![]() |
Samsung ti nikada nebi priznao garanciju na OC.. Htc ce ti možda dat drugi mob.. :)
|
Danas mi stigao htc explorer i stalno mi se gasi kad idem prebacit neke stvari sa interne memorije na sd karticu... Jel se to moze nekako rijesiti ili moram nosit vec mob na servis?
|
Citiraj:
Aha, krepala matična i ekran više ne priznaju. Sad hvali da je najbolji. |
Pa i bio je red.. tako i treba. Neki su jako iskorištavali njihovu dobru volju.. Znači nema više.. :)
I naravno da su najbolji.. |
Najbolji i kvarljivost ne idu u istoj rečenici.
|
Molim?? Pojasnite mi to malo pobliže,,,kako to mislite nema garancije na ekran i matičnu?? pa to su jedine bitne stvari na koje garancija treba i biti??
|
Citiraj:
|
Matična i ekran.
|
Citiraj:
|
Pretpostavljam da je HTC to napravio zbog nas hrvata. kao i logitech pred koju godinu kad su ljudi reklamirali svakave idiotarije. :(
|
Citiraj:
|
yup.
|
I jel ce ti to priznat pod garanciju? :)
|
Ivo, nije kvarljiv mob ako mu izgori matična zbog visokog OCa. Dugo ti je mob i trpio zlostavljanje. I dalje ćeš dobiti novu matičnu ako dobro izgleda a mob ne radi. (Ako ne skuze da si OCao)Čini mi se da bi tvoja mogla biti crna.. Isto tako i za ekran. I dalje mijenjaju ekrane zbog prašine ispod stakla, a za razbijen ekran nema garancije.
|
Moj je mob bio OCan jedan dan, tako da to nema veze s tim, a nakon toga je radija 2 tjedna bez problema. i da, priznali su garanciju.
|
Jel mob bio rootan/S-OFF?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pitanje za one x korisnike.. Kakva je wlan antena? Jel se vidi ekran lijepo na blagom suncu i da li imaju još problema sa prašinom??
|
Antena: OK, nisam primjetio nikakve probleme. Kod kuće mi ima možda malo bolji prijem nego je imao SGS2, tj. malo dalje.
Ekran: Iskreno, nisam ni pratio, ali vjerovatno je ok kada taj dio nisam ni primjetio. Znam da mi je na HTC Desire bilo koma. Prašina: Nemam. |
Citiraj:
Znači taj tvoj zaključak koji si napisao da HTC vise ne prizanje kvarove na matičnoj i ekranu je bio neutemeljen? :D |
HTC Sense 4.1 dolazi za HTC One X:
http://phandroid.com/2012/08/05/sens...s-nearly-6000/ |
Rijetko koji telefon mi je lijep kao One-X bijeli ,cak je i zvuk/zvucnik bar duplo bolji od prethodnika, samo mi smeta njegov spor rad s obzirom na njegov hardware. Vidjet cemo sto ce biti s jelly beanom. Sense mi je inace super,4.1 ce biti vjerojatno jos ljepsi :)
|
Spominje se znatno ubrzanje rada telefona sa Sense 4.1 te produljenje trajanja baterije. Koliko je to istina vidjet ćemo kada dođe nadogradnja.
|
SENSE je nešto najbolje što se dogodilo u svijetu androida. Sense 4.0 je genijalan. Idu u dobrom smijeru i vjerujem da ce daljnje verzije biti samo bolje i bolje.
|
Ima li koji tut kako sve napravit, root, unlock, custom rom za n00bove. Izvjesno je da sutra HOX dolazi, a nebi tio spusit garu... Restore ka kod Applove šuge?
|
Citiraj:
Ali ajde, sreca sto postoji xda i cijeli komjuniti, jer ruku na srce da nema toga, android bi odavno bio otpisan. EDIT:@Baja Posto prelazis na Android, xda ti mora biti homepage :) Tamo imas apsolutno sve vezano za Android telefone. |
Citiraj:
|
Nema ti nista generalno, za svaki brand ti je drugačije, i za svaki model ti je drugačije. Ako ti je Hox prvi susret sa androidom, samo čitaj xda, dok ne ovladas teorijom(bootloader, root, S-ON, kernel) i onda se baciš na praktični dio.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ne vidim razlog kupovine htca i nekoristenje sensa.. Ako ti se ne svidja sense, uzmi si samsunga u tom rangu i to je to.. Isto tako nista se ne dobiva na brzini (ili jako malo) kada se ne koristi sense nego neki drugi launcher.. Obrisi sve tragove sensa s moba i tek onda ces primjetit razliku u brzini..
Isto tako ne postoji mob koji ne laga.. Ustvari postoji iFon.. :) Svaki android mob koji se koristi bez gasenja par dana, MORA trzat, laagat i sl.. |
Citiraj:
Sve je u romu/kernelu, a danas je malo onih pravih developera. Edit: da se razumijemo, Desire je imao lagova, ali to su normalni lagovi koji se nisu pogorsavali s vremenom. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Xlr razumio sam sto hoces reci, ali ovo s baterijom je moguce samo ako se mob ne koristi.. Daj ga meni i kladim se da bi izdrzao samo 10h na toj bateriji.. Ja jako puno koristim mob, imam i do 50 poziva dnevno, mailovi, wifi, 3g, gps.. tak daa.. Nisam sreo mob koji moze izdrzati cijeli dan moje torture.. |
Citiraj:
Nije mi jasan ovaj dio, pa ovo je gotovo jednako kao da si pitao zašto uopće itko stavlja custom rom-ove na HTC (jer se samim time uklanja Sense)?Tu se ne bi složio..zato i koristim android da ga personaliziram kako želim,a Sense je samo stvar osobnog ukusa/funkcionalnosti koje netko koristi... Koristim One X (sa Nova launcherom) i osjetno brže radi nego kada je Sense odabran kao defaultan launcher (da ne pričam ako je uz njega i live wallpaper u igri).. S3 je upravo na stolu pokraj njega..koristim ih paralelno (po pitanju samsunga u tom cjenovnom rangu)...po meni, mobitel (sa androidom) koji pobjeđuje sve u kategoriji ne-lag-anja je Galaxy Nexus sa Jelly bean-om...on stvarno radi 200 na sat...:goood: |
Citiraj:
Tako da ne pušim fore o Androidu koji šteka nakon 3 dana. U slučaju da šteka - mijenjam rom/kernel :chears: |
Citiraj:
Jako učestala pojava kod stock uređaja:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:23. |