PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   SP 2014 (Brazil) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=224501)

esc 25.05.2014. 22:14

mislim da nikad nismo imali bolju reprezentaciju i da ako sad ne uspiju da ni neće kasnije....očekujem u finalu hrvatsku i naslov prvaka svijeta normalno

Omerta 25.05.2014. 22:19

Ma da, normalno..

Ja želim samo gledati dobre i borbene utakmice, pa makar i gubili od boljih i jačih..

QuidZz 25.05.2014. 23:09

Ja vjerujem da ce Niko to super posloziti. Kamerun i Meksiko prolazimo ( ne smijemo ih podcijeniti i otpisat ih ) a sto se Brazila tice, mislim da cemo ugodno iznenaditi kao i Engleze 21.11.2007. godine. Mi mozemo igrat super protiv svih sve dok igramo kao tim.

Burko 25.05.2014. 23:41

vi mislite, vi znate, mi cemo, cemo-cete-cu :D.

sve je vrlo veliki ogromni upitnik. ako se Niko uspio nametnuti kao kvalitetan covjek, trener i autoritet, mozda prodemo prvu skupinu. ako ne, tu-tu, pa-pa.

sto me nikako nebi cudilo. kamerun ce trcati ko' blesav, meksiko (koliko se sjecam, 2002-e prvenstvo smo puknuli od njih) nam nikako ne lezi, kakti dobit cemo brazil na njihovom stadionu gdje ce biti zilijun ljudi i jebaj ga - igramo bas protiv tehnicara, ali mi cemo biti bolji! :lol2:

ako prodemo prvu skupinu, ja sam jako zadovoljan. iako se apsolutno slazem sa prije napisanim - neka puknu sve tri, ali neka pokazu zelju i volju za pobjednom i igrom. nije sramota izgubiti od jacega......

sramota je ne pokazati nista.

Brko 26.05.2014. 00:05

Ma samo da Rakitić i Modrić igraju kak se spada, da se ne šparaju za klub kao što su se šparali kroz kvalifikacije.

trouble 26.05.2014. 00:09

Ne šparaju se oni već nemogu igrati u istoj momčadi jer igraju više manje iste uloge i ulaze si u prostor non stop. Potom su probali sa Rakitićem na krilu i takođe nije išlo. Možda jedino Modrića tamo probat što je i igrao u Dinamu. Inače jedan od njih dvoje mora na klupu.

Burko 26.05.2014. 00:16

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2601408)
Ma samo da Rakitić i Modrić igraju kak se spada, da se ne šparaju za klub kao što su se šparali kroz kvalifikacije.

to su dva igraca od njih 11 :). da i igraju nenormalno dobro, to nece biti dovoljno. plus, niti jedan nije cisti golgeter pa da ce biti u prilikama........

nama fali jedan takav jos od sukera. a obrana, kakva nam je? :)
koliko god simunic bio star i spor, najcesce (ako ne zajebe) je on taj koji je citao igru i najcesce bio na pravom mjestu. mene je obrane najvise i strah, sredina nam je vrlo dobra, sam napad zadovoljavajuci jer imas koga staviti tamo, ali obrana je godinama losija od ostatka pozicija........

zkljaja 26.05.2014. 00:21

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2601408)

Nije da se sparaju, nego nemaju s kime igrat, u klubu on posalje loptu prek pol terena ili proigra Balea ili Cristiana, ko ce kod nas ustopat loptu s pol terena, Perisic?

QuidZz 26.05.2014. 00:49

Citiraj:

Autor Burko (Post 2601414)
to su dva igraca od njih 11 :). da i igraju nenormalno dobro, to nece biti dovoljno. plus, niti jedan nije cisti golgeter pa da ce biti u prilikama........

nama fali jedan takav jos od sukera. a obrana, kakva nam je? :)
koliko god simunic bio star i spor, najcesce (ako ne zajebe) je on taj koji je citao igru i najcesce bio na pravom mjestu. mene je obrane najvise i strah, sredina nam je vrlo dobra, sam napad zadovoljavajuci jer imas koga staviti tamo, ali obrana je godinama losija od ostatka pozicija........

Da, steta sto nema Simunica. :(

Mislim da je obrana dobra ( lijevi bek nam je uvijek problem ), Srna standardno, Lovren izvrstan, Corluka isto imao dobru sezonu ( iako po meni je sporiji i losiji od Simunica ali dobro ), Pranjic isto ok. Nazalost u nasoj repki je najpodcjenjeniji igrac Gordon Schildenfeld a covjek je do sada za repku uvijek odigrao vrhunski. Zbilja tuzno, Gordon je super igrac!

Ja bih obranu ovako: Srna, Schildenfeld, Lovren, ( i ostaje lijevi bek, mozda da prova sa Corlukom? Odigrao je dobro protiv Turske... ) Corluka/Pranjic/Milic. Steta sto Milica nije zvao, imao je dobru sezonu.

Brko 26.05.2014. 07:27

Po meni, ovo bi bila postava za sada kako stvari stoje i ako je Kranjčar zdrav:

Pletikosa (GK)

Srna (RB) - Schildenfeld (CB) - Lovren (CB) - Ćorluka (LB)

Rakitić (RW) - Modrić (DMC) - Kovačić (MC) - Kranjčar (LW)

Eduardo (FC) - Mandžukić (FC) (protiv Brazila Olić)

Guls 26.05.2014. 09:44

Netko je dobro primijetio da Rakitić i Modrić u istom timu nemaju što tražiti jedan pored drugog. Rakitić će potonuti na desnom krilu (možda, a možda baš odigra mečeve života), ja bi Modrića stavio na defanzivnog veznog iza Rakitića. Bar protiv Brazila.

doky 26.05.2014. 12:10

Citiraj:

Autor QuidZz (Post 2601426)
Corluka isto imao dobru sezonu ( iako po meni je sporiji i losiji od Simunica ali dobro )

Vjeruj mi nitko nije sporiji od Šimunića u repki, usudio bih se reći i u Dinamu ali zbog količine panjeva tamo neću 100% tvrditi, njega izvlači čitanje igre i tehnika i nogom i glavom, ipak je on stara iskusnjara no njegov problem je kaj već više od godinu dana ide skoro svakodnevno po terapijama samo da bi mogao igrati profesionalni nogomet, da se ne radi o njegovom karakteru i volji objesio bi on kopačke o klin prije ove sezone. Znači, takav igrač da igra protiv ludih Brazilaca i opčenito brzinskih Meksikanaca i Kamerunaca? Mogao bi on to, ipak mu je ovo zadnja šansa s repkom, gino bi on tamo no ima Niko bolji opcija...

Roberto 26.05.2014. 12:15

Citiraj:

Autor Guls (Post 2601495)
Netko je dobro primijetio da Rakitić i Modrić u istom timu nemaju što tražiti jedan pored drugog. Rakitić će potonuti na desnom krilu (možda, a možda baš odigra mečeve života), ja bi Modrića stavio na defanzivnog veznog iza Rakitića. Bar protiv Brazila.

To i je i nije točno.
Odnosno, treba im prerasporediti uloge, pronaći drugačije pozicije i način igre nego što igraju u klubu. Obojica su, tako svi kažu, vrhunski igrači i ne bi trebao biti problem uklopiti ih.

Isto se pričalo za trokut Boban Asanović Prosinečki, pa se sjetimo da je repka neke od najboljih partija ikad odigrala upravo s njima.

Ja bi čak bio suglasan s ovim sastavom koji je Brko napisao uz male preinake :D
Pletikosa - Srna, Schildenfeld, Lovren, Ćorluka - Modrić, Brozović - Olić, Rakitić, Kovačić - Eduardo

Modrića na zadnjem veznom upariti s još jednim defanzivcom - čak bi tu stavio Brozovića. A ispred njih kao ofanzivne vezne Kovačića i Olića na krilne pozicije, i u sredini Rakitića. U špicu Eduarda.

Rakitić nam je daleko najkonkretniji veznjak prema napred, šteta ga gurat u defanzivni dio veze.

Ipak, očekujem da će Kovač manje više kopirati sastav protiv Islanda, neće puno izmišljati:
Pletikosa – Srna, Ćorluka, Lovren, Pranjić – Modrić, Rakitić – Olić, Kovačić, Perišić – Edurado (kasnije Mandžukić).

Guls 26.05.2014. 12:20

Ovog Perišića ne mogu smisliti. Organski. Gledajući njega s tribina mi se čini kao da gledam panj kojem su nekim čudom izrasle noge i sad ih uči upotrebljavati. I to ne samo jednu utakmicu.

ivan77 26.05.2014. 12:30

Ma navijat ću za naše i igrat X2 na Hrvatsku, mislim da je Brazil precijenjen.
Ne bi se čudio, da igramo X ili čak pobjeda sa Brazilom, a onda kiks sa Mexicom.
Naši su se uvijek bolje nosili sa top ekipama.

esc 26.05.2014. 12:31

branit će pletikosa valjda,srna-schifo.-lovren-ćorluka,modrić zadnji vezni-pranjić-rakitić-kovačić-kranjčar(badelj,vukojević ili neki treći)-čop(kasnije mandžukić-rebić)

panda505 26.05.2014. 12:33

Ajmo, nabacite onda predviđanja :)

http://www.bettingexpert.com/world-cup/predictor

Pohrani.com

Roberto 26.05.2014. 12:38

Citiraj:

Autor Guls (Post 2601568)
Ovog Perišića ne mogu smisliti. Organski. Gledajući njega s tribina mi se čini kao da gledam panj kojem su nekim čudom izrasle noge i sad ih uči upotrebljavati. I to ne samo jednu utakmicu.

Yep, za repku nikad ništa nije odigrao, ja ga uopće ne bih stavljao.
Ali stavljali su ga i Bilić i Štimac, mislim da će i Kovač. Svi čekaju kad će u repki proigrat kao u klubu, ali bojim se da to nećemo dočekati :D

Guls 26.05.2014. 12:41

I ja se bojim. U klubu igra kao metak ponekad. Ne znam da li mu momčad ne odgovara ili formacija... ne znam gdje je problem.

Kad je bal nek je bal :D

Pohrani.com

Guls 26.05.2014. 12:45

sry, krivi post

Mileni 26.05.2014. 13:23

Plete naravno na golu.

Srna ----- Shifo ----- Lovren ----- Charli
---------------------------------------------
--------------- Modric ---------------------
Perisic ---- Kovacic ---- Rakitic ---- Pranjic
--------------- Olic -------------------------

Pojasnjenje:
Lijevoga u obrani nemamo. To je valjda svima jasno. Pranja je tu ok, no ok nece biti dovoljno za prvu utakmicu. Bolje poduplati te bokove gdje je brazil najjaci, dakle Charli lijevo, Pranja takodjer, ali na krilu. Moze solidno pomoci obrani, a moze krenuti i naprijed.

Perisica sam stavio samo na racun njegovih predstava u bundesligi zadnjih 2-3 mjeseca. Inace mi zao tog lika, ekipa ga masovno pljuje, a on ni kriv ni duzan. Redovito ozljedjen, i onda tako nacet dodje kvazi takticaru stimcu. Ocekujem od njega da napokon bljesne.

Kovacic bi imao malo vise slobode. Dribler je, brz je. Neka probija ako moze. Raketa moze naprijed, ali glavna zadaca je obrana i pomoci modrinju. Modrinja na defanzivnog veznog, jer drugog ni nemamo. A u prvoj utakmici nam je ipak najvaznija obrana, jer nemojmo se zavaravati - Brazil je ogroman favorit. A modrinjo defanzivnog veznog igra perfektno, lik cita igru kao nitko prije. A svi znamo da od te pozicije moze lako i distribuirati lopte.

Olica u napad radi pritiska na njihov zadnji red. Tu je najbolji. Nikako sa njim na krilo, jer lik pada kad krene driblati. Njegova bicikla su valjda poznata i u Brazilu :D

Inace, ako se budemo dobro drzali, kasnije ubaciti Dudua umjesto Olica. Cisto da pokusamo uvaliti koji. Ta opcija pod hitno ukoliko gubimo.

I da... Ja ponajvise ocekujem od Dudua. Mandzo je odlican trkacki i defanzivno (za napadaca), no nije rasni strijelac. Dudu to je. U prvoj utakmici jos bih obavezno dao sansu Rebicu, jer lik unatoc ozljedama i manjku utakmica uvijek lijepo prikaze svoju brzinu, explozivnost i snagu. Bolje i on na krilo nego Olic.

Naravno, svi smo mi izbornici. No ja ovdje imam najvise kredibiliteta poradi silne CM karijere, a ni PES + FIFA nisu za baciti :D

EDIT:

Eh da... Ja bas i nemam na zalost toliko povjerenja u nase. Vjerujem u Niku, znam da nam je vezni red fantastican, jako dobar napad, itd. No obrana je suplja. A nemamo ni defanzivnog veznog kako spada, pa bi tu ulogu morao Modric odigrati. Steta sto se Vrdoljaku i Pamicu (Sparta) nije dala sansa. Stvarno steta, jer te dvije pozicije nam poprilicno 'vise'.

QuidZz 26.05.2014. 14:14

Ostali smo bez Kranjcara. :( Steta. :(

http://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet...---337642.html

trouble 26.05.2014. 14:17

Kad sam ga gledao ove godine za QPR i bolje...taj više trčati nemre ni na egzibicionom turniru navijača na Sveticama

Roberto 26.05.2014. 14:33

Pa ne bih bio baš tako strog prema njemu.
Nije više u cvijetu mladosti ni u najboljim igračkim danima, ali i dalje je čovjek poteza koji može ući s klupe i donijet prevagu, promijenti tijek utakmice.

Mislim da ga ni Kovač nije vido kao stožernog igrača, ali svakako kao onog koji bi mogao pripomoći ako zagusti i treba rješenje s klupe.

Žao mi je što ne ide, vjerujem da bi čak i dobio neku minutažu.

Guls 26.05.2014. 14:35

Kranjčar je meni više igrač za spore utakmice, tipa da igramo protiv Bugara, Ukrajinaca, Poljaka, Makedonaca, Grka itd... Protiv Brazila, Meksika, a pogotovo protiv Kameruna po mom skromnom mišljenju bi Niko bio igrač manje.

coconut 26.05.2014. 14:57

Dao mi je frend koji radi u Brazilu i to baš u Santosu koji je luka Sao Paola, neke savjete za eventualne buduće putnike na SP. Ako hoćete, mogu vam ih ovdje objaviti. Hint: neće vam se baš svidjeti.

Guls 26.05.2014. 14:59

Ja ne pem sigurno, ali sam voljan pročitati :)

Master_Hrc 26.05.2014. 15:01

Citiraj:

Autor coconut (Post 2601689)
Dao mi je frend koji radi u Brazilu i to baš u Santosu koji je luka Sao Paola, neke savjete za eventualne buduće putnike na SP. Ako hoćete, mogu vam ih ovdje objaviti. Hint: neće vam se baš svidjeti.

Kaj cekas...pucaj....:D

esc 26.05.2014. 15:09

Citiraj:

Autor Mileni (Post 2601620)
Plete naravno na golu.

Srna ----- Shifo ----- Lovren ----- Charli
--------------- Modric ---------------------
Perisic ---- Kovacic ---- Rakitic ---- Pranjic
--------------- Olic -------------------------

pa je,to je to,samo bi ja dao prednost čopu jer je bolji i od eduarda i olića ,4-1-4-1 je najbolja formacija trenutno,modrića se mora malo čuvat u početku za dalje...

coconut 26.05.2014. 15:16

Ne idem ni ja, ali da ljudi ipak saznaju što mogu tamo očekivati. Dajte mi malo vremena jer toga ima dosta.

QuidZz 26.05.2014. 15:24

Citiraj:

Autor coconut (Post 2601704)
Ne idem ni ja, ali da ljudi ipak saznaju što mogu tamo očekivati. Dajte mi malo vremena jer toga ima dosta.

I ja zelim procitati. Take your time. :)

trouble 26.05.2014. 15:34

Citiraj:

Autor Roberto (Post 2601672)
Pa ne bih bio baš tako strog prema njemu.
Nije više u cvijetu mladosti ni u najboljim igračkim danima, ali i dalje je čovjek poteza koji može ući s klupe i donijet prevagu, promijenti tijek utakmice.

Ja bi bio strog,jer i u najboljim danima je uvijek bio sporiji i od golmana. E sad,to je prolazilo sa Hajdukom protiv TŠK Topolovca ali vidlo se da nemre ni u Engleskoj a ni u Ukrajni. NIje moglo ni u engleskoj drugoj ako ćemo iskreno. Zbog čega bi onda moglo protiv Brazila koji je top 3 u svijetu,protiv Kameruna koji jedino šta zna trčat ko da sutra ne postoji,te Meksika koji je momčad sa relativno puno ofenzivnih brzanaca tipa Dos Santos,Hernandez,Guardado koje bi on trebao zatvarati u 2. četvrtini a nemože. Manimo se takvih,i za Šimunića govorim,svaka čast zaslugama i svemu,al nama su ovi iz FIFA-e napravili medvjeđu uslugu iako toga nismo ni svijesni.

doky 26.05.2014. 15:47

Citiraj:

Autor esc (Post 2601699)
pa je,to je to,samo bi ja dao prednost čopu jer je bolji i od eduarda i olića

Lol, Čopovo spremanje odbijanaca u HNL-u imho nije vrijedno mjesta u repki, on ne zna puno više od toga, lik je đaner, šta bi više od toga i mogao znati... Budimo realni Olić nam je jedan od najjačih "ownera" u napadu bez obzira na godine.

Mileni 26.05.2014. 15:50

Citiraj:

Autor esc (Post 2601699)
pa je,to je to,samo bi ja dao prednost čopu jer je bolji i od eduarda i olića ,4-1-4-1 je najbolja formacija trenutno,modrića se mora malo čuvat u početku za dalje...

Ili trolas, ili si ozbiljan? Ako je ovo drugo, onda stvarno... :D

coconut 26.05.2014. 15:59

Evo pišem na osnovu onoga što mi je ispričao frend koji radi u Santosu koji je luka Sao Paola.

1. kriminal
Sao Paolo je po stopi kriminala na 2. mjestu u Brazilu, odmah iza Ria. Pljačke, otmice i ubojstva su svakodnevni default.
Osnovne stvari koje trebate znati:
- sve bling-bling stvarce (lančići, narukvice,...) ostavite doma tj. ni ne nosite u Brazil. Uključite u to i vjenčano prstenje jer bi vam zbog njega mogli odsjeći prst.
- ostavite doma i sve gadgete uključujući i mobitele. Lika su pokrali i pretukli na joggingu zbog pedometra od par $.
- ne nosite puno love sa sobom van i nosite je na više mjesta. I pazite šta radite ako vas zaustave jer su jednog Engleza ubili kad je pokušao izvući lovu iz jakne misleći da vadi pištolj.
- krećite se čoporativno, osvjetljenim mjestima i javnim mjestima s puno ljudi te CCTV-om
- izbjegavajte favele jer bi mogli zauvijek ostati u njima
- imajte više kopija osobnih dokumenata i na različitim mjestima jer će vam puno pomoći u slučaju gubitka ili pljačke

2. kupanje
Tamo klasično kupanje ne funkcionira. Valovi su veliki, a struje prejake i ako odete zaplivati, velike su šanse da će vas spašavati baywatch. Dakle, stanite u more do pasa i pričekajte da vas poklopi val. I to je kupanje.
btw, neka netko uvijek ostane sa stvarima jer bi mogli ostati bez njih.

3. klopa i cuga
Klopa i cuga su povoljni, a porcije velike (porcija za dvojicu može nahraniti 4 ljudi). Budite spremni na neke neuobičajene recepte i kombinacije jela. Ribe i meso su odlični.
Lokalni alkohol žestoko udara pa pazite na količinu koju pijete.
PAŽNJA! Pazite šta plaćate jer vole nadopisati na račun jela/pića koje niste naručili ili dobili. U slučaju da ne žele ispraviti račun - poderite ga. To je nešto najgore što im možete napraviti.

4. vremenske prilike
Tamo je sada jesen što znači da bi moglo biti i kiše, a i zahlađenja. A opet, Manaus je u tropima. Vlaga je velika tako da ćete se znojiti k'o svinja pa pijte puno tekućine. Inače, sunce prži k'o ludo pa uzmite kreme sa jakim faktorom zaštite. Kape obavezne. Ne zaboravite kreme i zaštite protiv komaraca jer ih tamo ima na tone.

5. sporazumijevanje
U Brazilu se govori portugalski. Malo lokalnih ljudi govori engleski pa bi bilo dobro da naučite neke osnovne fraze. Dosta pomaže znanje španjolskog ili talijanskog jer su donekle slični jezici.

Evo, to su neke osnovne stvari. Ako se budem još nečega sjetio, nadopisati ću.

QuidZz 26.05.2014. 16:07

Citiraj:

Autor coconut (Post 2601730)
Evo pišem na osnovu onoga što mi je ispričao frend koji radi u Santosu koji je luka Sao Paola.

1. kriminal
Sao Paolo je po stopi kriminala na 2. mjestu u Brazilu, odmah iza Ria. Pljačke, otmice i ubojstva su svakodnevni default.
- sve bling-bling stvarce (lančići, narukvice,...) ostavite doma tj. ni ne nosite u Brazil. Uključite u to i vjenčano prstenje jer bi vam zbog njega mogli odsjeći prst.
- ostavite doma i sve gadgete uključujući i mobitele. Lika su pokrali i pretukli na joggingu zbog pedometra od par $.
- ne nosite puno love sa sobom van i nosite je na više mjesta. I pazite šta radite ako vas zaustave jer su jednog Engleza ubili kad je pokušao izvući lovu iz jakne misleći da vadi pištolj.
- krećite se čoporativno, osvjetljenim mjestima i javnim mjestima s puno ljudi te CCTV-om
- imajte više kopija osobnih dokumenata i na različitim mjestima jer će vam puno pomoći u slučaju gubitka ili pljačke

Ici u Brazil je cisti suicide.

trouble 26.05.2014. 16:42

Citiraj:

Autor coconut (Post 2601730)

1. kriminal

2. kupanje
Tamo klasično kupanje ne funkcionira. Valovi su veliki, a struje prejake i ako odete zaplivati, velike su šanse da će vas spašavati baywatch. Dakle, stanite u more do pasa i pričekajte da vas poklopi val. I to je kupanje.
btw, neka netko uvijek ostane sa stvarima jer bi mogli ostati bez njih.

3. klopa i cuga
Klopa i cuga su povoljni, a porcije velike (porcija za dvojicu može nahraniti 4 ljudi). Budite spremni na neke neuobičajene recepte i kombinacije jela. Ribe i meso su odlični.
Lokalni alkohol žestoko udara pa pazite na količinu koju pijete.
PAŽNJA! Pazite šta plaćate jer vole nadopisati na račun jela/pića koje niste naručili ili dobili. U slučaju da ne žele ispraviti račun - poderite ga. To je nešto najgore što im možete napraviti.

4. vremenske prilike
Tamo je sada jesen što znači da bi moglo biti i kiše, a i zahlađenja. A opet, Manaus je u tropima. Vlaga je velika tako da ćete se znojiti k'o svinja pa pijte puno tekućine. Inače, sunce prži k'o ludo pa uzmite kreme sa jakim faktorom zaštite. Kape obavezne. Ne zaboravite kreme i zaštite protiv komaraca jer ih tamo ima na tone.

5. sporazumijevanje
U Brazilu se govori portugalski. Malo lokalnih ljudi govori engleski pa bi bilo dobro da naučite neke osnovne fraze. Dosta pomaže znanje španjolskog ili talijanskog jer su donekle slični jezici.

Evo, to su neke osnovne stvari. Ako se budem još nečega sjetio, nadopisati ću.

Sve 5 samo niko nebu putovao 120km od Sao Paula da bi se bacio u motorno ulje i na propeler od tankera u i oko luke Santos...tako da je veličina valova nebitna :D Otprilike bi to bilo ko da se spustiš na Kvarner pa se kupaš na koksari u Bakru :D

Drugi...talijanski i portugalski imaju veze s vezom...NE. Razlika portugalskog i španjolskog je ko hrvatskog i ruskog....znaći zajedničko je "da ne i može". Talijanski je poželjno znat čisto iz razloga što je petina brazilaca(i pola osnivatelja Sao Paula) podrijetlom iz Italije i dosta se njeguje bi-lingualnost u familijama. Isto tako i za njemački jezik.

Treće,dobro promotrite kartu grada,kompas i ostalo. Postoje brojne priče naših ljudi koji su sa Guarulhosa(internacionalni aerodrom) krenuli taksijem u drugom smjeru pa se probudili bez svega,čak i bubrega. Ako je grad lijevo,taksi ode km desno...bjež van u pm i kofer uvijek držati sa dobom na zadnjem sicu.

Treće je iz iskustva :)

QuidZz 26.05.2014. 17:04

Citiraj:

Autor trouble (Post 2601762)
Treće,dobro promotrite kartu grada,kompas i ostalo. Postoje brojne priče naših ljudi koji su sa Guarulhosa(internacionalni aerodrom) krenuli taksijem u drugom smjeru pa se probudili bez svega,čak i bubrega. Ako je grad lijevo,taksi ode km desno...bjež van u pm i kofer uvijek držati sa dobom na zadnjem sicu.

Treće je iz iskustva :)

Jest da sam malo sad u offtopicu ali ako taksist ima vec takvu losu namjeru, kako ti mislis izac iz jureceg automobila? Sigurno ti nece stat ako ga zamolis. :D

trouble 26.05.2014. 17:05

Budeš na interstateu od Sao Paula ti jurio da :D rekli bi,naivan si ko sobarica hehehe....gužve su ti tamo kakvih ni NY nema :)

vedranzeman 26.05.2014. 17:06

Citiraj:

Autor QuidZz (Post 2601770)
Jest da sam malo sad u offtopicu ali ako taksist ima vec takvu losu namjeru, kako ti mislis izac iz jureceg automobila? Sigurno ti nece stat ako ga zamolis. :D

Da ne govorimo da može može aktivirati one sigurnosne brave za djecu na stražnjim vratima, pa ni ne možeš otvoriti iznutra.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:43.