Atletico |
Da, svaka čast Ronaldu na njegovoj igri, no nekad se ponaša kao dijete.. Ali pored toga (ah
|
Sada neka Falcao trpa samo :D da se zakuha još sve :)
Evo i malo relevantnije ocjene. Samo ne kužim kako je Kristina dobila 4 ali dobro. |
http://www.youtube.com/watch?v=FKTIZ...&feature=share
Šteta za onaj gol iz ofsajda u 1.min, al ovako je pobjeda još draža :) |
Bilićev vagon držao 1:1 protiv CSKA sve do 92 min, onda popušio gol i završilo 2:1.. Ah..
|
Citiraj:
|
To je zato kaj si išao na tekmu. :D :D
No..ovaj tjedan donosi nastavak lige prvaka. :) Utorak 06.11.2012 Dynamo Kyiv - Porto Dinamo - PSG Schalke 04 - Arsenal Olymp - Montpellier Anderlecht - Zenit Milan - Malaga M.City - Ajax Real Madrid - B.Dortmund Srijeda 07.11.2012 Juventus - FC Nordsjaelland Chelsea - Shaktar Valencia - Bate Bayern - Lille Benfica - Spartak Celtic - Barcelona Cluj - Galatasary Braga - M.United |
A Dinamo :D A PSG :D
|
Evo dodao sam. :)
|
Utorak se, znači, gleda Real.. :)
|
Tako je, a u srijedu chelsea - shaktar. :)
|
Manekeni, molio bih vas neki kvalitetan link za prijenos PSG - DINAMO. Na poslu sam i ne mogu pristupiti bookmarksima za live streaming linkove jer sam na Galaxy-u..
Hvala! |
Evo dragi. :)
http://www.lshunter.tv/football-live...ing-video.html Moraš sam birati kad krene tekma. Ne znam koji će biti dobar. :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:25. |