![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Znamo svi da Ruki nije neki realizator, no da je netko drugi bio na tom mjestu pitanje jel bi se uopće našao u toj poziciji. Šteta, dobro sam prognozirao da drugu takvu šansu nećemo vidjeti. Ne možeš očekivati da ćeš realu složiti 4-5 takvih šansi, kolko je inače Dinamu potrebno da zabije :D Vida definitivno treba u repku u prvih 11, boljeg braniča trenutno nemamo. |
Znao je Casillas s kime ima posla. Da je otišao u svlačionicu po pivu, ovaj bi isto fulao :D
|
Pita se Šimunić ima li tu mjesta za njega, e pa Joe, nisam siguran :D
Ibanez je jučer tako igrao u oba smjera da ni za Cufrea nisam siguran da će se naigrati :D Kako je samo prodao tunel Ramosu. ManU nije dobio, Barca doma nije dobila, Inter popušio doma od ekipe koja je dekretom ušla u LP, šteta što i mi nismo jednog favorita zdrmali, rezultati pokazuju da nema nedodiriljivih, barem u ovoj početnoj fazi kad velike momčadi još uštimavaju igru. |
Bilo je za očekivati. Bolje izgubiti od A postave Reala nego odigrati 0:0 s C postavom Barcelone. ;)
U ostalom ovi su došli za 0kn, dok se za barcu morao izdvojiti koji miljunlić. ;) Treba biti svjestan da je ono bila prijateljska utakmica, a ovo liga prvaka. :) |
Citiraj:
Žalosno mi je samo da netko stalno u drugome traži opravdanja za svoje nesposobnosti. Jednako mi je jadno kad CR plače novinarima i žali se na suce nakon tekme s Dinamom, a zaboravi reći kako je veći dio utakmice uspio tek provirivat Vidi iz stražnjeg đepa. Ili kad zaboravi kako real igra kad je s druge strane Barca. zaslužio je ono skandiranje Messiju. Isto tako, jučer su u prvom poluvremenu dobili 4-5 prekršaja samo zato što su RM, pa bi sudac dosudio faul kad bi Ramos ili Ozil upitno pogledali prema njemu. Ali sve u svemu, nema se kaj sucu puno zamjerit. CR je u sudačkom svijetu poznat kao plačip...., sam si je kriv što ga ne respektiraju. |
Sveti Ivan Kelava once again. :D Ali, ruku na srce.Dinamo je igrao dobro, svi su igrali srcem, šteta što Sammiru i Badelju baš i nije išlo.Pogotovo Sammiru, iako se trudio k'o blesav.
Baš je falio Šime Vrsaljko.Tomečak je imao nekoliko odličnih prodora, Leko i Vida odlični, a Rukavina...ne znam.Ima jeben osjećaj za 'uletjeti', ali ga finiš j*be.Nadam se da će raditi na tome! Real koliko god tvrdio da je ušao u utakmicu sa respektom prema Dinamu vidjelo se da su ih podcijenili od početka. Uglavnom, ja sam zadovoljan i sretan utakmicom, bio mi je užitak gledati Dinamo bez ikakvog pritiska. A ovaj kralj što je uložio 10 tisućica na Real, lol.Veoma pametno.Uloži 21838989468989489 kuna na koeficijent koji je bliži nuli, nego jedinici. :D Uložiš tisuću, dobiješ tri stotine kuna.Baš jebena investicija. :goood: EDIT: Inter popušio od Trabzonspora.Eto vam ziceri, ode listić, Hamm? :D |
Svaka čast Dinamu na odličnoj utakmici. Vida odigrao perfektno, a i Leko me iznenadio na poziciji koja nije njegova prirodna.
Moj ManU prošao 1-1 protiv Benfice, šta i nije loše. Gigsi zabio sa kojih 18 metara i imao još jednu dobru priliku kad je izmiješao pola obrane. Šta reći nego :care: zabi i u nedjelju... Nekako mislim da se Hamm neće s tim složiti. :D Malo ispremiješani sastav, gol čuvao Lindergaard. Najvažniji ogled ipak u nedjelju protiv ljutog rivala. Juventusov sam fan u Italiji, pa ni ne moram reći koliko mi neizmjerno drago zbog poraza Intera; nakon Palerma pobijedili ih i Turci. |
Nemam ja pojma o nogometu, ali Real je tukao na gol svakih par minuta, a mi samo pred kraj par puta i to nisu bile ni blizu izrađene šanse...dobro je što nismo izvukli neriješeno jer bi nas pošteno unakazili u Madridu, kao Englezi repku :D
Jesam Dinamovac od malih nogu, ali ovo je poraz i možemo mi pljugati novinske napise koliko hoćemo i tješiti se kako smo super prošli. 0 bodova, ej? |
A šta si ti Brko radio na stranicama SD, naslađivao se? Imaš klub (ili nemaš?) u LP, skoncentriraj se na to, pusti ove što laju na mjesec ;)
|
Citiraj:
Fora je u tome što su nakon uzvrata s Malmeom svi očekivali da će nam uvlajati 5 komada minimalno. Dianmo je odigrao jako dobro, dobro se branio, Jurčić je dobro pripremio momčadi postavio igru, imali smo čak i priliku povest protiv Reala. Nemojmo se zavaravat, Real ima odličnu momčad, kad se ufuraju mislim da bi već godine mogli skinuti Barcu s trona Jest da je poraz, ali mislim da nikad do sad Dinamo u Maksimiru nije bio ispraćen pljeskom nakon poraza, i to dosta govori... |
Citiraj:
City fail, united fail i inter fail. :) Citiraj:
|
Citiraj:
nemojte bit jalni |
Citiraj:
Ja sam bio razočaran jer je trebao glupan uvest drugog napadača kad su šupci koji mašu sucu za svaki prekršaj ostali s igračem manje. Ovako je bio opet isti racku, bolje da nam igra golgeter Sivonjić nego taj Rukavina - Sivi bi bar igrao za siću :D |
Dobra tekma, svaka čast Dinamu na igri. Imalo bi se tu ponešto za prigovoriti, ali za prvu utakmicu u LP i to još protiv ovakvog protivnika, nije loše i nek samo tako nastave.
Međutim, teško mi je vjerovati da je ovo bilo najbolje što Real može. Nekako imam dojam da nisu igrali punom parom, već onako dosta ležerno, s pola snage. Ili su nas gadno podcijenili ili im je bio plan doći i lagano utrpati 1-2 gola bez puno napora, ne riskirajući ozljede. Vidjelo se to i nakon što su zabili gol, nisu više toliko napadali već su se uglavnom branili i nešto pokušavali iz kontri. Mislim da tek u idućoj tekmi dolazi pravi ispit kvalitete za Dinamo i da ćemo tu pokazati koliko zapravo vrijedimo. Sretno! |
Kaj danas piše Židak :D
http://www.jutarnji.hr/t--zidak--da-...sa----/974185/ Nakon jučerašnjeg: http://www.jutarnji.hr/zidak-nudi-ju...oli---/973797/ ---- Umjesto da se pokrije po glavi za prevelikim novcima koje ovako dobiva on se opet javlja! :hitthewal::hitthewal::hitthewal: |
Mislim da nam slijedi trežnjenje protiv Lyona, francuzi su nam oduvijek "ležali" :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Nije lik trcao na golmana iz mrduse donje nego na Casillasa. Drugo ove bajke kaj je sve mogao, lako bit general poslije bitke. Ne branim rukavinu, bmk zanjega i ostale preplacene guzice, no moras bit realan. |
Danas europska liga. :)
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Treba uzeti u obzir da je Real komotno mogao zabiti 7-8 komada. I oni su bili neprecizni, ne samo Rukavina...
|
Citiraj:
Dinamu su uvijek trebale bar 3-4 šanse za jedan gol tko god igrao u napadu, protiv Reala si to rijetko koja ekipa može priuštit. |
Citiraj:
Rukavina :baad: Al dobro, nismo se osramotili :) Ako budu i druge ekipe neozbiljne ko Real jučer...:rolleyes: Citiraj:
|
Došal Real i odigro kontroliranu utakmicu , taman koliko mu treba. Da je trebalo više odigrali bi . Inače za informaciju Real igra sada tri prvenstvene utakmice u nizu i to 18 , 21 i 24 rujna pa mislim da su se dobro čuvali za to.Druga stvar je to kaj mi sad mislimo da smo tak dobro odigrali protiv Reala da Ajax i lyon netrebaju ni dolaziti u Zg . Rukavinu ja ni najmanje ne krivim za onaj promašaj, pa to je normalno, bilo bi nenormalno za njega da je pogodil. Nije dečko kriv kaj jednostavno nezna a psiho ga forsira jer ga vjerojatno žele utopiti negdje samo bojim se da su vani ipak malo bolji stručnjaci nego recimo naš Zajec koji ga je dopeljal za veliku lovu u Dinamo.
|
Osobno ne pušim te priče "odigrali su sa pola snage", "nisu se trudili", "odigrali su kontroliranu utakmicu"... Da je tako ona plačip**a Ronaldo se ne bi oglasio i ne bi imali igrača manje. Da su išli na "rutinsku utakmicu" izveli bi B postavu.
Isto mi je guba ovaj linč igrača zbog fulanih prilika, kao da se jedan presveti veliki Real nije napromašivao jučer. To je nogomet! Citiraj:
|
Citiraj:
Ekipa je zabrijala da je Real zaigrao na dosta i opet se dižu u nebo 'velikani nogometa', pa ljudi Božji ko da njima nije u interesu nabit svakoga sa što više golova i amen. Da su mislili na prvenstvo i odigrat te neke vaše 'kontrolirane' tekme, ne bi izveli najjači mogući sastav van. Pa igraju ligu prvaka a ne seosko prvenstvo u mrduši donjoj, daj ljudi skulirajte se malo. |
Posakali smo i gotovo, idemo dalje samo ne kao Cico Štos na SP u Njemačkoj kad smo se samo rajcali na Brazil i onda nas svi ostali izjebali kao sanske koze :)
|
Zašto ne bih bio sretan i porazom ako je moja ekipa odigrala kako treba, ako su se maksimalno trudili?
Molim te, objasni mi.Što, ti si sretan tek kada tvoja ekipa osvoji Ligu Prvaka? |
Citiraj:
potpis ko kuca, reko sam da im za trku i zalaganje nikad necu zamjerati! naravno da su oni sportasi i da je pobjeda jedino sto se racuna, ali niti jedan pravi navijac nogometa im nemoze zamjeriti za jucerasnju igru, borbeno, disciplinirano i pozrtvovno!! |
Izvesti "B postavu" u prvoj utakmici lige prvaka je nešto što možeš čuti samo na forumima ;) :beer:
Bez obzira tko bio protivnik, to se jednostavno ne radi. B sastav Reala u LP ćemo (možda) vidjeti ukoliko nanižu dovoljno pobjeda u skupini tako da ih više nitko ne može sustići. Bez igrača su ostali ne zbog toga jer su išli na nož, već zbog gluposti i neopreza istoga. Koliko znam, Ronaldo (Kristina :D) se jadao zbog prekršaja na njemu koji nije bio bezazlen - Leko je išao đonom (nenamjerno) i sreća je da to sudac nije vidio jer bismo i mi ostali s igračem manje. S druge strane, ako je Real zaista igrao 100% (u što btw. želim vjerovati), onda smo kvalitetom, ako ne ispred, onda definitivno u rangu druga dva kluba u skupini i ako nastavimo sa ovakvom igrom, jednom nogom smo već u drugom krugu. :chears: |
Ideš na svjetsko prvenstvo ili bilošto drugo da bi postao prvak. Biti lošiji od nekoga i nije baš neki osjećaj, bar meni.
|
Rukavina je rupa od igrača.. To je dokazao protiv Malmea ili koga već, kad je na jednoj tekmi fulao 2,3 zicera, ista kao i sinoć protiv Reala.. Ja neznam što oni vide u njemu da ga tako forsiraju..
|
Citiraj:
|
IMHO, priklanjam se stavu da je jučer Dinamo (ne pojedinci) odigrao 120% od uobičajenoga, a Real se morao "umjereno" pomučiti za tri boda (vjerujem da imaju oni još oho-ho zalihe za gas da zatreba).
Ipak su to veterani na više paralelnih frontova, imaju ogromno iskustvo, kao momčad, gdje, kada, kako i koliko "potegnuti". Dinamu je ovo bila tekma "života", Realu tek jedna od bitnijih utakmica. Rezime: Jako dobar (vanserijski) Dinamo za svoje objektivne mogućnosti, Real koji se ipak morao oznojiti, taman za 0:1 (po što su i došli). Tekma: odlična :) |
Svaka čast Dinamu na pokazanom, nadam se da je to tek početak. Samo da proigra veza i moglo bi bit svakakvih iznenađenja u grupi :).
|
Citiraj:
Citiraj:
Jedan od primjera takve igre ti je rulet, a drugi malo manje drastican - kladara :) Jedino ako poznas Maminja ili Stimca, tad se kladara i znanje mogu stavit u istu recenicu :D |
Pardon, da se podrazumijevamo, kladionica jest igra na srecu, ali se bazira na znanju vjerojatnosti i statistike, bank managmenta, i iskustvu.
Ako se netko kladi na 1,3 tecaj ko single par, sve mi govori da je to obicni promasaj od kladenja, upravo zato jer su realne sanse na svim nogometnim utakmicama 33%, pa je bolje za istu realnu sansu igrati veci tecaj priblizno jednakih vjerojatnih i statistickih prilika. Pogledajte si samo Inter kako je prosao jucer, da li se na takvim utakmicama isplati gubiti ulog za mizernu nagradu? Ali prije bih rekao da je to obicno preser**** nekoga nego realna uplata. No dobro, vratimo se na utakmicu, stvarno je lijep osjecaj probuditi se ujutro nakon odlicnog europskog nastupa, samo me zanima da li ce im se to (opet) obiti o glavu u iducim utakmicama. |
A netko voli kocku više neg svoju mamu:nuts:
Ontopic: Treba nam pouzdani napadač i to neki prekaljeni tipa Ševčenko:D Za ozbač protiv Lyona i ćifuta trebamo igrat sa dvije špice u napadu.Bez toga nemamo kaj tražit i Dammir da proigra i samo nebo je granica,možda bi se mogli borit za 2 mj....Možda... |
Citiraj:
|
I treće mjesto bi bilo odličan uspjeh, samo da se konačno malo prezimi u Europi :).
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:42. |